Cât durează verificarea documentelor?

user avatar

 

În general, verificarea documentelor durează cel mult 72 de ore, însă pot exista situații în care acest termen poate fi depășit în funcție de numărul solicitărilor. Dacă ai primit un număr de înregistrare după ce ne-ai contactat pe adresa de e-mail, înseamnă că documentele tale au ajuns la noi.

 

e-mail Menționăm că imediat ce documentele sunt verificate, vei primi pe adresa de e-mail aferentă contului de jucător o înștiințare în acest sens.

 

send-email Îți recomandăm să trimiți documentele doar pe adresa noastră de Screenshot 2023-11-28 at 14.48.33.png nu da răspuns la email-ul primit de pe adresa noreply@superbet.ro deoarece aceasta este o adresă fără răspuns.

Pont:

Poți încărca documentele super-simplu, în doar câțiva pași: Apasă pe numele tău de utilizator din dreapta sus a site-ului, secțiunea “Contul meu”, iar apoi selectează din partea stângă a paginii ÎNCĂRCARE DOCUMENTE.

Poți încărca până la maxim 5 documente.    

Pentru a putea încărca cu succes documentul, poza trebuie să aibă maxim 20MB, actul de identitate să fie vizibil în totalitate iar informațiile să fie clare.

 

 ÎNCARCĂ DOCUMENTUL AICI!

 

bulb Află mai multe:                                                                

point_right Verificarea identității (KYC)

point_right Cum trimit documentele pentru verificarea identității?

 

 Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

62 din 120 au considerat acest conținut util