Am pariat pe o partidă care a fost amânată. Ce se întâmplă cu pariul meu?

user avatar

Citește mai jos câteva informații despre situațiile în care se amână, anulează sau întrerupe un eveniment.

soccerDacă ai pariat pe un meci sau un eveniment care a fost anulat, întrerupt sau amânat, pariul rămâne valabil atâta timp cât evenimentul este reluat și se desfășoară în decurs de 48h.

 

Uite ce se poate întâmpla în cazul în care ai pariat pe un anumit eveniment care nu se reia / se reia sau se rejoacă:

1. Pariu pe un eveniment amânat/suspendat care nu se reia în 48h -> Se acordă cota 1 în 48 de ore de la ora de start programată inițial.

2. Pariu pe un eveniment amânat/suspendat care se reia în 48h ->Pariul este validat conform rezultatului din teren.

3. Pariu pe un eveniment amânat/suspendat care se rejoacă în 48h -> Dacă un meci este întrerupt și reluat în 48h de la lovitura de start, toate pariurile deschise se vor decide în baza rezultatului final. În caz contrar, toate pariurile nedecise vor fi considerate NULE.
Exemplul 1:
Dacă un Jucător a pariat pe opțiunea 2 sau mai multe goluri în prima repriză a unui meci de fotbal iar meciul este întrerupt în minutul 40 la scorul de 1:1, pariul rămâne valid și este câștigător.
Exemplul 2:
Dacă un Jucător a pariat pe opțiunea 2 sau mai multe goluri în prima repriză a unui meci de fotbal iar meciul este întrerupt în minutul 40 la scorul de 1:0, pariul este NUL și i se acordă COTĂ 1.

Dacă evenimentul respectiv nu este programat să reînceapă în 48 de ore de la programarea inițială, pariul pentru acest eveniment este nul și i se acordă cota 1, cu excepția acelor pariuri efectuate pe partea de eveniment pentru care situația este clarificată înainte de întrerupere.

tennisLa tenis, în cazul în care un eveniment este întrerupt, atunci trebuie să aștepți continuarea acestuia.

boomIMPORTANT! Validarea se va face doar după cele 48h de la data programării inițiale. 

În cazul în care unul dintre jucători se retrage înainte de începerea evenimentului, atunci se acordă cotă 1 iar în cazul în care unul dintre jucători se retrage în timpul meciului, evenimentul va fi validat conform rezultatului din teren; fie câștigător, necâștigător sau nul.

 

bulbAflă mai multe:                                                                          

point_rightAflă despre Regulament de joc

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

281 din 333 au considerat acest conținut util