Limite de pariere

user avatar

Limitele de joc reprezintă praguri pe care le poți seta pe contul tău de jucător. Astfel, poti avea control asupra activității tale și poți practica un joc responsabil.

point_right Află despre Joc responsabil.

Am introdus pentru tine noi opțiuni de aplicare a limitelor!

Intră în contul tău, selectează "JOC RESPONSABIL" apoi alege "Limită de pariere"                                                                  Limite de pariere 

Acum poți să setezi singur limitele la pariuri astfel incat sa îți poti controla cheltuielile. Limita poate fi setată pe zi, săptămână sau lună. Selectează intervalul de timp, iar apoi introdu suma limită pe care vrei să o folosești. Suma introdusă va reprezenta suma maximă pe care o poți paria în intervalul ales.

Limite de pariere

 În cazul în care dorești să modifici o limită activă pe contul tău de jucător sau să anulezi o limită existentă, trebuie doar să selectezi butonul Anulează pentru anularea limitei sau Modifică pentru modificarea limitei.

Limite de pariere

Modificarea limitei la pariuri are loc imediat; pentru anularea sau creșterea limitei, din momentul setării durata procesării este de 48 de ore.

Exemplu 1: Dacă ai o limita săptămânală activă de 50 Lei și dorești ca limita saptămânală să fie 100 Lei aceasta se va modifica în 48h.

Exemplu 2: Dacă ai o limita săptămânală activă de 50 Lei și dorești scăderea ei la 20 Lei, aceasta se va procesa instant.

 

  point_right Dacă dorești setarea unor limite pe contul tău de jucător, accesează acum secțiunea Joc responsabil a site-ului nostru superbet.ro.

 

bulb Află mai multe                                                                                                                                      

point_right Află și despre Limită la depunere

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

33 din 53 au considerat acest conținut util