Am facut o retragere și nu mi-au intrat banii

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

Este foarte important ca după ce efectuezi o retragere să îți verifici constant statusul acesteia.

💥 După ce retragerea ta va fi aprobată, te rugăm să reții că în funcție de metoda de retragere aleasă, timpul de procesare al acesteia poate fi:

✅ Retragere agenție

Pentru retragerea Cash Instant, banii pot fi ridicați imediat din agenția selectată, în aceeași zi în care ai solicitat-o. Pentru retragerea Cash trebuie să te prezenți în agenție în ziua menționată în pop-up-ul pe care îl primești după efectuarea retragerii.

✅ Card bancar

Pentru retragerile către un card de debit/credit, alocarea fondurilor poate varia între 3-6 zile lucrătoare de la data acceptării retragerii în sistem. De asemenea, în funcție de banca emitentă a cardului și opțiunile atașate acestuia, pentru cardurile Visa, care au activată opțiunea Visa Direct, alocarea fondurilor se poate procesa chiar și în 30 de minute.

✅ Transfer bancar

Pentru retragerea prin metoda transfer bancar, plata va fi efectuată în următoarea zi lucrătoare după aprobarea ei sau în funcție de regulamentul bancar în care se menționează timpul de procesare pentru plățile intrabancare și interbancare.

✅ Alte metode

Retragerile prin Paysafecard, Neteller si Skrill se procesează după anumite verificări efectuate de către departamentele specializate, în conformitate cu legislația în vigoare, precum și cu Termenii și Condițiile acceptate. 

💡 Află mai multe:                                                                                         

👉 Află despre Cât timp durează până se procesează retragerea prin card bancar?

👉 Află și despre De ce apare retragerea în așteptare?

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.