De ce nu pot retrage printr-o metodă de plată aleasă de mine?

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

💡 În cazul în care dorești să efectuezi o retragere printr-o anumită metodă de plată și nu o poți alege, înseamnă că acea metodă nu este înregistrată în contul tău (nu ai efectuat nicio depunere prin metoda respectivă). 

💥 Din motive de siguranță ce sunt impuse prin normele de prevenire a spălării banilor, retragerile pot fi efectuate DOAR prin metode pe care le-ai folosit la depunere. Astfel, sistemul de procesare a plăților nu permite înregistrarea unor retrageri prin metode de plată ce nu au fost folosite pentru depuneri.

Conform acestei imagini, poți retrage doar prin metodele online și Paysafecard, restul metodelor fiind indisponibile. Dacă dorești să retragi prin agenție sau transfer bancar, mai întâi trebuie să efectuezi o depunere minimă prin aceste metode. Poți retrage DOAR prin aceleași metode folosite și la depunere.

retragd.png
În cazul în care ai o retragere refuzată, te rugăm să verifici contul de e-mail aferent contului tău de jucător. Acolo vei primi toate detaliile în legătura cu motivul refuzării retragerii.

✅ Atunci când dorești să efectuezi o retragere te rugăm să ții cont și de următoarele:

 Asigură-te că ai efectuat cel puțin o depunere prin metoda prin care încerci să efectuezi retragerea

✓ Incerci să retragi din banii reali, nu din balanța bonus (banii din bonus nu pot fi retrași decât dacă îi transformați în bani reali)

✓ Trebuie să ai contul verificat – asta înseamnă că ai trimis documentele necesare pentru verificarea contului tău, ai încărcat un act de identitate valid în contul tău(nu este expirat)

✓ Nu ai încălcat termenii și condițiile agreate, referitoare destinației fondurilor depuse

✓ În funcție de metoda de plată aleasă sunt aplicate limite de retragere de minim și maxim în care trebuie să te încadrezi.

✓ Ai încheiat procesul de verificare pentru metodele de plată (cardurile folosite)

✓ Asigura-te că nu ai șters metoda respectivă din contul tău, în caz contrar, pentru a putea retrage va fi necesar să depui din nou prin această metodă.

 

NOTĂ: Pentru fiecare card utilizat, va trebui să trimiți și actul de identitate al deținătorului acestuia și un extras de cont care să conțină minim o tranzacție către Superbet.

 

💡 Află mai multe:                                                                                                          

👉 Află și în Cât timp durează până se procesează retragerea prin card bancar?                          

👉 Află și De ce sunt respinse tranzacţiile efectuate cu Cardul de Credit?                            

👉 Află și despre Nu au intrat banii în cont                      

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.