Auto Lightning Roulette

user avatar

Lightning Roulette – cel mai interesant joc de ruletă online vine cu multiplicatori de câștiguri 50X – 500X

Lightning_Roulette.png

Lightning Roulette de la Evolution Gaming este probabil cel mai interesant joc de ruleta disponibil în prezent, acesta având reguli similare cu ruleta europeană, însă beneficiind de nouă funcție Lightning.

Ce face această funcție? Pe scurt, îți oferă șansă la câștiguri multiplicate cu factori cuprinși între 50X și 500X. Seamănă mult cu ruleta obișnuită, având 37 de numere, 18 roșii, 18 negre și 0 (verde). Avem însă de-a face cu un joc la care Fulgerul „lovește” la fiecare rundă câteva numere de pe masă, multiplicând câștigurile cu până la 500X.

autolihght.png

În timpul unui spin, imediat ce pariurile s-au încheiat, vor fi alese la întâmplare până la cinci numere. Acestora li se vor atribui niște multiplicatoare: x50, x100, x200, x300, x400, x500.

Să luăm un exemplu: considerăm că pariem pe numerele 27, 13, 36, 11, 30, 8, 23 și 10. În timpul spin-ului, dintre numerele alese de noi, 27 primește un multiplicator x500. Dacă bila cade pe 27, vom primi un câștig egal cu 500 X miza. În cazul în care bila cade pe unul dintre celelalte numere, vom primi un câștig egal cu 30 X miza plasată. Evident, dacă bila cade oriunde, numai pe numerele alese nu, nu vom avea parte de niciun câștig.

De menționat faptul că la Lightning Roulette, pentru a prinde multiplicatorii, se iau în considerare doar pariurile straight, adică direct pe număr. Așadar, strategiile de la ruleta europeană nu se aplică și aici. De exemplu, un pariu pe tier ar fi inutil, având în vedere faptul că toate pariurile sunt de tip split.

E simplu, pariem pe fiecare număr de pe ruletă. Să zicem că mizăm 1RON pe fiecare număr, așa că am avea un pariu total de 37RON. În cel mai rău caz, vom avea o pierdere de 7RON. În cel mai bun caz însă, putem avea un câștig de 500RON, adică un profit de 463RON.

Miza minimă este 0,5 RON iar cea maximă este 25.000 RON!

 

💡 Află mai multe:                                                                                                        

👉 Află totul despre Sloturi casino!                                 

👉 Află și despre Regulamente de joc

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

2 din 3 au considerat acest conținut util