Întrebări generale despre Sport, Loto, Live

user avatar

Haide să vezi ce ai de făcut în cazul în care te confrunți cu următoarele situații:

 

:one: Am pus bilete și nu le găsesc în cont.

Asigură-te că ai selectat opțiunea online când ai plasat biletul, în caz contrar ai generat cod pentru a plasa biletul în agentie. De asemenea, poți verifica oricând statusul unui bilet pariat accesând secțiunea "Istoric pariuri" din contul tău de jucător. Dacă ai încercat să plasezi un bilet, însă nu ai primit o serie de bilet, înseamnă că biletul tău încă nu a primit un status. Acesta urmează să fie acceptat sau nu, în termen de maxim 20 de minute de la plasarea lui.

:two: De ce validați atât de greu biletele?

Rezultatele oficiale ale evenimentelor sunt preluate de către organizator de pe cele mai bune surse sportive (streaming, transmisiuni TV, site-uri oficiale ale echipelor sau site-urile competițiilor sau federațiilor sportive) și uneori unele pronosticuri necesită mai multe verificări suplimentare.

:three: Meciul X a avut un alt rezultat și voi l-ați validat greșit.

Evenimentul a fost validat conform rezultatelor de pe site-urile oficiale. În situația în care tu consideri că biletul nu a fost validat conform regulamentului de joc, nu ezita să ne contactezi.

:four: Iar aveți cashout-ul blocat? 

Opțiunea de Cash out este disponibilă doar în anumite intervale temporale ale evenimentelor. Orice schimbare a opțiunilor de pariere în decursul evenimentului poate duce la suspendarea/dezactivarea opțiunii de Cash Out.

:five: Am un meci care nu s-a mai jucat, când îl validați?

boomIMPORTANT! Regula de 48 de ore pentru cota 1 a fost înlocuită cu termenul de a doua zi până la ora 23:59, ora locală a locului meciului. Dacă un eveniment începe și este suspendat sau întrerupt înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc, iar până la ora 23:59 (ora locului de desfășurare a meciului) a celei de-a doua zi de după programarea inițială evenimentul nu este reluat din punctul în care a fost suspendat/întrerupt, ci va fi rejucat, pariurile care au fost decise până la momentul întreruperii/suspendării vor fi validate în conformitate cu ceea ce s-a întâmplat până în acel punct, cele nedecise vor primi Cotă 1, iar meciul rejucat va fi considerat o entitate separată.

În cazul unui meci anulat la tenis, se validează imediat ce primim rezultatele oficiale.

:six: Nu s-au extras numerele în ziua X. Când validați biletele?

Biletele vor fi validate imediat ce rezultatul extragerii va fi afișat pe site-ul oficial al loteriei pe care ai pariat. Dacă, din orice motiv, nu are loc extragerea sau nu se specifică nicio extragere, pariurile efectuate vor rămâne valabile pentru următoarea extragere de numere disponibilă. Dacă următoarea extragere nu are loc în maxim 7 zile de la data oficială a extragerii, pariurile vor primi COTĂ 1.

:seven: Pot paria dacă mă aflu în altă țară?

Parierea nu este permisă din afara României pentru că Super Bet este autorizat în România pentru organizarea și exploatarea jocurilor de noroc prin intermediul superbet.ro.

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

10 din 18 au considerat acest conținut util