Validarea și valabilitatea biletelor

user avatar

Biletele sunt validate în cel mai scurt timp de către organizator, imediat ce se cunoaște rezultatul oficial al evenimentului.

moneybagBiletul tău este câștigător? Ne bucurăm să auzim asta!

caledar-flatAi la dispoziție 30 de zile calendaristice de la data finalizării ultimului eveniment de pe bilet pentru a intra în posesia banilor.

heavy_dollar_signCâștigurile mai mici de 1.000 RON le poți ridica din orice agenție Superbet! Biletele cu un câștig de peste 1.000 RON se pot ridica doar din agenția  în care a fost plasat biletul sau, dacă te afli în alt oraș, îl poți ridica de oriunde cu excepția orașului în care ai plasat biletul. În cazul în care alegi să ridici câștigul dintr-un alt oraș față de cel în care ai plasat biletul inițial, este posibil ca agenția să nu beneficieze de fonduri, iar procesul de ridicare va necesita mai mult timp.

Un pariu a fost validat greșit, ce pot face?

Dacă din diverse motive crezi că biletul tău nu a fost validat conform regulamentului de joc, sau poate softul ne joacă feste, atunci nu ezita să contactezi Suport Clienți. Ei vor remedia problema și tu te vei putea bucura de câștigul realizat!

Partidă amânată? Ce se întâmplă?

boomIMPORTANT! Regula de 48 de ore pentru cota 1 a fost înlocuită cu termenul de a doua zi până la ora 23:59, ora locală a locului meciului.

Exemplu: Dacă meciul Real Madrid - FC Barcelona, care începe la 22:30 ora Spaniei (00:30 ora României) sâmbătă, este întrerupt -> Dacă meciul nu va fi continuat până duminică la ora 23:59, ora Spaniei, toate pariurile nerezolvate vor fi anulate.

alert În situații excepționale, biletele pot fi validate în maximum 3 zile de la finalizarea evenimentului/evenimentelor.

 

În cât timp se validează un bilet după terminarea evenimentelor?

Misiunea noastră este să grăbim procesul de validare al biletelor, însă anumite ligi sportive necesită, deseori, mai mult timp de așteptare. Nu trebuie să-ți faci griji! Câștigurile vor zbura către tine în cel mai scurt timp posibil. De cele mai multe ori, site-urile oficiale ale competițiilor au nevoie de foaia oficială de joc pentru a putea afișa corect atât rezultatele cât și statisticile evenimentelor.

Rezultatele oficiale ale evenimentelor sunt preluate de către organizator de pe cele mai bune surse sportive (streaming, transmisiuni TV, site-uri oficiale ale echipelor sau site-urile competițiilor sau federațiilor sportive).

În situațiile extreme, timpul de  așteptare poate ajunge la 72h, însă complicațiile apar foarte rar, iar câștigurile tale sunt mereu trimise cu prima ocazie către tine.

  

bulbAflă mai multe:                                                                                 

point_rightAflă despre Verificare bilet   

point_rightAflă despre Cash Out indisponibil


 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

64 din 151 au considerat acest conținut util