Campania Super Prono

user avatar

Fii la curent cu detaliile campaniei Super Prono. Află de mai jos cum poți să participi, precum și alte condiții utile, necesare unui parior!

 

Promobox-superprono-runda-aniversara-261222

Campania “SuperProno” se organizează săptămânal și este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți.

Pentru a primi un bonus, este necesar să răspunzi corect la minim 4 întrebări, un singur răspuns corect nu îți va aduce nimic. 

Informare:

„Top SuperProno” este clasamentul oficial al SuperProno în perioada turneului final din Qatar! Daca ai participat la edițiile de SuperProno în perioada 20 noiembrie 2022 - 18 decembrie 2022, fiecare pronostic corect ți-a adus 1 punct. Punctele s-au adunat în clasamentul final, în urma căruia poți câștiga una din cele 20 de mingi oficiale  ale turneului final, semnate de legendele României la Mondiale a turneului final, semnată de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea.

Dacă te numeri printre câștigători, vei fi contactat în perioada 20.12.2022 - 23.12.2022 pentru a stabili detaliile privind livrarea premiului.

Clasamentul final "Top SuperProno" îl găsești aici.

 

Află cum poți să participi la campania Super Prono

Pentru participare, trebuie să te autentifici cu datele contului tău de jucător pe pagina campaniei și să răspunzi la cele 6 întrebări afișate până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină. Este necesar să îți alegi și un nickname pentru această campanie. Bonusul se va acorda tuturor clienților eligibili în maxim 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare.

Un jucător poate participa la “SuperProno” o singură dată pe rundă. Participarea în cadrul acestei promoții este disponibilă doar jucătorilor:

Care au un cont activ înregistrat pe Superbet

Îți recomandăm să îți deschizi cât mai repede un cont la Superbet, dacă nu ai deja, ca să ții pasul cu cele mai noi promoții și bonusuri pregătite special pentru jucătorii noștri.

Localizați în România;
Care au împlinit vârsta de 18 ani;

Termenii promoției Super Prono pe care trebuie sa îi cunoști:

✓ SuperProno este o promoție organizată săptămânal și este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți. Dacă încă nu ai cont de parior, află despre cum poți să îți deschizi cont la Superbet, astfel încât să te asiguri că participi la cele mai inedite campanii. 

 Pentru a participa la promoție, jucătorii trebuie să se autentifice în pagina dedicată “SuperProno” și să răspundă la întrebările afișate în cadrul acesteia, până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină.

✓ Premiile totale acordate pentru această promoție (runda 200), vor fi sub formă de bonusuri în valoare de 500 000 Lei și se împart după cum urmează:

Pentru răspunsurile corecte la 6 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 100 000 Lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 6 răspunsuri corecte (ex: dacă vor fi 100 câștigători, fiecare va primi un bonus în valoare de 1000 Lei).

Pentru răspunsurile corecte la minim 5 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 150 000 Lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 5 răspunsuri corecte;

Pentru răspunsurile corecte la toate cele 4 întrebări se va distribui jucătorilor în mod egal, suma bonus totală de 250 000 Lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 4 răspunsuri corecte;

La distribuirea premiilor bonus se va lua în calcul cel mai mare număr de răspunsuri corecte. De exemplu: pentru răspunsul corect la toate (6) întrebările, jucătorul va primi bonus din suma bonus totală, alocată participanților cu 6 răspunsuri corecte.

 Valoarea minimă a bonusului acordat pentru fiecare rundă de joc este de 5 Lei.

✓ Un jucător nu poate primi mai mult de un premiu în cadrul acestei promoții. 

✓ Dacă unul din evenimentele incluse intr-o rundă a promoției nu mai are loc la data programată, atunci întrebarea referitoare la evenimentul respectiv se anulează, iar premiul se raportează pentru următoarea săptămână.

✓ Pentru a putea primi bonusurile, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

✓ Pentru a putea primi bonusul în cont si pentru a îl putea utiliza în secțiunea Sport de pe Superbet, jucătorii nu trebuie sa aibă blocate bonusul sau secțiunea sport

:sunglasses: Validarea pronosticurilor pentru campania Super Prono

✓ Rezultatele sunt preluate de pe site-urile oficiale ale competițiilor. În cazul în care informațiile nu pot fi obținute din surse oficiale, determinarea rezultatului pronosticului se va baza pe alte surse publice de informare (ex. Furnizori de date sportive, site-uri cu statistici sportive, portaluri de știri sportive etc.)

✓ Rezultatul final se consideră cel înregistrat la expirarea timpului regulamentar de joc (ex. Fotbal 90 minute). Nu se iau în considerare prelungirile și/sau loviturile de departajare, cu excepția cazurilor în care este specificat altceva.

În cazul pronosticurilor pe cartonașe:

✓ Cartonașele arătate după timpul regulamentar nu se iau în considerare.

✓ Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare.

✓ Cartonașul Roșu NU se consideră 2 cartonașe galbene.

În cazul pariurilor pe Baschet:

 Pentru întrebările în care subiectul îl reprezintă unul dintre jucători, iar acesta nu va evolua niciun minut în meci, întrebarea va fi considerată anulată iar premiul alocat pentru 6 răspunsuri corecte (60.000 Lei) va fi distribuit în mod egal între cei cu 5 și 4 răspunsuri corecte. Astfel, premiul total pentru cei cu 5 și 4 răspunsuri corecte va fi în valoare de 130 000 Lei pentru jucătorii cu 5 răspunsuri corecte și 170 000 Lei pentru jucătorii cu 4 răspunsuri corecte.

În cazul în care avem 2 întrebări cu jucători, iar niciunul din ei nu va evolua niciun minut în meci, ambele întrebări vor fi considerate anulate iar întregul premiu de 300.000 Lei va fi împarțit între jucătorii care vor avea 4 răspunsuri corecte.

Rularea bonusului

 Superbet își rezervă dreptul de a anula Bonusurile și câștigurile derivate din utilizarea unor astfel de Bonusuri, precum și posibilitatea de a participa la jocul de SuperProno jucătorilor care abuzează de Bonusuri.

✓ După alegerea evenimentelor, ai posibilitatea de a selecta dacă dorești sau nu să utilizezi pariul gratuit.
- Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată.
- Dacă pariul este câștigător, se v-a retrage suma pariului gratuit din valoarea finală, iar restul va fi transferat automat în balanța reală.

✓ Pentru a se finaliza convertirea bonusului în bani reali, este necesar ca toate pariurile plasate din bani reali sau din bani bonus în perioada de valabilitate a bonusului (atât cele eligibile cât și cele care nu contribuie la rularea bonusului) să fie validate în sistem.

✓ La rularea bonusului nu se pot plasa pariuri pe evenimente care se finalizează după perioada de valabilitate a bonusului.

✓ Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport și Live.

alarm_clock Când primesc pariul gratuit?

Bonusul sub forma de Pariu gratuit, se va acorda tuturor clienților eligibili în maxim 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare.

Dacă nu ai primit pop-up-up pentru acceptarea bonusului, te rugăm să încerci o nouă relogare în cont.

arrow_forward Cum folosesc pariul gratuit?

:boom: Superbet își rezervă dreptul de a anula Bonusurile și câștigurile derivate din utilizarea unor astfel de Bonusuri, precum și posibilitatea de a participa la jocul de SuperProno jucătorilor care abuzează de Bonusuri.

  • După alegerea evenimentelor, ai posibilitatea de a selecta dacă dorești sau nu să utilizezi pariul gratuit;
  • Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată în secțiunile Sport și Live, pe bilete de tip single și/sau acumulator;
  • Dacă pariul este câștigător, se v-a retrage suma pariului gratuit din valoarea finală, iar restul va fi transferat automat în balanța reală;
  • Pentru a se finaliza convertirea bonusului în bani reali, este necesar ca toate pariurile plasate din bani reali sau din bani bonus în perioada de valabilitate a bonusului (atât cele eligibile cât și cele care nu contribuie la rularea bonusului) să fie validate în sistem;
  • La rularea bonusului nu se pot plasa pariuri pe evenimente care se finalizează după perioada de valabilitate a bonusului.

 

 

Spune-ne pronosticurile tale! Cu cât dai mai multe răspunsuri corecte, cu atât câștigi mai mult!

Oferă pronosticurile aici!

Dacă ești curios să descoperi și alte promoții sau să prinzi cele mai bune bonusuri, asigură-te că ai deja cont și că faci parte din categoria pariorilor informați. Ne dorim să ai parte doar de experiențe plăcute în calitate de jucător Superbet!

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

87 din 128 au considerat acest conținut util

Articole conexe

Super Duel - Intrebari

  Întrebări frecvente despre promoția SuperDuel Important: pentru a accesa jocul din aplicație, te rugăm să te asiguri că ai actualizat-o la ultim...

Promoția Super Duel

"SuperDuel" este o promoție disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, iar participarea este gratuită.   Important: pentru ...

Bonus la prima depunere A-bon

  Ce înseamnă “Bonus la prima depunere A-bon”? Promoția se adresează exclusiv clienților Superbet, noi și existenți, care efectuează pentru prima...

SuperMaratonul de Tenis

Ready, Set, GO SUPER! Sărbătorim startul primului turneu de Grand Slam al anului cu un SuperMaraton de Tenis, programat între 16 și 29 ianuarie. D...

SuperPasiuni turate la maxim - Dacia electrica

INTRĂ ȘI DESCOPERĂ NOILE BENEFICII ALE SUPERCARDULUIHai și tu în SuperClub!   Cum particip? Campania este activă Online și în toate locațiile Supe...

Promoție SuperLiga 22+23

SuperLiga României a fost disponibilă în perioada 27.01.2023 – 30.01.2023 Bucură-te de fotbal!    În fiecare etapă a sezonului 2022-2023 al Superl...

Campania Super Prono

Fii la curent cu detaliile campaniei Super Prono. Află de mai jos cum poți să participi, precum și alte condiții utile, necesare unui parior!   Ca...

Promoție Super Spin!

Fii la curent cu cele mai noi informații despre promoția Super Spin. Profită de oportunitățile oferite de Superbet pariorilor cu experiență!   Ben...

Oferte pariuri Superbet

Citește despre ofertele exclusive, în articol   Cele mai importante evenimente și competiții îți aduc la Superbet pariuri gândite pentru cei mai...

Ce promoții aveți?

 Săptămânal, oferim clienților noștri anumite promoții care sunt valabile câteva zile. Cele mai multe dintre ele sunt publice, afișate pe site-ul n...