Mi-am facut un cont nou, cum îl activez?

user avatar

Imediat ce ai terminat procesul de înregistrare, primești link-ul de activare pe adresa de e-mail folosită la crearea contului tău de jucător. 

Mesajul următor îți confirmă faptul că ți-am trimis link-ul de activare pe adresa ta de e-mail pe care ai folosit-o pentru a-ți deschide contul de jucător pe Superbet.ro. 

Confirmare_inregistrare.png


Te rugăm să intri și să verifici toate secțiunile adresei tale de e-mail. Exemplu: Inbox, Spam, Junk, Promotions, Social, etc.

În e-mailul primit de la noi vei primi numele de utilizator, parola pe care ți-ai ales-o și linkul de activare. Contul tău devine activ imediat ce vei apăsa butonul "ACTIVEAZĂ-ȚI CONTUL".

activare.JPG

Dacă nu ai primit link-ul, te rugăm să încerci să te loghezi și vei primi mesajul “Contul tău nu este activ”. De aici, poți solicita un nou link, dând click pe “apasă aici pentru a-l retrimite”, apoi adaugă adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului pentru confirmare.

De reținut! Noul link generat este valabil 72h.

Link_nou.png

Ai apăsat butonul în e-mailul primit de la noi? Gata! Din acest moment, ești Super-Jucător!

Confirmare_inregistrare_email.png

 

Poți paria oricând și de oriunde din România pe site-ul superbet.ro și îți poți transforma non-stop în câștig, pasiunea pentru sporturi, jocuri și loterii!

 

💡 Află mai multe:

👉 Află ce trebuie să faci în cazul în care nu ai primit link-ul de activare în articolul Nu am reușit să îmi activez contul

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

130 din 229 au considerat acest conținut util