Aplicație mobil Superbet

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

sports.png

Descarcă aplicația SPORT acum!
iOS download Android download
games.png

Descarcă aplicația JOCURI acum!  
iOS download Android download

Cu aplicația de mobil poti consulta mereu scorurile live, statisticile detaliate, programul TV și poți vedea în fiecare moment evoluția cotelor meciurilor care te interesează.

Aplicația oferă avantaje nu doar pariorilor online ci și pariorilor care preferă în continuare să joace în agenție, acum pot să-și scaneze biletele și să primească notificări cu privire la evoluția lor.

Îți oferim cea mai tare experiență de pariere din România, oricând și oriunde ai fi! Statistici complexestreaming livenotificări pentru meciurile pariate, posibilitatea de a da share biletelor tale și multe alte opțiuni! Poți câștiga la extragerile celor mai populare loterii, poți da lovituri profitabile în cazinoul live, poți juca e-games și poți învârti oricând rolele celor mai distractive și generoase sloturi!  

Ai superfuncționalități cum ar fi:

Player video avansat, poți vizualiza meciurile live preferate:

meci1.jpg

Îți oferim statistici complexe, rezultate directe, clasamente, formații, și multe altele care îți sunt întotdeauna la îndemână:

meci2.jpg

De asemenea, activează notificările și fii informat despre evenimentele plasate. Primești instant detalii importante cum ar fi: evoluția scorului, schimbări, penalty-uri, cartonașe, etc. Acum ai opțiunea de a pune pe mut notificările.

app3.png

Te punem la curent cu toate știrile despre echipele tale favorite:

app4.png

 

Te informăm pe ce posturi TV vor fi difuzate cele mai importate meciuri. Alege un eveniment Pre-match (nu live), apasă pe el și pe căsuța TV (apare sus în dreapta) și se va afișa postul pe care va fi difuzat meciul respectiv.

app5.png

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

 

 

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.