Joc responsabil

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

Superbet susține complet si fară echivoc ideea jocului responsabil deoarece dependenţa de jocurile de noroc este o boală reală, care poate duce la pierderea de bani și chiar la lucruri mai grave.

Este foarte important pentru noi ca jucătorii noştri să înţeleagă faptul că jocurile de noroc pentru divertisment pot duce la pagube financiare.

Este foarte important pentru noi ca jucătorii să se bucure de serviciile si jocurile noastre, însă într-un mod responsabil, fară a duce lucrurile la extrem și fară a suferi orice fel de pagubă sau neplăcere.

Sfaturile Superbet pentru un joc responsabil

(1)  Joacă doar pentru amuzament și nu pentru a câștiga bani
(2)  Nu folosi niciodată pentru a juca; bani de care ai nevoie și care îți sunt necesari (chirie, facturi, întreținere, etc )
(3)  Nu încerca să recuperezi niciodată o pierdere și nu încerca sub nici o formă să mizezi sume mai mari de bani pentru a recupera banii pierduți
(4)  Nu participa la jocuri dacă ești deprimat, supărat, obosit, sub influența medicamentelor sau a băuturilor alcoolice.
(5)  Găsește și alte forme de distracție, astfel încât participarea la jocuri de noroc să nu devină o parte constantă a vieții tale
(6)  Nu ezita să folosești funcțiile de limitare sau autoexcludere
(7)  Nu ezita să ceri ajutor de la noi, de la familie sau de la specialiști dacă simți că ai probleme cu jocurile de noroc 

Politica referitoare la minori

Politica noastră în ce priveşte accesul minorilor la jocurile de noroc este foarte strictă. Interzicem complet utilizarea site-ul nostru de către copii. Un jucător trebuie să aibă vârstă de 18 ani, sau mai mult.

În momentul înregistrării sau depunerii de fonduri, Superbet aplică o procedură de cunoaştere a clienţilor (KYC) detaliată în celelalte documente depuse prin care se verifică vârsta și datele unui jucător.

Nefurnizarea acestor date în termenul stabilit poate duce la blocarea contului.

De asemenea, dacă serviciul pentru clienți are suspiciuni cu privire la vârsta jucătorului, acest lucru este raportat imediat pentru a se face o serie de controale suplimentare.

Măsuri pentru protecția minorilor:

Următoarele informații sunt afișate pe site-ul nostru, pentru a sublinia că numai adulţii pot folosi serviciile noastre:

✓ Semn 18 ani (Joc responsabil) pe fiecare pagină;

✓ Pe fiecare pagină, se face precizarea în scris că numai cei peste 18 ani pot utiliza serviciile noastre;

✓ Pe fiecare pagină, se face precizarea că jucătorii trebuie să acționeze în limitele legii și ale regulamentului;

✓ Procesul de înregistrare implică introducerea datei de naștere, care corespunde întotdeauna vârstei de minim 18 ani sau mai mult;

✓ Confirmarea expresă a utilizatorului că are 18 ani împliniți;      

✓ Prevederi specifice în termenii și condițiile noastre referitoare la accesul minorilor;

✓ Oferim indicații despre cum părinții pot instala un mecanism de filtrare a conținutului pe calculatorul lor astfel încât minorii să nu poată accesa sub nici o formă serviciile noastre.

Monitorizarea indicatorilor privind jocul responsabil

Superbet are o monitorizare proactivă și de detectare timpurie a persoanelor ce pot dezvolta probleme în acest domeniu. Există indicatori specifici care sunt evaluați periodic astfel că putem să luăm măsuri atunci când este cazul.

 

👉  Dacă dorești setarea unor limite pe contul tău de jucător, accesează secțiunea Joc responsabil a sitelui.

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.