Metode de contact și alte informații

user avatar

one Cum pot să vă contactez?

Poți oricând să iei legătura cu noi prin umătoarele metode:

  • Contactează-ne pe chat.

Din aplicație

chat

Varianta Desktop si mobile

chat

  • Trimite mail la: suport@superbet.ro 
  • Scrie-ne pe Whatsapp: 0725 154 154 (Important: numărul de WhatsApp este exclusiv pentru chat. Echipa de suport îți va răspunde în scris. Te rugăm să nu efectuezi apeluri la acest număr)
  • Prin apel la 1226:

a) acest numar de telefon are un tarif unic de 0,20 Euro + TVA/minut și poate fi apelabil din retelele Vodafone, Orange și Telekom.

b) îți aducem la cunostiintă că acest apel este taxabil si are un tarif unic de 0,20 Euro pe minute si poate fi apelabil din DOAR din rețelele Vodafone, Orange, Telekom.

 

two Faceți angajari?

Dacă vrei să aplici pentru un post la Superbet, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail recruitment@superbet.com . În cazul apariției unui post compatibil cu experiența și pregătirea ta, te vom contacta în vederea stabilirii unui interviu.

 

three Cu ce mă ajută robotul iRina?

iRina a fost creată din dorința de a facilita accesul jucătorilor la informații, mai rapid. Aceasta te poate ajuta în două moduri: fie introduci expresii simple prin care descrii situația pentru care ne-ai contactat, fie alegi din opțiunile afișate pe ecran.

De asemenea, iRina iți poate oferi access la informații din contul tău, cum ar fi: data înregistrării, adresa de e-mail, data la care iți poți redeschide contul în cazul în care ai ales auto-exludere, recuperare nume de utilizator și parola, informații despre activarea contului și multe altele.

Află mai multe aici: iRina, roboțelul Superbet

 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

 

A fost util acest articol?

1 din 2 au considerat acest conținut util