Adresa și programul agențiilor Superbet

user avatar

Am luat toate măsurile de prevenție pentru a te putea bucura în SuperSiguranță de revederea cu spațiul în care simți că joci pe teren propriu!

Caută în căsuța de search de mai jos cea mai apropiată agenție de tine pentru a vedea atât adresa cât și programul de funcționare:

[agenciesMapWidget][agenciesMapWidget]

 

Ce mai trebuie să știi? 

mega :mega:Conform hotararii HCNSU nr 112 din 07.12.2021, accesul in agentiile Superbet este posibil doar pentru persoanele care:

:white_check_mark: sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

:white_check_mark: persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

:white_check_mark: persoanelor care prezintă un test RT-PCR [ nu mai vechi de 72 de ore ] sau rapid antigen [nu mai vechi de 48 de ore].

:white_check_mark: poartă mască de protecție de tip medical sau FFP2.

Te rugăm să respecți toate ponturile SuperSănătoase ale momentului: să păstrezi distanța socială, să porți mască (necesară în toate spațiile închise, indiferent de domeniul de activitate), să folosești dispenserele cu dezinfectant din agenții și să știi că protejându-te pe tine, protejezi pe toți cei din jurul tău.

De acum poți plăti biletele și cu cardul bancar în peste 900 de agenții! Întreabă colegele noastre de la casierie pentru a afla dacă opțiunea de plată cu cardul este disponibilă în agenția ta preferată.

#PARIEMPEBINE în fiecare moment, online și în toate agențiile noastre!

point_rightAflă despre Primești un pariu gratuit în agenția ta preferată

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

 

A fost util acest articol?

43 din 83 au considerat acest conținut util