Mi-am facut un cont nou, cum îl activez?

user avatar

Imediat ce ai terminat înregistrarea, primești link-ul de activare pe adresa de e-mail folosită la crearea contului tău de jucător. 

Mesajul următor îți confirmă faptul că ți-am trimis link-ul de activare pe adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a-ți deschide contul de jucător pe Superbet.ro. 

Activare cont


Te rugăm să intri și să verifici toate secțiunile adresei tale de e-mail (exemplu: Inbox, Spam, Junk, Promotions, Social, etc). În e-mail-ul primit, vei regăsi: numele de utilizator, parola pe care ți-ai ales-o și link-ul de activare.

boom tău devine activ imediat ce vei apăsa butonul "ACTIVEAZĂ-ȚI CONTUL".

Activare cont

Dacă nu ai primit link-ul, te rugăm să încerci să te loghezi și vei primi mesajul “Contul tău nu este activ”. De aici poți solicita un nou link, dând click pe “apasă aici pentru a-l retrimite”, apoi trebuie sa adaugi adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului, pentru confirmare.

exclamationDe reținut! Noul link generat este valabil 72h.

Activare cont

Ai apăsat butonul în e-mailul primit de la noi? Gata! Din acest moment, ești Super-Jucător!

Activare cont

 

Poți paria oricând și de oriunde din România pe site-ul superbet.ro și îți poți transforma non-stop în câștig, pasiunea pentru sporturi, jocuri și loterii!

 

bulb Află mai multe:

:point_right: Află ce trebuie să faci în cazul în care nu ai primit link-ul de activare în articolul Nu am reușit să îmi activez contul

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

133 din 236 au considerat acest conținut util