Nu am reușit să îmi activez contul

user avatar

Imediat ce ai terminat înregistrarea, primești link-ul de activare pe adresa de e-mail folosită la crearea contului tău de jucător. 

Asigură-te că ai introdus o adresă de e-mail validă și că verifici pe adresa de e-mail folosită la înregistrare  în toate secțiunile (exemplu: Inbox, Spam, Junk, Promotions, Social, etc) .

Dacă nu ai primit link-ul, te rugăm să încerci să te loghezi și vei primi mesajul “Contul tău nu este activ”. De aici poți solicita un nou link, dând click pe “apasă aici pentru a-l retrimite”, apoi trebuie să adaugi adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului, pentru confirmare. 

exclamationDe reținut! Noul link generat este valabil 72h.

IMG 1.png

În cazul în care te-ai înregistrat cu o adresa de e-mail greșită, nu îți vei mai putea activa contul singur și va fi necesar să trimiți o solicitare de activare a contului, implicit de actualizare a adresei de e-mail, către Screenshot 2023-11-28 at 14.48.33.png Avem rugămintea de a ne preciza numele de utilizator și de a atașa în e-mail fotografia actului de identitate.

exclamation Dacă ți-ai facut cont dar nu l-ai activat, nu te poți înregistra din nou! Trebuie să urmezi toți pașii de mai sus pentru activarea lui.

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

399 din 832 au considerat acest conținut util