Informații generale despre bonusuri

user avatar

:eyes:Haide să vezi ce ai de făcut în cazul în care te confrunți cu următoarele situații:

 

:one: Am pariat mai mult decât era specificat în condițiile de rulaj și bonusul încă nu s-a dus în balanța reală.

Verifică dacă toate evenimentele pe care ai pariat sunt validate conform rezultatelor oficiale, deoarece acestea contribuie la rularea bonusului în momentul validării în sistem, și nu în momentul în care sunt plasate/pariate. Atunci când sunt îndeplinite cerințele de rulare, iar toate biletele au fost validate banii bonus vor fi convertiți automat în bani reali.

:two: De ce sunt restricționat la SS și SuperProno?

Verifică dacă ai bifată căsuța pentru exprimarea acordului cu privire la primirea bonusurilor din partea Organizatorului. În condițiile în care ai căsuța de marketing bifată, te rugăm să contactezi echipa de suport. Mai multe detalii aici: :arrow-right: https://sbt.bet/Acord_GDPR :arrow-left:

:three: Cum rulez bonusul primit?

Accesează secțiunea “Bonusurile mele” din contul de jucător, aici regăsești toate bonusurile active. Selectează “Detalii” în dreptul bonusului care te interesează, apoi da click pe “Termenii și condițiile” bonusului pentru a vedea cerințele de rulaj. Pentru mai multe detalii privind rulajul unui bonus,  accesează

:arrow-right: acest link :arrow-left:

:four: Cand se acordă bonusul SuperProno?

Bonusul SuperProno se acorda in maximum 48 de ore de la finalizarea rundei, conform T&C https://superbet.ro/joaca-gratuit/super-prono.

:five: Mai acordați și voi bonusuri?

Îți înțeleg dorința de răsplătire a activității pe platforma noastra și te invit să accesezi pagina de promotii https://www.superbet.ro/promotii-bonusuri . Există de asemenea posibilitatea ca pe viitor să primești bonusuri personalizate, însă acestea nu sunt garantate.

:six: Azi este ziua mea, primesc bonusul aniversar?

Bonusul se acordă în cursul zilei de naștere până la ora 10:00. În cazul în care îndeplinești condițiile, iar bonusul nu a fost alocat, revin-o în următoarea zi pentru a se efectua verificările necesare cât și acordarea bonusului. :arrow-right: Vezi ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a primi bonusul. :arrow-left:

:seven: Pot să schimb bonusul din Sport în Casino (și invers)?

Bonusurile câștigate aferente campaniei SuperSpin, Bun Venit sau cele câștigate în cadrul campaniilor la care ați participat nu pot fi modificate, ci vor rămane la secțiunea oferită. Singurul bonus care poate fi modificat este cel Aniversar/Loialitate și este necesar să ne contactați înainte de a efectua rulajul bonusului.

:eight: In cat timp primesc bonusul Superspin?

Bonusul se va acorda instant de la momentul la care ai învârtit roata Superspin. Bonusul este acordat automat de către sistem, iar în cazuri excepționale este acordat manual.

:nine: Am plasat mai multe bilete, dar rulajul bonusului a rămas același.

Pentru a rula bonusul, este necesar să plasezi pariuri conform Termenii si Conditiile bonusului primit. De asemenea, asigură-te ca nu ai bilete în desfașurare, deoarece pariurile contribuie la rulaj doar după validarea în sistem și nu în momentul plasării biletului.

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

6 din 35 au considerat acest conținut util