Joc responsabil

user avatar

 

Dacă dorești setarea unor limite, accesează secțiunea Joc responsabil din contul tău de jucător.

Superbet susține complet și fară echivoc ideea jocului responsabil deoarece dependenţa de jocurile de noroc este o boală reală, care poate duce la pierderea de bani și chiar la lucruri mai grave.

Este foarte important pentru noi ca jucătorii noştri să înţeleagă faptul că jocurile de noroc pentru divertisment pot duce la pagube financiare.

De asemenea, este important pentru noi ca jucătorii să se bucure de serviciile si jocurile noastre, însă într-un mod responsabil, fară a duce lucrurile la extrem și fară a suferi orice fel de pagubă sau neplăcere.

Sfaturile Superbet pentru un joc responsabil

(1)  Joacă doar pentru amuzament și nu pentru a câștiga bani;
(2)  Nu folosi niciodată pentru a juca, bani de care ai nevoie și care îți sunt necesari (chirie, facturi, întreținere, etc);
(3)  Nu încerca să recuperezi niciodată o pierdere și nu încerca sub nici o formă să mizezi sume mai mari de bani pentru a recupera banii pierduți;
(4)  Nu participa la jocuri dacă ești deprimat, supărat, obosit, sub influența medicamentelor sau a băuturilor alcoolice;
(5)  Găsește și alte forme de distracție, astfel încât participarea la jocuri de noroc să nu devină o parte constantă a vieții tale;
(6)  Nu ezita să folosești funcțiile de limitare sau auto-excludere;
(7)  Nu ezita să ceri ajutor de la noi, de la familie sau de la specialiști dacă simți că ai probleme cu jocurile de noroc.

Politica referitoare la minori

Politica noastră în ce priveşte accesul minorilor la jocurile de noroc este foarte strictă. Interzicem complet utilizarea site-ul nostru de către copii. Un jucător trebuie să aibă vârstă de 18 ani sau mai mult.

În momentul înregistrării sau depunerii de fonduri, Superbet aplică o procedură de cunoaştere a clienţilor (KYC) detaliată, prin care se verifică vârsta și datele unui jucător.

Nefurnizarea acestor date în termenul stabilit poate duce la blocarea contului.

De asemenea, dacă serviciul pentru clienți are suspiciuni cu privire la vârsta jucătorului, acest lucru este raportat imediat pentru a se face o serie de controale suplimentare.

Măsuri pentru protecția minorilor:

Următoarele informații sunt afișate pe site-ul nostru, pentru a sublinia că numai adulţii pot folosi serviciile noastre:

✓ Semn 18 ani (Joc responsabil) pe fiecare pagină;

✓ Pe fiecare pagină, se face precizarea în scris că numai cei peste 18 ani pot utiliza serviciile noastre;

✓ Pe fiecare pagină, se face precizarea că jucătorii trebuie să acționeze în limitele legii și ale regulamentului;

✓ Procesul de înregistrare implică introducerea datei de naștere, care corespunde întotdeauna vârstei de minim 18 ani sau mai mult;

✓ Confirmarea expresă a utilizatorului că are18 ani împliniți;      

✓ Prevederi specifice în termenii și condițiile noastre referitoare la accesul minorilor;

✓ Oferim indicații despre modul în care părinții pot instala un mecanism de filtrare a conținutului pe calculatorul lor, astfel încât minorii să nu poată accesa sub nici o formă serviciile noastre.

Monitorizarea indicatorilor privind jocul responsabil

Superbet are o monitorizare proactivă și de detectare timpurie a persoanelor ce pot dezvolta probleme în acest domeniu. Există indicatori specifici care sunt evaluați periodic astfel că putem să luăm măsuri atunci când este cazul.

Consiliere pe probleme de joc responsabil

În caz de detectare a unei probleme sau la cerere, Superbet va ghida clienții către un centru specializat în identificarea și tratarea problemelor cauzate de jocurile de noroc.

De la crearea sa, obiectivul grupului Superbet a fost întotdeauna să ofere servicii de înaltă calitate clienților săi, astfel încât aceştia să se bucure de o experienţă cât mai plăcută.

Se pune la dispoziția clienților site-ul www.jocresponsabil.ro unde li se oferă consiliere gratuită și totodată aceștia pot afla daca au probleme sau nu cu dependența de jocuri de noroc.

Jocurile de noroc ar trebui să rămână o alegere personală și o alegere care se face pe baza satisfacţiei obţinute din această activitate. Acestea nu trebuie să fie o obligație în niciun caz sau o constrângere ca rezultat al oricărei alte influențe.

Grupul Superbet promovează jocul responsabil și își exprimă speranța că utilizatorii săi au un comportament responsabil în ceea ce privește obligaţia lor de zi cu zi.

point_right  Pentru a ajuta clienții să determine dacă pot fi o victimă a problemelor cauzate de jocurile de noroc, Superbet furnizează mai jos o listă de întrebări. Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este DA, Superbet recomandă tuturor să contacteze de îndată serviciul cu clienți al Superbet sau un specialist:

✓    V-aţi luat timp liber de la serviciu sau studii din cauza jocurilor de noroc?
✓    Jocurile de noroc vă afectează relaţiile personale (familie, prieteni)?
✓    Finanțarea jocurilor de noroc are prioritate faţă de responsabilităţile financiare faţă de familie?
✓    Jocurile de noroc vă afectează sănătatea (probleme cu somnul, autoneglijare, izolare, depresie, stres, probleme de comportament)?
✓    Ați simțit remușcări sau regrete după ce aţi jucat sau aţi simțit nevoia să vă întoarceţi la joc cât mai curând posibil, în scopul de a câștiga mai mulți bani/reface pierderile?
✓    Aţi jucat pentru a plăti datorii sau pentru a compensa un deficit financiar?
✓    Aţi jucat dincolo de propriile limite financiare și de timp?
✓    Ați împrumutat sau vândut ceva pentru a finanța jocurile de noroc?
✓    V-aţi gândit să acționaţi în mod ilegal, în scopul de a finanța jocurile de noroc?
✓    Aveți probleme cu consumul de alcool și/sau droguri?
✓    V-aţi gândit la autovătămare din cauza jocurilor de noroc (de exemplu, sinucidere)?
✓    Aţi observat că deveniţi violent sau agresiv în timpul sau după joc?

În același timp, dacă doriți ajutor de specialitate, vă invităm să accesați această pagină http://www.rombet.com/suport-si-ajutor .

Este foarte important să solicitați ajutor de specialitate, iar în acest sens, va recomandăm să apelați la un psiholog, pe care îl puteți contacta gratuit aici: https://jocresponsabil.ro/contact/ 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

79 din 157 au considerat acest conținut util