Comision retragere

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

 

În această perioadă, funcționarea optimă a platformei, precum și optimizarea timpului de aprobare a tranzacțiilor implică un efort susținut, 24 de ore din 24 și decizii operaționale care să îți asigure în continuare posibilitatea de a juca în SuperCondiții la Superbet și de a reuși cele mai mari câștiguri din România.

Din 18.05.2020, începând cu a doua retragere online efectuată în decursul aceleiași zile, se percepe un comision de 5 RON. Astfel, prima retragere online efectuată în decursul unei zile este gratuită, dar la următoarea efectuată în decursul aceleiași zile, se va aplica acest comision de 5 RON.

comision.png

Chiar dacă am introdus o taxă de 5 RON începând cu a doua retragere online pe care o efectuezi într-o zi calendaristică, rămânem operatorul care plătește cele mai mari câștiguri de pe piață.

În plus, îți oferim posibilitatea ca pe lângă retragerea gratuită online disponibilă în fiecare zi, să mai faci și o retragere cash în agenția cea mai apropiată de tine. Astfel, credem că vei putea să retragi cât vrei, iar acel comision de 5 RON, perceput începând cu a doua retragere online dintr-o zi calendaristică îți va părea unul accesibil și acceptabil. 

Ești notificat de fiecare dată în pagina de retrageri cu privire la comision, dacă ai folosit sau nu retragerea gratuită aferentă zilei respective, precum și suma pe care urmează să o primești în cont în cazul în care se percepe acest comision.

 

💡 Află mai multe:

👉 Află despre Cum fac o retragere?

👉 Află și despre Care sunt metodele de retragere?

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

 

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.