Campania Super Prono

user avatar

Fii la curent cu detaliile campaniei Superprono. Află de mai jos cum poți să participi, precum și alte condiții utile, necesare unui parior!

 

Campania“SuperProno” se organizează săptămânal și este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți.

Pentru a primi un bonus, este necesar să răspunzi corect la minim 4 întrebări, un singur răspuns corect nu îți va aduce nimic. 

 

Află cum poți să participi la campania Superprono

Pentru participare, trebuie să te autentifici cu datele contului tău de jucător pe pagina campaniei și să răspunzi la cele 6 întrebări afișate până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină. Este necesar să îți alegi și un nickname pentru această campanie. Bonusul se va acorda tuturor clienților eligibili în maxim 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare.

Un jucător poate participa la “SuperProno” o singură dată pe rundă. Participarea în cadrul acestei promoții este disponibilă doar jucătorilor:

-> Care au un cont activ înregistrat pe Superbet

Îți recomandăm să îți deschizi cât mai repede un cont la Superbet, dacă nu ai deja, ca să ții pasul cu cele mai noi promoții și bonusuri pregătite special pentru jucătorii noștri.

-> Localizați în România:
-> Care au împlinit vârsta de 18 ani;

Termenii promoției SuperProno pe care trebuie să îi cunoști pentru runda specială:

✓ SuperProno este o promoție organizată săptămânal și este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți. Dacă încă nu ai cont de parior, află despre cum poți să îți deschizi cont la Superbet, astfel încât să te asiguri că participi la cele mai inedite campanii. 

 Pentru a participa la promoție, jucătorii trebuie să se autentifice în pagina dedicată “SuperProno” și să răspundă la întrebările afișate în cadrul acesteia, până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină.

Premiile totale acordate pentru această promoție, vor fi sub formă de pariuri gratuite în valoare de 300 000 Lei și se împart după cum urmează:

Pentru răspunsurile corecte la 6 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 60 000 Lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 6 răspunsuri corecte (ex: dacă vor fi 100 câștigători, fiecare va primi un pariu gratuit în valoare de 600 Lei).

Pentru răspunsurile corecte la minim 5 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 100 000 Lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 5 răspunsuri corecte;

Pentru răspunsurile corecte la toate cele 4 întrebări se va distribui jucătorilor în mod egal, suma bonus totală de 140 000 Lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 4 răspunsuri corecte;

La distribuirea pariurilor gratuite se va lua în calcul cel mai mare număr de răspunsuri corecte. De exemplu: pentru răspunsul corect la toate (6) întrebările, jucătorul va primi pariul gratuit din suma bonus totală, alocată participanților cu 6 răspunsuri corecte.

Valoarea minimă a pariului gratuit acordat pentru fiecare rundă de joc este de 5 Lei.

✓ Un jucător nu poate primi mai mult de un premiu în cadrul acestei promoții. 

✓ Dacă unul din evenimentele incluse într-o rundă a promoției nu mai are loc la data programată, atunci întrebarea referitoare la evenimentul respectiv se anulează, iar premiul se raportează pentru următoarea săptămână.

✓ Pentru a putea primi bonusurile, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

✓ Pentru a putea primi bonusul în cont si pentru a îl putea utiliza în secțiunea Sport de pe Superbet, jucătorii nu trebuie sa aibă blocate bonusul sau secțiunea sport

:sunglasses: Validarea pronosticurilor pentru campania Super Prono

✓ Rezultatele sunt preluate de pe site-urile oficiale ale competițiilor. În cazul în care informațiile nu pot fi obținute din surse oficiale, determinarea rezultatului pronosticului se va baza pe alte surse publice de informare (ex. Furnizori de date sportive, site-uri cu statistici sportive, portaluri de știri sportive etc.)

✓ Rezultatul final se consideră cel înregistrat la expirarea timpului regulamentar de joc (ex. Fotbal 90 minute). Nu se iau în considerare prelungirile și/sau loviturile de departajare, cu excepția cazurilor în care este specificat altceva.

În cazul pronosticurilor pe cartonașe:

✓ Cartonașele arătate după timpul regulamentar nu se iau în considerare.

✓ Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare.

✓ Cartonașul Roșu NU se consideră 2 cartonașe galbene.

În cazul pariurilor pe Baschet:

 Pentru întrebările în care subiectul îl reprezintă unul dintre jucători, iar acesta nu va evolua niciun minut în meci, întrebarea va fi considerată anulată iar premiul alocat pentru 6 răspunsuri corecte (60.000 Lei) va fi distribuit în mod egal între cei cu 5 și 4 răspunsuri corecte. Astfel, premiul total pentru cei cu 5 și 4 răspunsuri corecte va fi în valoare de 130 000 Lei pentru jucătorii cu 5 răspunsuri corecte și 170 000 Lei pentru jucătorii cu 4 răspunsuri corecte.

În cazul în care avem 2 întrebări cu jucători, iar niciunul din ei nu va evolua niciun minut în meci, ambele întrebări vor fi considerate anulate iar întregul premiu de 300.000 Lei va fi împarțit între jucătorii care vor avea 4 răspunsuri corecte.

Rularea bonusului

 Superbet își rezervă dreptul de a anula bonusurile și câștigurile derivate din utilizarea unor astfel de Bonusuri, precum și posibilitatea de a participa la jocul de SuperProno jucătorilor care abuzează de Bonusuri.

✓ După alegerea evenimentelor, ai posibilitatea de a selecta dacă dorești sau nu să utilizezi pariul gratuit.
- Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată.
- Dacă pariul este câștigător, se v-a retrage suma pariului gratuit din valoarea finală, iar restul va fi transferat automat în balanța reală.

✓ Pentru a se finaliza convertirea bonusului în bani reali, este necesar ca toate pariurile plasate din bani reali sau din bani bonus în perioada de valabilitate a bonusului (atât cele eligibile cât și cele care nu contribuie la rularea bonusului) să fie validate în sistem.

✓ La rularea bonusului nu se pot plasa pariuri pe evenimente care se finalizează după perioada de valabilitate a bonusului.

✓ Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport și Live.

alarm_clock Când primesc pariul gratuit?

Bonusul sub forma de Pariu gratuit, se va acorda tuturor clienților eligibili în maxim 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare.

Dacă nu ai primit pop-up-up pentru acceptarea bonusului, te rugăm să încerci o nouă relogare în cont.

arrow_forward Cum folosesc pariul gratuit?

:boom: Superbet își rezervă dreptul de a anula bonusurile și câștigurile derivate din utilizarea unor astfel de Bonusuri, precum și posibilitatea de a participa la jocul de Superprono jucătorilor care abuzează de Bonusuri.

  • După alegerea evenimentelor, ai posibilitatea de a selecta dacă dorești sau nu să utilizezi pariul gratuit;
  • Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată în secțiunile Sport și Live, pe bilete de tip single și/sau acumulator;
  • Dacă pariul este câștigător, se v-a retrage suma pariului gratuit din valoarea finală, iar restul va fi transferat automat în balanța reală;
  • Pentru a se finaliza convertirea bonusului în bani reali, este necesar ca toate pariurile plasate din bani reali sau din bani bonus în perioada de valabilitate a bonusului (atât cele eligibile cât și cele care nu contribuie la rularea bonusului) să fie validate în sistem;
  • La rularea bonusului nu se pot plasa pariuri pe evenimente care se finalizează după perioada de valabilitate a bonusului.

 

 

Spune-ne pronosticurile tale! Cu cât dai mai multe răspunsuri corecte, cu atât câștigi mai mult!

Oferă pronosticurile aici!

Dacă ești curios să descoperi și alte promoții sau să prinzi cele mai bune bonusuri, asigură-te că ai deja cont și că faci parte din categoria pariorilor informați. Ne dorim să ai parte doar de experiențe plăcute în calitate de jucător Superbet!

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

91 din 141 au considerat acest conținut util

Articole conexe

Campanie cu premii de la Superbet Club

Vezi ce premii îți poate aduce noua campanie din Superbet Club.     Când?  Perioada Campaniei este 06.09.2023-18.12.2023 cu extragerea pe 20.12.2...

Promoție SuperLiga 23+24

SuperLiga României este disponibilă în perioada 14.07.2023 – 09.03.2024 Bucură-te de fotbal!    În fiecare etapă a sezonului 2022-2023 al Superlig...

Campania Super Prono

Fii la curent cu detaliile campaniei Superprono. Află de mai jos cum poți să participi, precum și alte condiții utile, necesare unui parior!   Camp...

Rezultate SuperDuel

  În acest articol vom publica rezultatele pentru fiecare etapă din SuperDuel   Rezultate Mai Etapa 4 (22-29.05.2023)  S.Haller vs S.Gnabry 2 - ...

Super Duel - Intrebari

  Întrebări frecvente despre promoția SuperDuel Important: pentru a accesa jocul din aplicație, te rugăm să te asiguri că ai actualizat-o la ultim...

Promoția Super Duel

Această promoție nu mai este disponibilă   "SuperDuel" este o promoție disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, iar parti...

Promoție Super Spin!

Fii la curent cu cele mai noi informații despre promoția Super Spin. Profită de oportunitățile oferite de Superbet pariorilor cu experiență!   Ben...

Oferte pariuri Superbet

Citește despre ofertele exclusive, în articol   Cele mai importante evenimente și competiții îți aduc la Superbet pariuri gândite pentru cei m...

Ce promoții aveți?

 Săptămânal, oferim clienților noștri anumite promoții care sunt valabile câteva zile. Cele mai multe dintre ele sunt publice, afișate pe site-ul n...