Depunere prin Card bancar

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

 

Urmărește acest video și vezi cât de ușor poți face o depunere prin Card Bancar în contul tău:

Ca urmare a modificărilor legislative adoptate prin OUG 114/2018, am introdus începând cu 20.03.2019 un comision de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere.

Selectezi "Contul meu" și apoi ''Depunere'':                                                                                               Depunere.png

Apăsă butonul "Depunere Online", apoi introdu suma pe care dorești să o depui. În pasul următor vei fi întrebat ce metodă preferi pentru a-ți alimenta contul.

DEPUNERE_card_bancar_1-suma.jpgÎn fereastra care se deschide selectează iconița aferentă Cardului, completează numărul cardului, luna și anul expirării și codul CVV format din 3 cifre care se află pe spatele cardului apoi apasă butonul DEPUNERE și contul tău va fi alimentat instantaneu cu suma aleasă.

dep_card_1.png

Pentru unele carduri, ți se va cere să confirmi tranzacția printr-o parolă suplimentară(secure code). Este foarte important să treci informațiile corecte pentru a evita problemele la efectuarea depunerii. De obicei acest cod îl primești prin Sms și trebuie să îl introduci în căsuța de "secure code" care îți apare.

Dacă întâmpini probleme legate de confirmarea tranzacției, te rugăm să iei legătura cu banca pentru a-ți putea actualiza datele și asigură-te că numărul de telefon furnizat la banca este cel corect și valid.

secure-code.png

Dacă ai deja un card înregistrat și dorești să efectuezi o depunere dupa un nou card, alege opțiunea "Card de credit" din stânga imaginii și urmează aceeași pași de mai sus.

dep-card.png

Te rugăm să acorzi atenție condițiilor generale pentru emiterea cardurilor pe care le ai de la bancă, deoarece unele bănci din România consideră aceste plăți ca și tranzacții internaționale, care se decontează în Euro la cursul lor de schimb valutar din momentul efectuării tranzacției. Depunerile se pot face doar în RON.

💥 Te informăm că BNP PARIBAS nu mai acceptă tranzacțiile către companiile de pariuri. Prin urmare, depozitele effectuate prin folosirea unui card emis de BNP Paribas, vor fi anulate de către bancă.

cardbancar_nou.png

Te rugăm să reții că până la verificarea contului de jucător, prin trimiterea documentelor solicitate, nu vei putea depune mai mult de 900 RON.

Întâmpini probleme la depunerea prin card bancar?

💡 Află mai multe:

👉 Află despre "De ce nu pot să depun prin card bancar?"                              

👉 Află și despre Metode de plată           

 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.