Campania Super Prono

user avatar

Fii la curent cu detaliile campaniei Super Prono. Află de mai jos cum poți să participi, precum și alte condiții utile, necesare unui parior!

:boom::mega:Am lansat o SuperCampanie, “SuperProno”, ce se va organiza săptămânal fiind disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți.

campania super prono Superbet

Pentru a primi un bonus este necesar să răspunzi corect la minim 2 întrebări, un singur răspuns corect nu îți va aduce nimic. 

:face_with_monocle: Află cum poți să participi la campania Super Prono

Pentru participare, trebuie să te autentifici cu datele contului tău de jucător pe pagina campaniei și să răspunzi la cele 4 întrebări afișate până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină. Este necesar să îți alegi și un nickname pentru această campanie. Bonusul se va acorda tuturor clienților eligibili în maxim 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare.

Un jucător poate participa la “SuperProno” o singură dată pe rundă. Participarea în cadrul acestei promoții este disponibilă doar jucătorilor:

:white_check_mark:  Care au un cont activ înregistrat pe Superbet

Îți recomandăm să îți deschizi cât mai repede un cont la Superbet, dacă nu ai deja, ca să ții pasul cu cele mai noi promoții și bonusuri pregătite special pentru jucătorii noștri.

:white_check_mark:  Localizați în România;
:white_check_mark: Care au împlinit vârsta de 18 ani;

 

:sunglasses: :mega: Termenii promoției Super Prono pe care trebuie sa îi cunoști:

SuperProno este o promoție organizată săptămânal și este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți. Dacă încă nu ai cont de parior, află despre cum poți să îți deschizi cont la Superbet, astfel încât să te asiguri că participi la cele mai inedite campanii. 

Pentru a participa la promoție, jucătorii trebuie să se autentifice în pagina dedicată “SuperProno” și să răspundă la întrebările afișate în cadrul acesteia, până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină.

Premiile totale acordate săptămânal pentru această promoție, vor fi sub formă de bonusuri în valoare de 200 000 lei și se împart după cum urmează:
:point_right: Pentru răspunsurile corecte la minim 2 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 70 000 lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 2 răspunsuri corecte (ex: dacă vor fi 100 câștigători, fiecare va primi un bonus în valoare de 700 lei);

:point_right: Pentru răspunsurile corecte la minim 3 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 70 000 lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 3 răspunsuri corecte;

:point_right: Pentru răspunsurile corecte la toate cele 4 întrebări se va distribui jucătorilor în mod egal, suma bonus totală de 60 000 lei.

Valoarea minimă a bonusului acordat pentru fiecare rundă de joc este de 5 lei.

Un jucător nu poate primi mai mult de un premiu în cadrul acestei promoții. La distribuirea premiilor bonus se va lua în calcul cel mai mare număr de răspunsuri corecte. De exemplu: pentru răspunsul corect la toate 4 întrebările, jucătorul va primi bonus doar pentru pragul 3 cu un număr maxim de răspunsuri corecte, nu și pentru pragurile 1 și 2.

Dacă unul din evenimentele incluse intr-o rundă a promoției nu mai are loc la data programată, atunci întrebarea referitoare la evenimentul respectiv se anulează, iar premiul se raportează pentru următoarea săptămână.

Pentru a putea primi bonusurile, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

Pentru a putea primi bonusul în cont si pentru a îl putea utiliza în secțiunea Sport de pe Superbet, jucătorii nu trebuie sa aibă blocate bonusul sau secțiunea sport

:sunglasses: :mega: Validarea pronosticurilor pentru campania Super Prono

Rezultatele sunt preluate de pe site-urile oficiale ale competițiilor. În cazul în care informațiile nu pot fi obținute din surse oficiale, determinarea rezultatului pronosticului se va baza pe alte surse publice de informare (ex. Furnizori de date sportive, site-uri cu statistici sportive, portaluri de știri sportive etc.)

Rezultatul final se consideră cel înregistrat la expirarea timpului regulamentar de joc (ex. Fotbal 90 minute). Nu se iau în considerare prelungirile și/sau loviturile de departajare, cu excepția cazurilor în care este specificat altceva.

În cazul pronosticurilor pe cartonașe:

Cartonașele arătate după timpul regulamentar nu se iau în considerare.

Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare.

Cartonașul Roșu NU se consideră 2 cartonașe galbene.

În cazul pariurilor pe Baschet:

Pentru întrebările în care subiectul îl reprezintă unul dintre jucători, iar acesta nu va evolua niciun minut în meci, întrebarea va fi considerată anulată iar premiul alocat pentru 4 răspunsuri corecte (60.000 Lei) va fi distribuit în mod egal între cei cu 3 și 2 răspunsuri corecte. Astfel, premiul total pentru cei cu 2 și 3 răspunsuri corecte va fi în valoare de 100.000 Lei fiecare.

În cazul în care avem 2 întrebări cu jucători, iar niciunul din ei nu va evolua niciun minut în meci, ambele întrebări vor fi considerate anulate iar întregul premiu de 200.000 Lei va fi împarțit între jucătorii care vor avea 2 răspunsuri corecte.

 

:sunglasses: :mega: Rularea bonusului

:boom: Superbet își rezervă dreptul de a anula Bonusurile și câștigurile derivate din utilizarea unor astfel de Bonusuri, precum și posibilitatea de a participa la jocul de SuperProno jucătorilor care abuzează de Bonusuri.

Exemplu:

Jucători care plasează pariuri contradictorii cu scopul de a rula bonusul:

- un pariu pe 0-2 goluri goluri și un alt pariu pe 3+ goluri în același meci, sau

- Un pariu pe Total goluri Impar și un alt pariu pe Total goluri Par în același meci, etc

Pariurile stabilite prin folosirea funcției de Cash Out nu contribuie la rularea bonusului.

Pentru a se finaliza convertirea bonusului în bani reali, este necesar ca toate pariurile plasate din bani reali sau din bani bonus în perioada de valabilitate a bonusului (atât cele eligibile cât și cele care nu contribuie la rularea bonusului) să fie validate în sistem.

La rularea bonusului nu se pot plasa pariuri pe evenimente care se finalizează după perioada de valabilitate a bonusului.

Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport și Live.

Rulajul bonusului este de x1, pe cote de minim 1,60 în cazul pariurilor de tip single, respectiv pe cotă totală de minim 2,50 în cazul biletelor de tip acumulator.

Cota minimă a fiecărui eveniment de pe biletele de tip acumulator trebuie să fie de 1.10.

În cazul pariurilor de tip sistem pariul este luat în considerare doar dacă cota totală a celei mai mici combinații este de minim 1,60.

             Ex: Pentru a converti 100 lei bani bonus în balanța reală, utilizatorul trebuie să ruleze 100 Lei x 3 = 300 Lei.

Bonusul NU poate fi folosit pentru plasarea de pariuri în secțiunile Virtuale și Loto. De asemenea nu se pot plasa bilete care conțin meciuri de la “Super Cotă”, pariuri simple pe o cotă mai mică de 1,60 sau pariuri de tip acumulator pe o cotă mai mică de 2,50.

 

Spune-ne pronosticurile tale! Cu cât dai mai multe răspunsuri corecte, cu atât câștigi mai mult!

Oferă pronosticurile aici!

Dacă ești curios să descoperi și alte promoții sau să prinzi cele mai bune bonusuri, asigură-te că ai deja cont și că faci parte din categoria pariorilor informați. Ne dorim să ai parte doar de experiențe plăcute în calitate de jucător Superbet!

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

75 din 102 au considerat acest conținut util