Super Prono Liga Campionilor

user avatar

Fii la curent cu toate detaliile referitoare la noua campanie SuperProno Liga Campionilor. Află de mai jos cum poți să participi, precum și alte condiții utile, necesare unui parior!

Superprono liga campionilor

:boom: Mai jos regăsești toate informațiile despre Ediția de SuperProno: Faza grupei Ligii Campionilor:

Campania SuperProno Liga Campiopnilor se desfășoară în perioada 12.09.2024 – 30.01.2025. Alege scorul corect din cele 8 evenimente selectate pentru fiecare etapă din Liga Campionilor și câștigă premii în funcție de numărul de scoruri corecte intuite.

  • Toți participanții care completează răspunsurile până la ora de start a primului meci din fiecare etapă sunt eligibili să primească fie Rotiri Gratuite la secțiunea Casino, Pariuri Gratuite eligibile care pot fi folosite în secțiunile Bet Builder sau SuperPariuri. 
  • Participantul sau participanții care nimeresc toate cele 8 scoruri corecte dintr-o etapă a grupei și care au plasat cel puțin un pariu care îndeplinește condițiile menționate mai jos vor împărți Jackpotul în valoare de 1.000.000 Lei în Pariuri Gratuite, care pot fi folosite pe orice tip de pariuri din Secțiunile Sport sau Live. 

Jackpotul poate fi câștigat o singură data în perioada campaniei.

🏆 Premiile vor fi:

  • 0 răspunsuri corecte - 5 Rotiri gratuite
  • 1 răspuns corect - 10 Rotiri gratuite
  • 2 răspunsuri corecte - 20 Rotiri gratuite
  • 3 răspunsuri corecte - 100 Lei Pariu Gratuit eligibil pentru BetBuilder sau SuperPariuri
  • 4 răspunsuri corecte - 200 Lei Pariu Gratuit eligibil pentru BetBuilder sau SuperPariuri
  • 5 răspunsuri corecte - 300 Lei Pariu Gratuit eligibil pentru BetBuilder sau SuperPariuri
  • 6 răspunsuri corecte - 500 Lei Pariu Gratuit eligibil pentru BetBuilder sau SuperPariuri
  • 7 răspunsuri corecte - 5.000 Lei Pariu Gratuit, eligibil pentru orice tip de Pariu
  • 8 răspunsuri corecte - 1.000.000 Lei Pariu Gratuit, se împarte la toți participanții care răspund corect la toate cele 8 întrebări

:information_source: Condiții Jackpot:

  • Pentru a fi eligibil pentru Jackpot, participanții trebuie să plaseze un pariu de minimum 25 de lei, din bani reali, la o cotă de minimum 1.60, pe cel puțin un eveniment din Liga Campionilor. 
  • În cazul în care Jackpot-ul alocat fiecărei runde Speciale nu va fi câștigat în cele 8 runde de SuperProno din cadrul Ligii Campionilor, acesta va fi împărțit între participanții care au completat răspunsurile la cel puțin o rundă dedicate Ligii Campionilor și care au plasat un pariu din bani reali, de cel puțin 25 lei, pe unul sau mai multe evenimente, din cadrul unei etape.  

 

alert Bonusul pentru runda curentă Superprono din Liga Campionilor va fi acordat începând cu data de 20.09.2024. Pariul gratuit îl veți primi direct în cont, nu o să vă mai apară mesaj de tip pop up cu Accept/Decline.

 

:info: Termenii promoției SuperProno pe care trebuie să îi cunoști:

  • Valoarea minimă a Pariului gratuit acordat pentru fiecare rundă de joc este de 100 lei.
  • Un jucător poate participa la jocul SuperProno o singură dată pe rundă.
  • Un jucător nu poate primi mai mult de un premiu în cadrul acestei promoții. La distribuirea premiilor bonus se va lua în calcul cel mai mare număr de răspunsuri corecte.
  • În cazul în care unul dintre evenimentele care constituie subiectul Rundei în curs este anulat, abandonat sau meciul va fi reprogramat, runda se consideră nulă.
  • Pariul gratuit se va acorda în maximum 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare, până la ora 23:59.
  • Pentru a putea primi Pariul gratuit în cont si pentru a îl putea utiliza în secțiunea Sport de pe superbet.ro, jucătorii nu trebuie sa aibă blocate bonusul sau secțiunea sport.
  • Cererile pentru blocarea unei secțiuni durează până la 72 de ore pentru a putea fi procesate.
  • Această promoție nu este disponibilă jucătorilor care au solicitat excluderea permanentă sau temporară ori întreruperea accesului cu privire la toate jocurile de noroc din secțiunea Sport, jucătorilor cu suspiciune de abuz, jucătorilor cu bonusurile blocate. 

 

:information_source: Validarea pronosticurilor pentru campania Superprono:

  • Rezultatul final se consideră cel înregistrat la expirarea timpului regulamentar de joc (ex. Fotbal 90 minute). Nu se iau în considerare prelungirile și/sau loviturile de departajare, cu excepția cazurilor în care este specificat altceva.
  • Rezultatul oficial este cel de la sfârșitul evenimentului, chiar dacă ulterior o comisie sau un for decide asupra unui alt rezultat. 

 

:arrow-down:Cum folosesc pariul gratuit?

După alegerea evenimentelor, ai posibilitatea de a selecta dacă dorești sau nu să utilizezi pariul gratuit.

Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată.

Dacă pariul este câștigător, se va retrage suma pariului gratuit din valoarea finală, iar restul va fi transferat automat în balanța reală.

Pentru a se finaliza convertirea bonusului în bani reali, este necesar ca toate pariurile plasate din bani reali sau din bani bonus în perioada de valabilitate a bonusului (atât cele eligibile cât și cele care nu contribuie la rularea bonusului) să fie validate în sistem.

Pariul Gratuit poate fi jucat în secțiunile Sport și Live, pe opțiunile de pariere de tip “SuperPariuri”.

Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 14 zile din momentul activării, pe evenimente care au loc în acest interval.

 

Spune-ne pronosticurile tale! Cu cât dai mai multe răspunsuri corecte, cu atât câștigi mai mult!

Oferă pronosticurile aici!

Îți recomandăm să îți deschizi cât mai repede un cont la Superbet, dacă nu ai deja, ca să ții pasul cu cele mai noi promoții și bonusuri pregătite special pentru jucătorii noștri. 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

0 din 0 au considerat acest conținut util