Joc responsabil

user avatar

 

Dacă dorești setarea unor limite, accesează secțiunea Joc responsabil din contul tău de jucător.

Superbet susține complet și fără echivoc ideea jocului responsabil deoarece orice formă de exces din timpul jocurilor de noroc poate avea un impact negativ asupra jucătorului, care poate duce la pierderea unor sume de bani neplanificate sau la manifestarea unor probleme de comportament asociate cu aceste circumstanțe.

De asemenea, este important pentru noi ca jucătorii să se bucure de produsele și platformele noastre, într-un mod responsabil, fără a duce lucrurile la extrem și fără a suferi orice fel de neplăcere.

Politica referitoare la minori

Politica Superbet in ceea ce priveşte accesul minorilor la jocurile de noroc este foarte strictă. Este complet interzisa utilizarea site-ul Superbet de către copii. Un jucător trebuie să fie aibă vârsta de 18 ani, sau mai mult.

În momentul înregistrării sau depunerii de fonduri, Superbet aplică o „procedură de cunoaştere a clienţilor” (KYC), detaliată în celelalte documente expuse, prin care se verifică vârsta și datele unui jucător.

Nefurnizarea acestor date în termenul stabilit poate duce la blocarea contului.

De asemenea, dacă serviciul pentru clienți are suspiciuni cu privire la vârsta jucătorului, acest lucru este raportat imediat pentru a se intreprinde o serie de controale suplimentare.

Măsuri pentru protecția minorilor

Următoarele informații sunt afișate și pe site-ul Superbet, pentru a sublinia că numai adulţii pot folosi aceste servicii:

  • Logo „18 ani” (Joc responsabil) pe fiecare pagină;
  • Pe fiecare pagină, se face precizarea în scris că numai cei peste 18 de ani pot utiliza serviciile Superbet;
  • Pe fiecare pagină, se face precizarea că jucătorii trebuie să acționeze în limitele legii și ale regulamentului;
  • Procesul de înregistrare implică introducerea datei de naștere, care corespunde întotdeauna vârstei de minim 18 ani sau mai mult;
  • Confirmarea expresă a utilizatorului că are 18 ani împliniți ;
  • Prevederi specifice în termenii și condițiile Superbet referitoare la accesul minorilor;
  • Indicații/sfaturi despre cum părinții pot instala un mecanism de filtrare a conținutului pe calculatorul lor, astfel încât minorii să nu poată accesa sub nici o formă serviciile Superbet;
  • Joc responsabil.

Superbet susține pe deplin și fără echivoc ideea de joc responsabil, deoarece dependența de jocuri de noroc este o boală reală, care poate duce la pierderi de bani și la situatii chiar mai grave.

Este foarte important ca jucătorii să înțeleagă că jocurile de noroc pentru divertisment pot duce la daune financiare.

Este foarte important ca jucătorii să se bucure de jocurile și serviciile Superbet, dar într-un mod responsabil, fără a duce lucrurile la extrem și fără a suferi daune sau inconveniente.

Abordarea Superbet

  1. asigurarea unui mediu sigur și favorabil clienților;
  2. asigurarea că nu permite niciodată în nicio circumstanță accesul persoanelor sub 18 ani pe platforma Superbet;
  3. asigurarea faptului că nu exploatează niciodată vulnerabilitățile jucătorilor;
  4. asigurarea că oferă întotdeauna jocuri de noroc responsabile în fiecare parte a activității;
  5. asigurarea faptului că toți clienții sunt informați cu privire la jocul responsabil și pericolele la care pot fi expuși;
  6. asigurarea că personalul este instruit și pregătit în domeniul jocului responsabil, astfel încât să poată identifica și acționa atunci când este necesar.

Sfaturile Superbet catre clienti referitoare la Jocul Responsabil

  1. Joacă doar pentru amuzament și nu pentru a câștiga bani!
  2. Nu folosi niciodată pentru a juca, bani de care ai nevoie și care îți sunt necesari pentru nevoi personale (chirie, facturi, întreținere, etc)!
  3. Nu încerca să recuperezi niciodată o pierdere și nu încerca sub nici o formă să mizezi sume mai mari de bani pentru a recupera banii pierduți!
  4. Nu participa la jocuri dacă ești deprimat, supărat, obosit, sub influența medicamentelor sau a băuturilor alcoolice!
  5. Găsește și alte forme de distracție, astfel încât participarea la jocuri de noroc să nu devină o parte constantă a vieții tale!
  6. Nu ezita să folosești funcțiile de limitare sau autoexcludere!
  7. Nu ezita să ceri ajutor de la noi, de la familie sau de la specialiști dacă simți că ai probleme cu jocurile de noroc!

Stabilește-ți limitele personale

Pentru a veni în sprijinul clienților săi, platforma Superbet a fost dezvoltată astfel încât să ofere o serie de limitări cuprinzătoare astfel încât jocul să rămână unul pentru distracție.

Autolimitările se pot face din contul personal de jucător, in secțiunea „Joc Responsabil”.

Limitările disponibile sunt următoarele, iar parametrii pot fi definiți de fiecare client:

Limitările intră în vigoare în maxim 24 de ore după ce o cerere a fost plasată. Solicitarea de creștere a unei limite anterior aplicate contului unui client, va fi implementată după minim 48 ore.

Clienții pot contacta oricând Superbet pentru a fi ghidați și ajutați să își stabilească limitele dorite.

Perioada de pauză

Dacă simțiți că aveți nevoie de o scurtă pauză de la pariuri și jocuri, puteți stabili o perioadă de pauză pentru o zi sau mai multe, 2 săptămâni, 3 luni sau o perioadă la alegere. Toate opțiunile sunt ireversibile pe durata specificată în cerere. La sfârșitul perioadei stabilite pentru pauză de joc, restricția va fi anulată automat și veți avea din nou acces la contul de jucător și la toate opțiunile aferente.

Auto-excluderea

Superbet ofera clientilor opţiunea de a se auto-exclude de la a juca pentru diferite perioade de timp, începând cu 7 zile. Toate auto-excluderile sunt ireversibile pe durata specificată în cerere. Perioadele de autoexcludere se aplică tuturor jocurilor de pe site. 

Clientii nu vor mai putea face depuneri sau pariuri pe parcursul perioadei de auto-excludere si nu vor mai primi emailuri sau informatii cu noutati de la Superbet.

În urma primirii unei cereri de autoexcludere, Superbet va informa clientii asupra opțiunilor de tratament și consiliere într-un centru specializat, oferind tot suportul de care acestia au nevoie în acest sens. 

Auto-excluderea se poate face din contul personal de jucător, in secțiunea „Joc Responsabil”. 

În urma procesării unei cereri de auto-excludere, clientul va fi introdus într-un registru unic și confidențial la nivelul companiei, care poate fi prezentat la cererea organelor de control. Radierea unui client din acest registru se va face pe baza unei cereri scrise, la cel puțin 6 luni de la data înregistrării. 

Monitorizarea indicatorilor privind jocul responsabil

Superbet are o monitorizare proactivă și de detectare timpurie a persoanelor ce pot dezvolta probleme în acest domeniu. Există indicatori specifici care sunt evaluați periodic astfel că putem să luăm măsuri atunci când este cazul.

Consiliere pe probleme de Joc Responsabil

În caz de detectare a unei probleme sau la cerere, Superbet va indruma clientii către un centru specializat în identificarea și tratarea problemelor cauzate de jocurile de noroc.

De la crearea sa, obiectivul grupului Superbet a fost întotdeauna de a oferi servicii de înaltă calitate clienților săi, astfel încât aceştia să se bucure de o experienţă cât mai plăcută.

Se pune la dispozitia clientilor site-ul jocresponsabil.ro unde li se ofera consiliere gratuita si totodata acestia pot afla daca au probleme sau nu cu dependenta de jocuri de noroc.

Jocurile de noroc trebuie să rămână o alegere personală, o alegere care sa se faca pe baza satisfacţiei obţinute din această activitate. Acestea nu trebuie să fie o obligație în niciun caz sau o constrângere ca rezultat al oricărei alte influențe.

Grupul Superbet promovează jocul responsabil și își exprimă speranța că utilizatorii săi au un comportament responsabil în ceea ce privește obligaţiile lor de zi cu zi.

point_right Pentru a ajuta clienții să determine dacă manifestă probleme ce pot fi asociate cu jocurile de noroc, Superbet furnizează mai jos o listă de întrebări. Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este DA, Superbet recomandă tuturor să contacteze de îndată serviciul customer support al Superbet, sau un specialist:

  • V-aţi luat timp liber de la serviciu sau studii din cauza jocurilor de noroc?
  • Jocurile de noroc vă afectează relaţiile personale (familie, prieteni)?
  • Finanțarea jocurilor de noroc are prioritate faţă de responsabilităţile financiare faţă de familie
  • Jocurile de noroc vă afectează sănătatea (probleme cu somnul, autoneglijare, izolare, depresie, stres, probleme de comportament)?
  • Ați simțit remușcări sau regrete după ce aţi jucat sau aţi simțit nevoia să vă întoarceţi la joc cât mai curând posibil, în scopul de a câștiga mai mulți bani / recupera pierderile?
  • Aţi jucat pentru a plăti datorii sau pentru a compensa un deficit financiar?
  • Aţi jucat dincolo de propriile limite financiare și de timp?
  • Ați împrumutat sau vândut ceva pentru a finanța jocurile de noroc?
  • V-aţi gândit să acționaţi în mod ilegal, în scopul de a finanța jocurile de noroc?
  • Aveți probleme cu consumul de alcool și / sau droguri?
  • V-aţi gândit la autovătămare din cauza jocurilor de noroc (de exemplu, sinucidere)?
  • Aţi observat că deveniţi violent sau agresiv în timpul sau după joc?

Ce este BetBlocker?

BetBlocker este o organizatie caritabila inregistrata in UK, ce ofera un serviciu gratuit pentru a ajuta oamenii din intreaga lume sa gestioneze problemele legate de jocurile de noroc. Pentru a accesa aplicatia, clientul poate folosi link-ul disponibil la adresa: betblocker.org/ro/.

In situatia in care un client manifesta semne evidente de probleme legate de jocurile de noroc, Superbet acorda o atentie deosebita in a oferi sprijin si solutii adecvate. Pe langa instrumentele de joc responsabil disponibile pe platforma noastra, Superbet recomanda clientului sa procedeze la dezinstalarea completa a oricarui software asociat cu pariuri si cazinou. In vederea prevenirii si controlului problemelor cu jocurile de noroc, Superbet propune implementarea unei restrictii privind accesul la site-urile de jocuri de noroc online. Acest lucru se poate realiza prin instalarea gratuita a aplicatiei BetBlocker pe toate dispozitivele electronice detinute de client.

BetBlocker este rapid si usor de instalat si nu exista limite in ceea ce priveste numarul de dispozitive pe care poate fi implementat. Aceasta aplicatie ofera diverse beneficii, printre care:

Posibilitatea de a gestiona accesul la jocurile de noroc intr-un mod sigur si adecvat.
Capacitatea de a bloca cu succes o lista vasta de operatori legali si ilegali.
Flexibilitate in implementarea restrictiilor, fie ca este vorba de limitari totale sau perioade de vulnerabilitate.
Functia de Programare a Restrictiilor - prin intermediul functiei de programare, clientul poate stabili momentele in care restrictia BetBlocker va fi activata sau dezactivata. Aceasta garanteaza ca clientul are controlul total asupra situatiei in orice moment.
Control Parental si Gestionarea Accesului pentru Copii - aceasta facilitate permite clientului sa restrictioneze accesul la jocurile de noroc atunci cand dispozitivele sunt utilizate de copii. Functia poate fi activata sau dezactivata cu usurinta de catre parinte, in functie de nevoi.

Este foarte important să solicitați ajutor de specialitate, iar în acest sens, va recomandăm să apelați la un psiholog specializat, pe care îl puteți contacta gratuit aici: :arrow-right: joc responsabil. :arrow-left:

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

84 din 168 au considerat acest conținut util