Informații utile Super Social

user avatar

 

:mega: IMPORTANT: Vă recomandăm să nu divulgați și codul de control de pe bilet, atunci când distribuiți biletul/biletele plasate în agenții.

poza_bilet_agentie

one Cum șterg profilul meu din SuperSocial?
În acest moment nu este disponibilă opțiunea de a șterge profilul din SuperSocial.


two De ce sunt blocat pe chat?
Dacă nu poți lăsa un comentariu, iar în dreptul mesajului îți apare iconița⚠️înseamnă că dreptul la comentarii ți-a fost restricționat pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 30 de zile din cauza faptului că:

  • Ai lăsat comentarii care instigă la ură sau rasism;
  • Ai folosit un limbaj licențios;
  • Ai lăsat un comentariu care anunță acțiuni de marketing;
  • Ai făcut trimiteri către/sau mențiuni ale altor grupuri/comunități;
  • Ai lăsat texte de promovare bunuri sau servicii;
  • Ai distribuit linkuri externe;
  • Ai trimis același mesaj de mai multe ori ( SPAM ).

three Cum pot șterge o persoană care mă urmărește?
În acest moment nu există posibilitatea de a selecta persoanele care să te urmărească, însă ai opțiunea de a-ți seta profilul “Privat”.


four Cum setez contul privat, ca să nu mai vadă nimeni ce bilete pun?
Intră în SuperSocial, selectează “Editare profil social” și apoi activează modul privat. Prin activarea acestui buton doar prietenii pe care îi accepți vor putea să te urmărească.


five Cum pot să îmi schimb numele din Social?
Pentru a-ți schimba numele, te rugăm să selectezi “Editare profil social” și apoi să completezi câmpul “Nume afișat”, cu numele dorit.


six Cum caut o persoană pe care vreau să o urmăresc?
În acest moment, funcția de căutare în Social este disponibilă doar în aplicație. Accesează "SuperSocial" apoi selectează butonul "Caută prieteni"

Cauta prieten

Introdu în câmpul de căutare numele prietenilor pe care vrei să îi găsești. În cazul în care nu știi numele întreg, poți să introduci doar o parte din acesta și se vor afișa toate numele care conțin textul introdus de ține. De exemplu, dacă scrii "Super" vor fi afișate toate numele care conțin "Super".

12.jpg

De asemenea poți invita tu persoane să te urmărească. În secțiunea “SuperSocial”, ai opțiunea “Distribuie”, de unde îți alegi canalul prin care vrei să inviți pe cineva să te urmărească.

 

:seven: Cum poți căuta anumite bilete în funcție de Ligă?

În acest moment, funcția de căutare în Social este disponibilă doar în aplicație. Accesează "SuperSocial" apoi selectează butonul "Găsește bilete"

Gaseste bilete

Accesează una dintre ligile sau sporturile afișate și o să poți regăsi bilete care conțin evenimente din liga sau sportul care prezintă interes pentru tine. Vezi exemplul cu "Superliga"

Gaseste bilet Social

 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

 

A fost util acest articol?

2 din 7 au considerat acest conținut util