iRina, roboțelul Superbet!

user avatar

boom iRina (roboțelul Superbet), s-a alaturat echipei pentru a te ajuta să găsești un răspuns eficient, în timp real, la orice întrebare. Pentru asta, îi poți preciza/comunica în câteva cuvinte clare solicitarea ta sau poți selecta una din opțiunile pe care ți le pune la dispoziție.heart Iată care sunt beneficiile utilizării chatbotului (roboțelului):

✓ Poți fi preluat imediat de chatbot, fără a mai fi nevoie să aștepți să intri în legătură cu un agent, deoarece iRina poate răspunde simultan la un număr nelimitat de solicitări;

✓ Primești răspunsuri instant la întrebările tale, astfel că nu mai există timp de așteptare pentru a obține informațiile de care ai nevoie;

✓ Este disponibil 24/7, astfel încât poți accesa serviciul oricând ai nevoie de el;

✓ Ai posibilitatea de a alege din opțiunile puse la dispoziție, dar poți adresa și întrebări specifice, iar chatbotul îți va oferi răspunsuri personalizate;

✓ Dacă informațiile oferite de chatbot nu sunt suficiente, acesta te poate transfera către un agent pentru asistență suplimentară.

 

wave Cum să interacționezi corect cu roboțelul iRina?!

iRina este un chatbot, un program de inteligență artificială (AI) care funcționează pe baza cuvintelor cheie. Pentru a te asigura că iRina înțelege solicitarea ta, îți recomandăm să urmezi aceste sfaturi:

✓ Formulează întrebarea într-o propoziție simplă și scurtă;

✓ Evită frazele lungi și complicate, care acopera mai multe subiecte (ex: nu am primit bonusul si nici nu pot retrage);

✓ Alege cuvinte clare și concise;

✓ Folosește una din opțiunile oferite de iRina, dacă este cazul;

Evită expresii precum "am scris mai sus", "vezi mai sus" sau "am scris deja", deoarece iRina nu poate accesa istoricul conversației.

 

boom FOARTE IMPORTANT: De cele mai multe ori, iRina îți va solicita numele de utilizator sau te va ruga să menționezi pe scurt problema pe care o întâmpini pentru a te transfera. Te rugăm să precizezi detaliile într-o singură propoziție/frază apoi să aștepți până vei fi preluat de un agent!

 

bulb Află mai multe                                                                                                                                           

point_right Află despre Pariu gratuit agenții Superbet

point_right Află și despre Bonusurile Superbet

 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

59 din 131 au considerat acest conținut util