SuperSocial Funcționalități

user avatar

Află cele mai noi funcționalități ale contului Super Social. Bucură-te alături de prieteni de evenimentele inedite din sport pe Super Social!

 

sunglasses Vrem să te bucuri de experiența parierii la Superbet împreună cu prietenii tăi.

Dacă încă ești nou și nu știi ce beneficii îți poate aduce prezența în platforma Super Social, te invităm să citești totul despre cum poți să îți activezi contul și să te bucuri, mai departe, de experiențe wow. 

:iphone: Accesare platformă Social – din meniul principal al aplicației, accesează secțiunea “SuperSocial”. Aici este pagina principală Social, în care vezi biletele plasate de tine și de către prietenii tăi, chiar de cand au fost plasate și, eventual, publicate.

Functionalitati Supersocial

man Editare profil social – dacă vrei să îți adaugi/schimbi poza de profil, să modifici numele pe care îl ai în Prieteni sau să adaugi o scurtă descriere contului, trebuie să accesezi secțiunea de editare profil social.

Ai două modalități prin care poți ajunge acolo:

 accesezi poza ta de profil din dreapta sus a paginii -> Editare profil social, sau

 

Functionalitati Supersocial

 ✓ din meniul principal al aplicației, accesează secțiunea de “Meniu-> Cont -> Profil -> Editare profil social"

Functionalitati Supersocial

Functionalitati Supersocial

envelope_with_arrow Setare notificări - din meniul principal al aplicației, accesează iconița din partea stanga sus cu inițialele numelui din cont -> Apasă pe iconița de setări din dreapta sus -> Notificări -> Prieteni -> de aici poți alege ce tip de notificări Social vei primi.

Functionalitati Supersocial

Functionalitati Supersocial

envelope_with_arrow Notificărilepentru a vedea istoricul notificărilor, dă click pe poza ta de profil, situată în dreapta sus a paginii, lângă simbolul de scanare bilet.

Pe lângă notificări, aici:

 poți vedea urmăritorii și persoanele pe care le urmărești

 poți vedea istoricul biletelor publicate de către tine pe Social

 îți poți edita profilul social (nume, poza de profil, descriere a contului)

white check mark emoji Cum invit un prieten să mă urmărească – în secțiunea “Prieteni” ai opțiunea “Distribuie” și îți alegi canalul prin care vrei să inviți pe cineva să te urmărească.

Functionalitati Supersocial

 

memo emoji Sugestii prieteni – Tot în secțiunea “Prieteni”, îți sugerăm persoane pe care le poți urmări.

love letter emoji Cum scriu în privat cuiva

Momentan această opțiune este disponibilă doar în aplicație. Caută persoana cărei vrei să îi scrii, apasă pe "Mesaj" apoi începe conversația. Te rugăm să reții că poți șterge mesajele trimise, însă nu poți șterge conversația.

Functionalitati Supersocial

speech balloon emoji Comentarii la bilete – Pentru a lăsa un comentariu la biletul tău sau al unui prieten, accesează butonul “Comentează” din dreptul biletului. Poți scrie direct sau folosi emoticoanele ca să-ți exprimi părerea despre biletul respectiv.

Comentarii la bilete pe Super Social

heavy plus sign emoji Adaugă pe bilet – Tot în secțiunea “Prieteni” în care vezi toate pariurile publice plasate de către prietenii tăi, dacă dai click pe un bilet de pariere pentru a vedea detaliile, vei observa că ai opțiunea de “Adaugă pe bilet”. Astfel poți adăuga evenimentele pe biletul tău, cu condiția ca acestea să fie încă disponibile.

speech balloon emoji Chat per eveniment – Pentru fiecare eveniment de pe platforma Superbet, fie el pre-meci sau Live, ai o secțiune dedicată pentru comentarii. Pentru a accesa secțiunea, intră în oferta evenimentului pe care vrei să comentezi și accesează “Chat”. Acolo poți comenta despre meci, poți adăuga biletele tale și poți răspunde la comentariile altor pariori.

Pentru a adăuga un bilet în Chat, dă click pe simbolul dedicat, prezent în partea dreaptă a îndemnului “Scrie un mesaj”.

Pentru a răspunde la un mesaj scris în Chat, ține apăsat pe mesajul respectiv până îți apare opțiunea “Răspunde”. Dacă procedezi la fel pentru un mesaj scris de către tine, vei avea posibilitatea să răspunzi la mesaj, să-l editezi sau să-l ștergi.

:mega: IMPORTANT: Vă recomandăm să nu divulgați și codul de control de pe bilet, atunci când distribuiți biletul/biletele plasate în agenții.

verificare-bilet

 

face_with_monocle Cum funcționează Super Social Superbet?

SuperSimplu – după ce plasezi un pariu, poți alege dacă vrei sau nu ca acel pariu să fie vizibil pentru persoanele care te urmăresc. Nu-ți face griji, miza și câștigul potențial nu vor fi vizibile.

pariu plasat social

Odată ce accepți ca pariul să fie public, persoanele care te urmăresc îl vor putea vedea în pagina principala a profilului lor și vor putea comenta sau adăuga pe biletul lor de pariere ce ai jucat tu.

De asemenea, poți intra în discuție cu alți pariori în secțiunea de Chat. Aceasta este disponibilă pentru fiecare eveniment din oferta Superbet, fie el Pre-meci sau Live.

Chat Superbet Social

 

boomboomboom Ne dorim ca interacțiunile pe care le ai cu ceilalți useri să rămână prietenoase și civilizate și de aceea te rugăm să menții un limbaj adecvat. Comentariile licențioase care instigă la ură sau rasism vor fi raportate și șterse, iar dreptul la comentarii va fi restricționat pentru o perioadă cuprinsă între 1 si 30 de zile. boomboomboom 

boomATENȚIE!!!boom

Nu se acceptă, vor fi șterse, iar userii restricționați pentru:

no_entry comentarii care anunță acțiuni de marketing

no_entry solicitări de fonduri de la alți utilizatori 

no_entry trimiteri către/sau mențiuni ale altor grupuri/comunități

no_entry texte de promovare bunuri sau servicii

no_entry distribuire linkuri externe

no_entry Același mesaj trimis de mai multe ori la rând ( SPAM )

man Alege-ți poza de profil și alătură-te distracției! În cazul în care ai dificultăți în a folosi noua funcționalitate, verifică și articolul Informații utile SuperSocial.

 

 

bulbAflă mai multe                                                              

point_right Află despre Bonusurile Superbet               

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

12 din 24 au considerat acest conținut util