Bonusurile Superbet

user avatar

mega Este foarte important să citești Termenii și Condițiile fiecărui bonus pe care il primești.

Bonusurile diferă de la o campanie la alta: au condiții de rulaj diferite (x1, x3, x6, x20 etc), valabilitate diferită (1,3,5,7 zile) etc

exclamationDacă ai respectat termenii și condițiile campaniei, bonusul va fi alocat în contul tău în maxim 48 de ore.

Câteva exemple de condiții, mai jos:

white_check_mark Unele bonusuri trebuie acceptate în decurs de 24 de ore de la creditarea acestora în contul de jucător, prin selectarea butonului “Accept” al notificării pop-up primite în platforma Superbet. Dacă bonusul nu este acceptat în termen de 24 de ore din momentul în care jucătorul a primit notificarea, bonusul va expira automat.  

white_check_mark Dacă ai deja un bonus activ, următorul bonus pe care îl primești va rămâne ”în așteptare” până ce finalizezi de rulat bonusul activ.

white_check_mark Bonusul aflat “în așteptare” nu va deveni activ dacă bonusul pe care îl ai deja activ nu poate fi finalizat din cauza rundelor de cazinou nefinalizate, biletelor plasate pe evenimente Antepost, etc. În acest caz, rulajul adițional după îndeplinirea condițiilor de rulaj pentru bonusul activ va fi transferat către bonusul aflat “în așteptare” (doar pariurile care îndeplinesc condițiile de rulare a bonusului din așteptare vor contribui la rularea acestuia).

white_check_mark Pentru a finaliza cu succes rulajul bonusului, pariază doar pe evenimente și cote ce contribuie la rularea bonusului, conform Termenilor și Condițiilor.

white_check_mark Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula. Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se vor anula.

white_check_mark Pariurile returnate, anulate sau decise la cota 1 nu vor contribui la îndeplinirea cerințelor de rulaj.

white_check_mark În cazul în care ai fonduri în balanța reală, atunci când plasezi un pariu, vor fi utilizați întâi banii din balanța reală, iar apoi banii din bonusul acordat.

white_check_markNu poți retrage banii sau valoarea sumelor rezultate din balanța bonus (restricționată) până când nu ai terminat de rulat bonusul.

white_check_mark Atunci când sunt îndeplinite condițiile de rulaj, banii bonus vor fi convertiți automat în numerar (bani reali).

white_check_mark Atunci când balanța bonus ajunge la valoarea 0, bonusul este pierdut.

boom De reținut: NU paria pe evenimente care se finalizează după expirarea bonusului, deoarece la rulaj contribuie doar biletele validate în sistem, și nu cele plasate, motiv pentru care recomandăm ca balanța bonus să NU fie folosită pentru pariuri tip Antepost și alte derivate (exemplu: “cine merge mai departe”, etc).

white_check_mark Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula.

white_check_mark Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se vor anula.

Poți anula un bonus în orice moment prin contactarea Echipei Suport Clienți, prin e-mail, chat sau whatsapp

În această situație, banii din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia vor fi anulate. Odată anulate, bonusurile nu mai pot fi activate.

 

bulb Află mai multe                                                                                                                                       

point_right Află despre Bonusul de Bun Venit Sport și cum poți intra în posesia lui.

point_right Află despre Bonusul de Bun Venit Casino și cum poți intra în posesia lui.

point_right Află ce alte bonusuri mai avem accesând articolul Bonusuri de loialitate

point_right Află totul despre Ce reprezintă condițiile de rulare?

point_right Află despre Nu am primit bonus

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

208 din 368 au considerat acest conținut util