Depuneri în conturile de joc online

user avatar

Este ușor să depui în contul tău Superbet.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înregistrezi, apoi poți să depui bani în contul tau de jucător și să începi să pariezi.

Dintre toate metodele puse la dispoziție pe site, una foarte comodă este depunerea online. Nu trebuie să te deplasezi, totul se face de pe calculatorul, tableta sau telefonul tăusunglasses.

Pont: Iți punem la dispoziție inclusiv metode de plată care iți alimentează contul de jucător, instantaneu.

Ce mai trebuie să știu?

Începând cu 25 mai 2021 pentru plățile cu cardul de tip Jocuri de noroc (Gambling) , ING va aplica un comision de 3.9 Lei per tranzacție, plus 1.9% din suma tranzacției pentru tranzacții cu cardul de Lei. În tranzacțiile de acest tip se numără: jocurile de noroc, pariurile, jocurile la casino, biletele de loterie etc.

Ca urmare a modificărilor legislative adoptate prin OUG 114/2018, am introdus începând cu 20.03.2019 un comision de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere.

De asemenea, te informăm că BNP PARIBAS nu mai acceptă tranzacțiile către companiile de pariuri. Prin urmare, depozitele efectuate prin folosirea unui card emis de BNP Paribas, vor fi anulate de către bancă.

 

bulbAflă mai multe:                                                                                                                 

point_rightAflă despre Cum fac o depunere?

point_rightAflă și despre Cum verific metodele de plată folosite?

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

20 din 35 au considerat acest conținut util