Cash Out

user avatar

💥Cash Out este disponibil pentru biletele plasate pe Superbet.ro (desktop, mobil și aplicație) unde funcția cash out este marcată cu un buton specific de culoare verde. 

preview-lightbox-cashout_v2_1600x800.png

 IMPORTANT!!! Biletele plasate din banii bonus nu beneficiază de Cash Out! 

😎  Ce este funcția de Cash Out?

Opțiunea Cash Out îți permite închiderea anticipată a unui pariu în desfășurare, înainte ca rezultatul să fie decis.

Câștigul pe care pariorul urmează să îl primească după folosirea funcției de Cash Out depinde de șansele de câștig ale biletului în momentul respectiv.

Această opțiune este valabilă atât pentru pariurile single și multiple, pre-meci, live sau mixte(pre-meci + live), pentru o varietate de sporturi și opțiuni de pariere.

 

Unde se găsește?

👉 Pariorul poate beneficia de această opțiune prin accesarea butonului “CASH OUT”, care se regăsește în secțiunea “Bilete”.

lista_bilete.png

🧐 Cashout-ul este vizibil atât în secțiunea “Bilete”, unde se regăsesc toate biletele active sau poate fi accesat pentru fiecare bilet in parte în cazul în care jucătorul optează pentru deschiderea unui anumit bilet.

Cashout_profitabil2.png

 

Când folosim opțiunea de Cash Out?

Opțiunea de Cash Out este cel mai des folosită în una din următoarele situații:

✅ Pariul este aproape câștigător, iar pariorul dorește inchiderea acestuia înainte de finalizarea evenimentelor pentru un profit rapid și sigur sau pentru a folosi câștigul pentru plasarea altui bilet

✅ Pariul nu merge conform așteptărilor, iar pariorul dorește închiderea lui pentru a limita pierderile

✅ Pariorul s-a răzgândit asupra unui bilet deja plasat și dorește să închidă pariul

Exemplu 1:  în pauza meciului dintre Galatasaray și Real Madrid, pariorul plasează un bilet cu miza de 300 RON pe selecția “Golul 2”-“Niciunul”(nu se va marca in meci din momentul plasarii biletului), în minutul 72, pariorul constantă ca nu s-a mai marcat niciun gol, opțiunea  de Cash Out oferindu-i posibilitatea de a închide pariul pentru o sumă mai mica decât câștigul final însă mai mare decât suma pariată.

Cashout_profitabil.png

Exemplu 2: Pariorul plasează un bilet cu miza de 300 RON pe două evenimente. Conform imaginii, pariul are sanșe minime de câștig, opțiunea de Cash Out oferind posibilitatea pariorului de a recuperara o parte din suma pariată.

 poza4.png 

💥 IMPORTANT! După ce ai apăsat butonul de Cash Out, este necesar să confirmi în timp de 3 secunde prin apăsarea butonului "Confirmare" așa cum apare și în imaginea de mai jos.

 Confirmare-cash-out.png

Dacă nu ai confirmat în timp util, butonul de Cash Out va redeveni activ și va trebui să refaci pașii de mai sus.

Toate selecțile beneficiază de Cash Out?

💡 Cash out-ul nu este disponibil pentru toate tipurile de pariuri. Disponibilitatea acestei opțiuni se poate verifica prin prezența simbolului “CASH OUT” în dreptul opțiunii de pariere. Dacă simbolul este prezent, pe opțiunea de pariere se poate utiliza funcția de Cash Out.

 

lipsa_cashout.JPG

Poți vedea dacă un bilet a fost câștigat din opțiunea Cash out verificând biletul în secțiunea Verificare bilet sau în secțiunea "Bilete mele".

adela2.png

💲 Cash out-ul maxim nu poate depi câștigul maxim oferit pentru un bilet Superbet!

 

Cash out indisponibil?

👉 Află aici totul despre Cash Out indisponibil  

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

106 din 129 au considerat acest conținut util