Cum îmi deschid cont la Superbet?

user avatar

 Urmărește acest video pentru a vedea cum te poți înregistra pas cu pas, simplu și rapid!

 

🧐  Pentru a te înregistra pe site-ul Superbet, accesează butonul "Înregistrare" apoi completează căsuțele care apar mai jos:

inregistrare.png 

💥 Pont: Te rugăm să te asiguri că ai introdus corect datele personale, ai introdus CNP-ul exact așa cum apare pe cartea de identitate, ai ales un nume de utilizator și ai folosit o adresă de e-mail validă.

✅  Cum îmi activez contul de jucător?

Mesajul următor îți confirmă faptul că ți-am trimis link-ul de activare pe adresa ta de e-mail pe care ai folosit-o pentru a-ți deschide contul de jucător pe www.superbet.ro.

Confirmare_inregistrare.png


Te rugăm să intri și să verifici toate secțiunile adresei tale de e-mail. Exemplu: Inbox, Spam, Junk, Promotions, Social, etc.

În e-mailul primit de la noi vei primi numele de utilizator, parola pe care ți-ai ales-o și linkul de activare. Contul tău devine activ imediat ce vei apăsa butonul ACTIVEAZĂ CONTUL.

 

activare.JPG

 

Ai apăsat butonul în e-mailul primit de la noi? Gata! Din acest moment, ești Super-Jucător!

 

Confirmare_inregistrare_email.png

Conform Termeni și Condiții, punctul (c) , pe platforma Superbet :

c) O persoană care dorește să se înregistreze garantează și declară că orice informație furnizată către Superbet este adevărată și corectă. În caz contrar, Superbet nu va înregistra persoana respectivă, iar în cazul în care persoana a fost deja înregistrată, Superbet va bloca contul atunci când ia la cunoștință prin orice fel de faptul că persoana a furnizat informații false atunci când s-a înregistrat ca jucător.

Este foarte important pentru noi să fim transparenți în modul în care îți gestionăm datele cu caracter personal. Conform Regulamentului General Pentru Protecția Datelor Personale (GDPR) EU 2016/679 care vizează protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal precum și libera circulație a acestor date și care este aplicabil din 25 mai 2018 la nivelul întregii Uniuni Europene, ai opțiunea de a fi sau nu de acord cu procesarea datelor personale de către Superbet. 

👉 Află despre Mi-am făcut un cont nou, cum îl activez?

👉 Află și despre Cum accesez contul meu?

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

318 din 389 au considerat acest conținut util