Bonusurile Superbet

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

 

 

Este foarte important să citești Termenii și Condițiile fiecărui bonus pe care il primești, deoarece bonusurile diferă de la o campanie la alta: au condiții de rulaj diferite (x1, x3, x6, x20 etc), valabilitate diferită (1,3,5,7 zile) etc.

Câteva exemple de condiții, mai jos:

✅ Unele bonusuri trebuie acceptate în decurs de 24 de ore de la creditarea acestora în contul de jucător, prin selectarea butonului “Accept” al notificării pop-up primite în platforma Superbet. Dacă bonusul nu este acceptat în termen de 24 de ore din momentul în care jucătorul a primit notificarea, bonusul va expira automat.  

💥 Important: Dacă ești logat în aplicație, pop-up-ul apare automat. Dacă utilizezi varianta desktop sau varianta mobilă a site-ului, îți recomandăm să te deloghezi/loghezi de fiecare dată când accesezi site-ul. Astfel, poți fi sigur că nu ratezi pop-up-ul cu bonusul primit.

✅ Dacă ai deja un bonus activ (următorul bonus pe care îl primești va rămâne ”în așteptare” până ce finalizezi de rulat bonusul activ.

✅ Bonusul aflat “în asteptare” nu va deveni activ, dacă bonusul pe care îl ai deja activ nu poate fi finalizat din cauza rundelor de cazinou nefinalizate, biletelor plasate pe evenimente Antepost, etc. În acest caz, rulajul adițional după îndeplinirea condițiilor de rulaj pentru bonusul activ va fi transferat către bonusul aflat “în așteptare” (doar pariurile care îndeplinesc condițiile de rulare a bonusului din așteptare vor contribui la rularea acestuia).

✅ Pentru a finaliza cu succes rulajul bonusului, pariază doar pe evenimente și cote ce contribuie la rularea bonusului, conform Termenilor și Condițiilor.

✅ Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula. Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se vor anula.

✅ Pariurile returnate, anulate sau decise la cota 1 nu vor contribui la îndeplinirea cerințelor de rulaj.

✅ În cazul în care ai fonduri în balanța reală, atunci când plasezi un pariu, vor fi utilizați întâi banii din balanța reală, iar apoi banii din bonusul acordat.

✅ Nu poți retrage banii sau valoarea sumelor rezultate din balanța bonus (restricționată) până când nu ai terminat de rulat bonusul.

✅ Atunci când sunt îndeplinite condițiile de rulaj, banii bonus vor fi convertiți automat în numerar (bani reali).

✅ Atunci când balanța bonus ajunge la valoarea 0, bonusul este pierdut.

💥 De reținut: NU paria pe evenimente care se finalizează după expirarea bonusului, deoarece la rulaj contribuie doar biletele validate în sistem, și nu cele plasate, motiv pentru care recomandăm ca balanța bonus să NU fie folosită pentru pariuri tip antepost și alte derivate (exemplu: “cine merge mai departe”, etc).

✅ Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula.

✅ Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare a bonusului, fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia se vor anula.

Poți anula un bonus în orice moment prin contactarea Echipei Suport Clienți. Este necesar să trimiți un e-mail la suport@superbet.ro de pe adresa de e-mail folosită la înregistrare, care să conțină:

✓ numele de utilizator                                                            

✓  o solicitare de anulare a bonusului

În această situație, banii din balanța bonus și câștigurile aferente acestuia vor fi anulate. Odată anulate, bonusurile nu mai pot fi activate.

 

💡 Află mai multe                                                                                                                                       

👉 Află despre Bonusul de Bun Venit Sport și cum poți intra în posesia lui.

👉 Află despre Bonusul de Bun Venit Casino și cum poți intra în posesia lui.

👉 Află ce alte bonusuri mai avem accesând articolul Bonusuri de loialitate

👉 Află totul despre Ce reprezintă condițiile de rulare?

👉 Află despre Nu am primit bonus

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.