Cash Out

user avatar

Ce inseamna Cash Out la pariuri? Descoperă acum în articol toate informațiile despre optiunea cash out pe site sau în aplicația Superbet.

boom Cash Out-ul este disponibil pentru biletele plasate pe Superbet.ro (desktop, mobil și aplicații), unde funcția cash out este marcată cu un buton specific de culoare verde. 

functionalitati cash out

IMPORTANT!!! Biletele plasate din banii bonus nu beneficiază de Cash Out! 

:sunglasses: Ce este funcția de Cash Out?

Opțiunea Cash Out îți permite închiderea anticipată a unui pariu în desfășurare, înainte ca rezultatul să fie decis.

Câștigul pe care pariorul urmează să îl primească după folosirea funcției de Cash Out, depinde de șansele de câștig ale biletului în momentul respectiv.

Această opțiune este valabilă atât pentru pariurile single și multiple, pre-meci, live sau mixte (pre-meci + live), pentru o varietate de sporturi și opțiuni de pariere. Află pe ce sporturi se poate paria la Superbet și nu mai sta pe gânduri. Plasează un bilet și profită de Cash Out!

 

:sunglasses: Ce reprezintă cele trei funcții?

one Exact - Pariul va fi închis prin cash out doar dacă valoarea afișată nu se va schimba. În cazul în care valoarea afișată se schimbă între timp, cash out-ul nu va fi realizat. 

two Orice modificare - Biletul poate fi închis cu cash out chiar dacă valoarea poate suferi modificări între timp. Prin selecția acestui buton, acceptați orice modificare a valorii de cash out.

three +/- 10% - Biletul poate fi închis prin cash out doar dacă valoarea acestuia nu se va schimba cu mai mult de 10% din valoarea afișată.

 

:sunglasses: Unde se găsește opțiunea de cash out?

:point_right: Pariorul poate beneficia de această opțiune prin accesarea butonului “CASH OUT”, care se regăsește în secțiunea “Bilete”.

funcția cash out la pariuri

:face_with_monocle: Cashout-ul este vizibil atât în secțiunea “Bilete”, unde se regăsesc toate biletele active sau poate fi accesat pentru fiecare bilet în parte în cazul în care jucătorul optează pentru deschiderea unui anumit bilet.

cash out în aplicația Superbet

 

:sunglasses: Când folosim opțiunea de Cash Out?

Opțiunea de Cash Out este cel mai des folosită în una din următoarele situații:

:white_check_mark: Pariul este aproape câștigător, iar pariorul dorește închiderea acestuia înainte de finalizarea evenimentelor pentru un profit rapid și sigur sau pentru a folosi câștigul pentru plasarea altui bilet

:white_check_mark: Pariul nu merge conform așteptărilor, iar pariorul dorește închiderea lui pentru a limita pierderile

:white_check_mark: Pariorul s-a răzgândit asupra unui bilet deja plasat și dorește să închidă pariul

Exemplu 1:  Dorești să pariezi pe meciul Albania-Polonia și pariezi suma de 39 de Lei, însă te răzgândești și vrei să pui o valoare mai mare pe el. Prin selectarea funcției de "Orice modificare" ești de acord să închizi pariul, indiferent de modificările apărute in momentul apăsării butonului de cash out.

cash out pentru un bilet activ

Exemplu 2:  Pariorul plasează un bilet cu miza de 300 Lei pe două evenimente. Conform imaginii, pariul are șanse minime de câștig, opțiunea de Cash Out oferind posibilitatea pariorului de a recupera o parte din suma pariată.

 opțiunea cash out 

:boom: IMPORTANT! După ce ai apăsat butonul de Cash Out, este necesar să confirmi în timp de 3 secunde prin apăsarea butonului "Confirmare" așa cum apare și în imaginea de mai jos.

 confirmare funcția cash out

Dacă nu ai confirmat în timp util, butonul de Cash Out va redeveni activ și va trebui să refaci pașii de mai sus.

:thinking_face: Toate selecțiile beneficiază de Cash Out?

:bulb: Cash out-ul nu este disponibil pentru toate tipurile de pariuri. Disponibilitatea acestei opțiuni se poate verifica prin prezența simbolului “CASH OUT” în dreptul opțiunii de pariere. Dacă simbolul este prezent, pe opțiunea de pariere se poate utiliza funcția de Cash Out.

 

verificare opțiunea cash out

Poți vedea dacă un bilet a fost câștigat din opțiunea Cash out verificând biletul în secțiunea Verificare bilet sau în secțiunea "Bilete mele".

cash out la pariuri sportive

moneybagCash out-ul maxim nu poate depi câștigul maxim oferit pentru un bilet Superbet!

 

:thinking_face: Cash out indisponibil?

:point_right: Află aici totul despre Cash Out indisponibil  

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

119 din 161 au considerat acest conținut util