De ce nu pot să depun prin card bancar?

user avatar

În cazul în care nu reușești să faci o depunere prin card bancar, motivele pot fi:

cardul este expirat”, te rugăm să ai în vedere că depunerea nu poate fi procesată dacă perioada de validitate a cardului este depăsită. În cazul acesta, te rugăm să încerci cu un alt card valid sau să alegi una dintre metodele de plată disponibile în stânga imaginii de mai jos:

expirare_card.png

fonduri insuficiente în cont pentru a efectua această tranzacție

✓ datele inscripționate pe card NU au fost introduse corect în câmpurile corespunzătoare și să te asiguri că ai cardul activat pentru utilizare online. În caz contrar, acesta nu va fi acceptat și va trebui să contactezi banca emitentă și să soliciți activarea acestui serviciu.

✓ eroare din partea băncii emitente, în acest caz este necesar să contactezi banca pentru a afla motivele pentru care nu poți finaliza tranzacția

✓ nu ai încheiat procesul de verificare pentru validarea metodelor de plată folosite

✓ nu ai ales metoda de plată corectă

✓ ai limită setată pe cont sau card

✓ încerci să depui utilizând un card ce nu este emis în România


💥 Important: Te rugăm să ai în vedere că sistemul nu îți permite să ai mai mult de 5 încercări eșuate de a depune într-o perioadă de 2h.

Pentru unele carduri, ți se va cere să confirmi tranzacția printr-o parolă suplimentară(secure code). Este foarte important să treci informațiile corecte pentru a evita problemele la efectuarea depunerii. De obicei acest cod îl primești prin Sms și trebuie să îl introduci în căsuța de "secure code" care îți apare.

Dacă întâmpini probleme legate de confirmarea tranzacției, te rugăm să iei legătura cu banca pentru a-ți putea actualiza datele și asigură-te că numărul de telefon furnizat la banca este cel corect și valid.

secure-code.png

Dacă ai respectat întocmai instrucțiunile menționate anterior și depunerea nu este procesată, te rugăm să contactezi Echipa Suport Clienți.

 

💡 Află mai multe:                                                                                                     

👉 Află despre Depunere prin Card bancar                                               

👉 Află și despre Cum fac o depunere?

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

23 din 62 au considerat acest conținut util