SuperSocial Funcționalități

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

😎 📣 Vrem să te bucuri de experiența parierii la Superbet împreună cu prietenii tăi. De aceea îți punem acest mic ghid la dispoziție, pentru a-ți fi mai ușor să te familiarizezi cu noua funcționalitate:

📱  Accesare platformă Social – din meniul principal al aplicației, accesează secțiunea “Prieteni”. Aici este pagina principală Social, în care vezi biletele plasate de tine și de către prietenii tăi.

Tab_prieteni.png

🙋‍♂️ Adăugare/schimbare poză de profil – din meniul principal al aplicației, accesează secțiunea de Opțiuni -> Cont -> Editare profil social -> Actualizare poză de profil.

⛔️ Cont Privat - din meniul principal al aplicației, accesează secțiunea de Opțiuni -> Cont -> Editare profil social ->și aici găsești opțiunea CONT PRIVAT. Dacă activezi contul privat, doar prietenii pe care îi accepți vor putea să te urmărească. 

111111.png 

1111112222.png

 

📧 Setare notificări - din meniul principal al aplicației, accesează secțiunea de Opțiuni -> Cont -> Editare profil social -> Setare notificări sociale -> de aici poți alege ce tip de notificări Social vei primi.

Notificari.png

📧 Notificărilepentru a vedea istoricul notificărilor, dă click pe poza ta de profil, situată în dreapta sus a paginii, lângă simbolul de scanare bilet.

📣 Cum invit un prieten să mă urmărească – în secțiunea “Prieteni” ai opțiunea “Distribuie” și îți alegi canalul prin care vrei să inviți pe cineva să te urmărească.

distribuie.png

👬 Sugestii prieteni – în aceeași secțiune “Prieteni”, îți sugerăm persoane pe care le poți urmări.

📝 Comentarii la bilete – Pentru a lăsa un comentariu la biletul tău sau al unui prieten, accesează butonul “Comentează” din dreptul biletului. Poți scrie direct sau folosi emoticoanele ca să-ți exprimi părerea despre biletul respectiv.

Comenteaza.png

💲 Adaugă pe bilet – tot în secțiunea “Prieteni”, în care vezi toate pariurile publice plasate de către prietenii tăi, dacă dai click pe un bilet de pariere pentru a vedea detaliile, vei observa că ai opțiunea de “Adaugă pe bilet”. Astfel poți adăuga evenimentele pe biletul tău, cu condiția ca acestea să fie încă disponibile.

💥 Atenție! Pariurile din secțiunea Speciale nu vor putea fi adăugate pe bilet folosind această funcționalitate. Dar poți intra în Speciale pentru a le adăuga manual 😊

🗣 👬 Chat per eveniment – Pentru fiecare eveniment de pe platforma Superbet, fie el pre-meci sau Live, ai o secțiune dedicată pentru comentarii. Pentru a accesa secțiunea, intră în oferta evenimentului pe care vrei să comentezi și accesează “Chat”. Acolo poți comenta despre meci, poți adăuga biletele tale și poți răspunde la comentariile altor pariori.

Pentru a adăuga un bilet în Chat, dă click pe simbolul dedicat, prezent în partea dreaptă a îndemnului “Scrie un mesaj”.

Pentru a răspunde la un mesaj scris în Chat, ține apăsat pe mesajul respectiv până îți apare opțiunea “Răspunde”. Dacă procedezi la fel pentru un mesaj scris de către tine, vei avea posibilitatea să răspunzi la mesaj, să-l editezi sau să-l ștergi.

Chat_Tab_j_peg.jpg

💥💥💥 Ne dorim ca interacțiunile pe care le ai cu ceilalți useri să rămână prietenoase și civilizate și de aceea te rugăm să menții un limbaj adecvat. Comentariile licențioase care instigă la ură sau rasism vor fi raportate și șterse, iar dreptul la comentarii va fi restricționat pentru o perioadă cuprinsă între 1 si 30 de zile. 💥💥💥

 

💡 Află mai multe

👉 Află despre  SuperSocial                                                                         

👉 Află despre Bonusuri de Bun Venit               

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

                   

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.