Limite de pariere

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

Limitele de joc reprezintă praguri pe care ți le poți seta asupra contului de jucător pentru a avea control asupra activității tale și a practica un joc responsabil. 👉 Află despre Joc responsabil.

Am introdus pentru tine noi opțiuni de aplicare a limitelor!

Intră în contul tău, selectează "JOC RESPONSABIL" apoi alege "Limită de pariere"                                                                  limita_par1.png 

Acum poți să îți setezi singur, limitele la pariuri pentru a-ți controla cheltuielile. Limita poate fi setată pe zi, săptămână sau lună. Selectează intervalul de timp, iar apoi introdu suma limită pe care vrei să o folosești. Suma introdusă va reprezenta suma maximă pe care o poți paria în intervalul ales.

limitapar.png

 În cazul în care dorești să îți modifici o limită activă sau să anulezi o limită existentă, trebuie doar să selectezi butonul Anulează pentru anularea limitei sau Modifică pentru modificarea limitei.

limt_pariuri.png

Scăderea limitei la pariuri are loc imediat; pentru înlăturarea sau creșterea limitei, din momentul setării durata procesării este de 48 de ore.

Exemplu 1: Dacă ai o limita activă de 50 lei săptămânală și dorești ca limita să fie 100 lei saptămânală aceasta se va modifica în 48h.

Exemplu 2: Dacă ai o limita activă de 50 lei săptămânală și dorești scăderea ei la 20 lei, aceasta se va procesa instant.

 

 👉  Dacă dorești setarea unor limite pe contul tău de jucător, accesează acum secțiunea Joc responsabil a sitelui.

 

💡 Află mai multe                                                                                                                                      

👉 Află și despre Limită la depunere

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.