Informații utile Super Social

user avatar

one Cum șterg profilul meu din SuperSocial?
În acest moment nu este disponibilă opțiunea de a șterge profilul din SuperSocial.


two De ce sunt blocat pe chat?
Dacă nu poți lăsa un comentariu, iar în dreptul mesajului îți apare iconița⚠️înseamnă că dreptul la comentarii ți-a fost restricționat pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 30 de zile din cauza faptului că:

  • Ai lăsat comentarii care instigă la ură sau rasism;
  • Ai folosit un limbaj licențios;
  • Ai lăsat un comentariu care anunță acțiuni de marketing;
  • Ai făcut trimiteri către/sau mențiuni ale altor grupuri/comunități;
  • Ai lăsat texte de promovare bunuri sau servicii;
  • Ai distribuit linkuri externe;
  • Ai trimis același mesaj de mai multe ori ( SPAM ).

three Cum pot șterge o persoană care mă urmărește?
În acest moment nu există posibilitatea de a selecta persoanele care să te urmărească, însă ai opțiunea de a-ți seta profilul “Privat”.


four Cum setez contul privat, ca să nu mai vadă nimeni ce bilete pun?
Intră în SuperSocial, selectează “Editare profil social” și apoi activează modul privat. Prin activarea acestui buton doar prietenii pe care îi accepți vor putea să te urmărească.


five Cum pot să îmi schimb numele din Social?
Pentru a-ți schimba numele, te rugăm să selectezi “Editare profil social” și apoi să completezi câmpul “Nume afișat”, cu numele dorit.


six Cum caut o persoană pe care vreau să o urmăresc?
În acest moment, nu există funcția de căutare în Social. Însă, poți invita tu persoane să te urmărească. În secțiunea “SuperSocial”, ai opțiunea “Distribuie”, de unde îți alegi canalul prin care vrei să inviți pe cineva să te urmărească.

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

 

A fost util acest articol?

1 din 2 au considerat acest conținut util