Informații utile despre contul tău

user avatar

Ce ai de făcut în cazul în care te confrunți cu următoarele situații:

 

:one: Mi-am uitat datele de logare.

Pentru recuperarea datelor de logare (ușer și parolă), accesează butonul “Intră în cont”, apoi selectează “Ai uitat parola”. Completează adresa de mail aferentă contului de jucător și apasă  “Trimite”. Vei primi un e-mail care conține un link pentru resetarea parolei și user-ul.

:two: De ce nu pot să intru în cont?

Logarea este permisă doar de pe teritoriul României. Te rugăm să te asiguri că nu ai introdus greșit numele de utilizator și/sau parola sau nu ai contul închis din diferite motive. ( inactivitate sau la solicitarea ta).

:three: Nu primesc codul SMS. De ce?

Asigură-te că numărul de telefon nu este înregistrat în alte conturi. De asemenea, codul SMS poate fi trimis o singura data pe zi.

:four: De ce durează atât de mult verificarea documentelor?

Verificarea documentelor durează până la 12 ore. În cazuri excepționale, termenul poate fi extins până la 36 sau 72 de ore. Imediat ce documentele sunt verificate, vei primi pe adresa de e-mail aferentă contului de jucător o înștiințare în acest sens.

:five: Nu mă pot loga, dar sunt în România.

Dacă te afli în România și nu reușești să te loghezi, restartează router-ul de internet si asigură-te că nu ai instalată nicio aplicație care să îți genereze un alt IP decât cel de România.

:six: Pot modifica numele de utilizator?

User-ul (numele de utilizator) este unic și nu poate fi schimbat/modificat.

:seven: Am avut un cont mai demult și cred că este inactiv, cum îl redeschid?

Trimite o solicitare la adresa de Screenshot 2023-11-28 at 14.48.33.png de pe adresa de e-mail aferentă contului tău de jucător, în care să specifici că dorești redeschiderea contului. Asteaptă confirmarea noastră, apoi loghează-te în cont. Efectuează o depunere minimă prin orice metodă în aceeași zi cu redeschiderea contului altfel, în caz contrar, contul va fi închis a doua zi.

:eight: Cum îmi setez limite de pariere/depunere?

Setarea unei limite de pariere/depunere, o poți face direct din meniul contului de jucător, utilizând versiunea desktop sau mobile a site-ului. Din meniul principal, accesează secțiunea “Joc responsabil”, selectează “Limită de pariere” sau “Limită de depunere”, apoi alege “Stabilește o limită pentru pariuri/depuneri” (după caz). Limita poate fi setată pe zi, săptămână sau lună. Confirmă limitarea prin selectarea opțiunii “Activează limita la pariuri”. Află pas cu pas cum iți poți seta o limită de pariere, accesând acest link.

:nine: Am gresit adresa de e-mail la inregistrare.

În cazul în care te-ai înregistrat cu o adresa de e-mail greșită, este necesar să trimiți o solicitare de schimbare a adresei de e-mail pe suport@superbet.ro, în care să precizezi adresa folosită la înregistrare, noua adresă și să atașezi o poză clară a actului de identitate valabil. Solicitarea trebuie trimisă de pe noua adresă, cea pe care o dorești in cont. 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

13 din 34 au considerat acest conținut util