Campania Super Prono

user avatar

Fii la curent cu detaliile campaniei Superprono. Află de mai jos cum poți să participi, precum și alte condiții utile, necesare unui parior!

 

Campania“SuperProno” se organizează săptămânal și este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți. Pentru a primi un bonus, este necesar să răspunzi corect la minim 4 întrebări. 

:arrow-down:Află cum poți să participi la campania Superprono

:one: Loghează-te cu datele contului tău de jucător pe pagina campaniei

:two: Răspunde la cele 6 întrebări afișate până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină, selectând pronosticul dorit.

 

:boom: Premiile totale acordate pentru această promoție, vor fi sub formă de pariuri gratuite în valoare de 300 000 Lei și se împart după cum urmează:

Pentru răspunsurile corecte la 6 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 50 000 Lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 6 răspunsuri corecte (ex: dacă vor fi 100 câștigători, fiecare va primi un pariu gratuit în valoare de 500 Lei).

Pentru răspunsurile corecte la minim 5 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 100 000 Lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 5 răspunsuri corecte;

Pentru răspunsurile corecte la toate cele 4 întrebări se va distribui jucătorilor în mod egal, suma bonus totală de 150 000 Lei, care va fi împărțită în mod egal participanților cu 4 răspunsuri corecte;

La distribuirea pariurilor gratuite se va lua în calcul cel mai mare număr de răspunsuri corecte. De exemplu: pentru răspunsul corect la toate (6) întrebările, jucătorul va primi pariul gratuit din suma bonus totală, alocată participanților cu 6 răspunsuri corecte.

Valoarea minimă a pariului gratuit acordat pentru fiecare rundă de joc este de 5 Lei.

 

:info: Termenii promoției SuperProno pe care trebuie să îi cunoști

Pentru a participa la promoție, trebuie să te autentifici în pagina dedicată “SuperProno” și să răspunzi la întrebările afișate în cadrul acesteia, până la încheierea termenului limită disponibil pe pagină.

Poți participa la “Superprono” o singură dată pe rundă.

Dacă unul din evenimentele incluse într-o rundă a promoției nu mai are loc la data programată, atunci întrebarea referitoare la evenimentul respectiv se anulează, iar premiul se raportează pentru următoarea săptămână.

Pentru a putea primi bonusurile, trebuie să îți fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție. Mai multe detalii: Acordul de marketing

Pentru a putea primi bonusul în cont și pentru a îl putea utiliza în secțiunea Sport de pe Superbet, nu trebuie să fii blocat pentru primirea bonusurilor.  "În cazul în care există suspiciunea oricărui tip de abuz referitor la un bonus, Superbet poate să rețină bonusurile și câștigurile obținute, să anuleze orice bonus activ sau viitor, să blocheze sau să limiteze accesul la unele pariuri și produse, să închidă contul și să recupereze sumele prejudiciate prin intermediul contului de joc sau pe cale legală.".

Participarea în cadrul acestei promoții este disponibilă doar jucătorilor care: au un cont activ înregistrat pe Superbet; sunt localizați în România; au împlinit vârsta de 18 ani.

 

:information_source: Validarea pronosticurilor pentru campania Superprono

Rezultatele sunt preluate de pe site-urile oficiale ale competițiilor. În cazul în care informațiile nu pot fi obținute din surse oficiale, determinarea rezultatului pronosticului se va baza pe alte surse publice de informare (ex. Furnizori de date sportive, site-uri cu statistici sportive, portaluri de știri sportive etc.)

Rezultatul final se consideră cel înregistrat la expirarea timpului regulamentar de joc (ex. Fotbal 90 minute). Nu se iau în considerare prelungirile și/sau loviturile de departajare, cu excepția cazurilor în care este specificat altceva.

 

:arrow-right: În cazul pronosticurilor pe cartonașe:

  • Cartonașele arătate după timpul regulamentar nu se iau în considerare.
  • Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare.
  • Cartonașul Roșu NU se consideră 2 cartonașe galbene.

:arrow-right: În cazul pariurilor pe Baschet:

  • Pentru întrebările în care subiectul îl reprezintă unul dintre jucători, iar acesta nu va evolua niciun minut în meci, întrebarea va fi considerată anulată iar premiul alocat pentru 6 răspunsuri corecte (50.000 Lei) va fi distribuit în mod egal între cei cu 5 și 4 răspunsuri corecte. 
  • În cazul în care avem 2 întrebări cu jucători, iar niciunul din ei nu va evolua niciun minut în meci, ambele întrebări vor fi considerate anulate iar întregul premiu va fi împarțit între jucătorii care vor avea 4 răspunsuri corecte.

:arrow-down: Cum folosesc pariul gratuit?

După alegerea evenimentelor, ai posibilitatea de a selecta dacă dorești sau nu să utilizezi pariul gratuit.

Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată.

Dacă pariul este câștigător, se va retrage suma pariului gratuit din valoarea finală, iar restul va fi transferat automat în balanța reală.

Pentru a se finaliza convertirea bonusului în bani reali, este necesar ca toate pariurile plasate din bani reali sau din bani bonus în perioada de valabilitate a bonusului (atât cele eligibile cât și cele care nu contribuie la rularea bonusului) să fie validate în sistem.

La rularea bonusului nu se pot plasa pariuri pe evenimente care se finalizează după perioada de valabilitate a bonusului.

Bonusul poate fi rulat în secțiunile Sport și Live.

 

:arrow-down:Când primesc pariul gratuit?

Bonusul sub forma de Pariu gratuit, se va acorda tuturor clienților eligibili în maxim 48 de ore de la încheierea fiecărei perioade de participare.

Dacă nu ai primit pop-up-up pentru acceptarea bonusului, te rugăm să încerci o nouă relogare în cont.

 

Spune-ne pronosticurile tale! Cu cât dai mai multe răspunsuri corecte, cu atât câștigi mai mult!

Oferă pronosticurile aici!

Îți recomandăm să îți deschizi cât mai repede un cont la Superbet, dacă nu ai deja, ca să ții pasul cu cele mai noi promoții și bonusuri pregătite special pentru jucătorii noștri. 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

92 din 157 au considerat acest conținut util