Cum îmi deschid cont la Superbet?

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

sports.png

Descarcă aplicația SPORT acum!
iOS download Android download
games.png

Descarcă aplicația JOCURI acum!  
iOS download Android download

 

Pentru a te înregistra pe site-ul Superbet, accesează butonul "Înregistrare" din dreapta sus apoi completează căsuțele de mai jos:

                       inregistrare.png

Inregistrare_2.png

 

Pont: Te rugăm să te asiguri că ai introdus corect datele personale, ai introdus CNP-ul exact așa cum apare pe cartea de identitate, ai ales un nume de utilizator și ai folosit o adresă de e-mail validă.

Conform Termeni și Condiții, punctul (c) , pe platforma Superbet :

c) O persoană care dorește să se înregistreze garantează și declară că orice informație furnizată către Superbet este adevărată și corectă. În caz contrar, Superbet nu va înregistra persoana respectivă, iar în cazul în care persoana a fost deja înregistrată, Superbet va bloca contul atunci când ia la cunoștință prin orice fel de faptul că persoana a furnizat informații false atunci când s-a înregistrat ca jucător.

Este foarte important pentru noi să fim transparenți în modul în care îți gestionăm datele cu caracter personal. Conform Regulamentului General Pentru Protecția Datelor Personale (GDPR) EU 2016/679 care vizează protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal precum și libera circulație a acestor date și care este aplicabil din 25 mai 2018 la nivelul întregii Uniuni Europene, ai opțiunea de a fi sau nu de acord cu procesarea datelor personale de către Superbet. 

✅ Cum îmi activez contul de jucător?

Mesajul următor îți confirmă faptul că ți-am trimis link-ul de activare pe adresa ta de e-mail pe care ai folosit-o pentru a-ți deschide contul de jucător pe Superbet.ro.

  

                                          Confirmare_inregistrare.png


Te rugăm să intri și să verifici toate secțiunile adresei tale de e-mail. Exemplu: Inbox, Spam, Junk, Promotions, Social, etc.

În e-mailul primit de la noi vei primi numele de utilizator, parola pe care ți-ai ales-o și linkul de activare. Contul tău devine activ imediat ce vei apăsa butonul ACTIVEAZĂ CONTUL.

 

activare.JPG

 

Ai apăsat butonul în e-mailul primit de la noi? Gata! Din acest moment, ești Super-Jucător!

 

                                  Confirmare_inregistrare_email.png
Poți paria oricând și de oriunde din România pe site-ul superbet.ro și îți poți transforma non-stop în câștig, pasiunea pentru sporturi, jocuri și loterii!

Află mai multe                                                                                                                     

✓ Află despre Mi-am facut un cont nou, cum îl activez?

✓ Află și despre Cum accesez contul meu?

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

 

 

 

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.