Cât durează verificarea documentelor?

user avatar

 

În general, verificarea documentelor durează cel mult 24 de ore slightly_smiling_face.

În cazuri excepționale, termenul menționat poate fi extins (din cauza dinamicii volumelor, sau a efortului necesar verificărilor) până la 36 sau 72 de ore.

e-mail Menționăm că imediat ce documentele sunt verificate, vei primi pe adresa de e-mail aferentă contului de jucător o înștiințare în acest sens.

stopwatch În cazul în care nu ai primit nicio notificare în termen de 72 de ore din partea departamentelor abilitate privind statusul verificării, te rugăm să te adresezi echipei noastre de Suport Clienți.

send-email Îți recomandăm să trimiți documentele doar pe adresa noastră de e-mail suport@superbet.ro, nu da răspuns la email-ul primit de pe adresa noreply@superbet.ro deoarece aceasta este o adresă fără răspuns.

Pont:

Poți încărca documentele super-simplu, în doar câțiva pași: Apasă pe numele tău de utilizator din dreapta sus a site-ului, secțiunea “Contul meu”, iar apoi selectează din partea stângă a paginii ÎNCĂRCARE DOCUMENTE.

Poți încărca până la maxim 5 documente.    

Pentru a putea încărca cu succes documentul, poza trebuie să aibă maxim 5MB, actul de identitate să fie vizibil în totalitate iar informațiile să fie clare.

Cum trimit documentele pentru verificarea identității?

 ÎNCARCĂ DOCUMENTUL AICI!

 

bulb Află mai multe:                                                                

point_right Află totul despre Verificarea identității (KYC)

point_right Află și despre Cum trimit documentele pentru verificarea identității?

 

 Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

58 din 111 au considerat acest conținut util