Cash Out indisponibil

user avatar

Ce înseamnă Cash Out indisponibil? Află tot ce trebuie să știe un parior despre opțiunea de cash out indisponibil la pariuri. Descoperă aici!

 

Funcția de Cash Out oferă posibilitatea închiderii unui pariu aflat în desfășurare, dar al cărui rezultat nu a fost încă decis, valoarea pariului fiind cea de la momentul închiderii. Opțiunea Cash Out este disponibilă atât pentru biletele plasate pe mobile, cât și pentru cele plasate pe desktop sau aplicațiile Superbet.

Când apare mesajul “CASH OUT Momentan Indisponibil” ?

Ne putem regăsi în situația în care întâlnim butonul specific pentru Cash Out indisponibil, chiar dacă inițial funcția de Cash Out era activă.

 

cash out indisponibil

 

De acest impediment ne putem lovi în situațiile următoare:

white_check_mark schimbarea drastică a cotelor;

white_check_mark ofertă/Meci suspendat;

white_check_mark opțiunea de pariere nu mai este disponibilă;

white_check_mark meciul nu se mai regăsește în oferta de pariere;

white_check_mark meciul este întrerupt din diferite motive (VAR, challenge, condiții meteo nefavorabile, etc.);

white_check_mark faze fixe sau atac periculos, etc.; 

white_check_mark un eveniment este deja validat ca fiind necâștigător;

white_check_mark o selecție nu beneficiază de opțiunea de Cash Out;

white_check_mark un meci finalizat, nu este încă validat;

 

Te rugăm să ții cont că anumite pronosticuri(tipuri de pariuri) din oferta noastră pentru pariurile pre-match, nu sunt valabile și în oferta live a meciului pentru care ai pariat. Așadar, pariul tău nu va beneficia de Cash Out dacă un pronostic pe care l-ai ales înainte de începerea meciului, nu are o cotă echivalentă și în oferta live.

 

Chiar dacă opțiunea Cash Out apare activă, pentru ca pariul să fie închis și suma să fie creditată în cont, este necesar ca această acțiune să fie confirmată de către sistem. 

 

bulb Superbet nu garantează că funcția de Cash Out va fi disponibilă pe anumite opțiuni de pariere sau anumitor clienți. Superbet nu recunoaște și nu își asumă nicio răspundere dacă funcția de Cash Out nu este disponibilă.


bulb Valoarea pariului la momentul optării pentru funcția de Cash Out poate suferi modificări, iar clienții trebuie să fie conștienți de faptul că valoarea disponibilă pentru care poți folosi funcția de Cash Out poate fi diferită de valoarea prezentată pe biletul de pariere.


bulb În cazul în care ați optat cu succes pentru funcția de Cash Out pe un pariu, acesta va fi soluționat imediat iar eventualele evenimente ulterioare care au legătură cu pariul nu vor fi luate în considerare.

 

Ne dorim să ai mereu parte de o SuperExperiență pe platforma Superbet, motiv pentru care ți-am pus la dispoziție funcția de Cash Out. Ești întotdeauna pe primul loc pentru noi, iar câștigurile tale sunt și mulțumirea noastră.

 

:bulb:  Află mai multe:                                                                                               

:point_right: Află despre SuperPariuri

:point_right: Află și despre Handicap Asiatic

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

20 din 149 au considerat acest conținut util