Autoexcludere

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

sports.png

Descarcă aplicația SPORT acum!
iOS download Android download
games.png

Descarcă aplicația JOCURI acum!  
iOS download Android download

Autoexcluderea este o opțiune pe care Superbet o oferă clienților pentru a-și limita temporar sau permanent accesul la contul de jucător.

Autoexcluderea este de 2 tipuri: temporară și permanentă. Diferența dintre cele 2 tipuri de autoexcludere o face perioada minimă pentru care contul rămâne blocat.

  • pentru excluderea temporară poți alege ca accesul la contul de jucător să fie restricționat pentru orice perioadă îți dorești, cuprinsă între 7 zile și 6 luni.
  • pentru autoexcluderea permanentă, accesul la contul de jucător este restricționat definitiv. Conform legislației în vigoare, poți solicita ca numele tău de utilizator să fie scos din lista de conturi autoexcluse, după minim 6 luni de la solicitarea de restricționare a contului.

Este foarte important pentru noi ca jucătorii să se bucure de serviciile și jocurile noastre, însă într-un mod responsabil, fară a duce lucrurile la extrem și fără a suferi orice fel de pagubă sau neplăcere.În cazul în care consideri că ai probleme cu jocurile de noroc și ar trebui să te autoexcludem, atunci te rugăm să ne trimiți o solicitare pe adresa suport@superbet.ro de pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat, în care să menționezi numele de utilizator și perioada în cazul în care dorești autoexcluderea.

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.