Am pariat pe o partidă care a fost amânată. Ce se întâmplă cu pariul meu?

user avatar

Citește mai jos câteva informații despre situațiile în care se amână, anulează sau întrerupe un eveniment.

 

boomIMPORTANT! Regula de 48 de ore pentru cota 1 a fost înlocuită cu termenul de a doua zi până la ora 23:59, ora locală a locului meciului.

Exemplu: Dacă meciul Real Madrid - FC Barcelona, care începe la 22:30 ora Spaniei (00:30 ora României) sâmbătă, este întrerupt -> Dacă meciul nu va fi continuat până duminică la ora 23:59, ora Spaniei, toate pariurile nedecise vor fi anulate.

 

Noul punct din regulament:

14. Dacă un eveniment este contramandat, amânat, suspendat sau întrerupt înainte de scurgerea timpului regulamentar de joc și nu este reprogramat să reînceapă până la ora 23:59 (ora locului de desfășurare a meciului) a celei de-a doua zi de după programarea inițială, pariul pentru acest eveniment este NUL și i se acordă COTA 1, cu excepția situației menționate în secțiunea 7.2 Tenis, punctul 3. Sub acest aspect nu intră evenimentele pentru care operatorul menționează o dată și oră de start orientativă, pentru că organizatorul competiției din care face parte evenimentul respectiv nu a stabilit încă data și ora de start.

 

alert În situații excepționale, biletele pot fi validate în maximum 3 zile de la finalizarea evenimentului/evenimentelor.

 

tennisLa tenis, în cazul în care un eveniment este întrerupt, atunci trebuie să aștepți continuarea acestuia.

=> În cazul în care unul dintre jucători se retrage înainte de începerea evenimentului, atunci se acordă cotă 1.

=> În cazul în care unul dintre jucători se retrage în timpul meciului, evenimentul va fi validat conform rezultatului din teren: fie câștigător, necâștigător sau nul.

 

bulbAflă mai multe:                                                                          

point_rightAflă despre Regulament de joc

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

286 din 341 au considerat acest conținut util