Speed Blackjack

user avatar

💥 Ce este Speed Blackjack?

Speed Blackjack este o versiune a jocului classic de Blackjack în care obiectivul rămâne același, de a învinge crupierul cu o mâna mai bună decât a acestuia, însă rundele se desfășoară mai rapid; aceasta fiind cea mai rapida versiune a jocului clasic iar desfășurarea rundelor este puțin diferită față de jocul clasic.

 

👉  Cu ce se diferențiază Speed Blackjack față de Blackjack?

Cea mai importantă caracteristică distinctivă a versiunii Speed Blackjack față de Blackjack-ul clasic este dată de faptul că runda se desfășoară în funcție de ordinea în care au fost luate deciziile de către jucători indiferent de ordinea acestora la masă. După ce au fost împărțite cele două cărți (mâna inițiala) tuturor jucătorilor, aceștia au același timp pentru a lua o decizie iar cea mai rapidă decizie luată de către un jucător va fi și prima care va fi executată indiferent de ordinea lor la masă. Spre exemplu daca sunt 7 jucători prezenți la masa în același timp si cel de-al treilea jucător va fi primul care a luat decizia de a trage încă o carte, acesta va primi primul cartea, jocul desfășurându-se în aceeași maniera pentru restul jucătorilor.

✓ Un alt exemplu: Avem 7 jucători prezenți la masa, iar câțiva dintre aceștia doresc să tragă încă o carte, deciziile fiind luate in ordinea următoare: jucătorul de pe poziția 5 ia primul decizia apoi jucatorul de pe pozitia 7, apoi jucatorul de pe pozitia 3 și încă o data jucatorul de pe poziția 7.

Runda se va desfășura în felul următor: Jucătorul de pe poziția 5 va primi primul cartea, apoi jucătorul de pe poziția 7 va primi cartea, mai apoi jucătorul de pe poziția 3 și încă o data jucătorul de pe poziția 7. Runda se va finaliza ca la un joc de Blackjack clasic după ce toate deciziile au fost luate.

O altă diferență este dată de viteza unei runde. Rundele unui joc de Speed Blackjack se desfășoară mai rapid decât a unui joc de Blackjack clasic.

 

🙋‍♂️ Noi îți recomandăm sa analizezi puțin jocul înainte de a juca în cazul în care ești începător pentru a te bucura de toată experiența pe care acesta ți-o poate oferi și desigur iți uram mult noroc!

 

💡 Află mai multe   

👉 Află despre Promoția Super Spin

👉 Află și despre Bonusul de bun venit Casino!      

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

0 din 0 au considerat acest conținut util