Super bonus în agenții și online

user avatar

Bucură-te și tu de Superbonus, care a crescut de la 100% la 150%!

Acesta se aplică pe biletele câștigătoare care au cel puțin 25 de evenimente pre-meci și care se acordă acum inclusiv pentru bilete plasate Online, pe site-ul și aplicația Superbet!

Superbonusul este o recompensă pentru pariorii care joacă mai multe evenimente pe bilet, valoarea acestuia crescând suplimentar valoarea premiului pe măsură ce adaugi meciuri pe bilet!

moneybagArată-ne cât de bine te pricepi la sport: pariază un bilet cu cel puțin cinci meciuri pre-meci și, din acel moment, de fiecare dată când mai adaugi un meci, noi mai adăugăm 5% la câștigul tău!moneybag

checkered_flagAi ajuns la 20 evenimente pe bilet? Atunci ai atins pragul de 100% Superbonus, iar câștigul tău potențial se va dubla. Iar dacă te simți cu adevărat inspirat și joci un bilet cu 25 de evenimente, plusăm cu un Superbonus de 150%!

Poți să te bucuri de Superbonus 24/7 în online sau zilnic, în toate agențiile, la orice bilet de pariuri sportive pre-meci pe care îl joci. 

 

superbonus

 

Ce trebuie să știi?

white_check_mark Trebuie să ai minim 6 evenimente pre-meci pe un bilet

white_check_mark Fiecare eveniment de pe bilet trebuie să aibă cota minimă de 1.25.

white_check_mark Dacă unor evenimente de pe bilet li se atribuie cota 1, grila de bonusare se va aplica pentru celelalte evenimente de pe bilet.

white_check_mark Meciurile cu Supercotă și Superextra nu se iau în considerare pentru Superbonus.

Exemplu: plasezi 15 evenimente pe bilet, unul dintre acestea este Supercotă iar altul Superextra, atunci bonusul se va aplica pentru 13 evenimente.

white_check_mark Bonusul se aplică atât biletelor simple cât și biletelor sistem - în cazul biletelor sistem, bonusul este calculat pe fiecare combinație în parte.

Exemple:

one Plasezi un bilet cu 6 evenimente pre-meci având cotă minimă 1.25 per eveniment și dacă biletul este câștigător, primești un bonus de 5%

two Plasezi un bilet cu 14 evenimente pre-meci având cotă minimă 1.25 per eveniment și dacă biletul este câștigător, primești un bonus de 45%

three Plasezi un bilet cu 18 evenimente pre-meci având cotă minimă 1.25 per eveniment, una dintre cote fiind o Supercotă, iar dacă biletul este câștigător, primești un bonus de 60% (evenimentul de la Supercotă nu va fi luat în considerare la calculul grilei de bonusare)

PS: Superbonus se va aplica și pariurilor plasate cu MIZE mixte (bani reali și bani bonus), sau doar celor plasate cu bani bonus.

 

boom Superbonusul va avea aceleași criterii atât în Online cât și în Retail (număr minim de evenimente, cota minimă, grila de bonusare), doar că mecanica va fi puțin diferită în ceea ce privește plasarea biletelor online și anume:

white_check_mark Dacă ai plasat un bilet cu 10 evenimente online și unul dintre evenimente are cota mai mică de 1.25, dar ulterior acel eveniment cu cota mai mică se amână și primește cotă 1 sistemul va lua în calcul Superbonusul pentru evenimentele rămase ceea ce în agenții nu este posibil.

Exemplu:

Am plasat online un bilet simplu cu 8 evenimente pre-meci, având cotele: 1.92, 1.17, 1.37, 1.30, 1.50, 1.50, 1.40, 1.73

În mod normal, biletul nu este eligibil pentru Superbonus pentru că avem un eveniment cu o cotă <1.25

Să presupunem că evenimentul al cărei cotă era inițial 1.17 se amână și primește cotă 1. Sistemul verifică apoi eligibilitatea pentru Superbonus a evenimentelor rămase pe bilet:

  • 7 evenimente pre-meci pe bilet (număr minim de 6 evenimente pe bilet)
  • Cota minimă 1.25 ( 1.92, 37, 1.30, 1.50, 1.50, 1.40, 1.73)

=> biletul este eligibil pentru Superbonus 10%

exclamationDiferența față de Retail: în cazul biletelor din agenții, sistemul ar fi observat la plasarea pariului că există o cotă mai mică de 1.25, ceea ce ar fi făcut ca biletul să nu fie eligibil pentru Superbonus, indiferent de ce se întâmpla ulterior.

 

exclamationNOTĂ: Pentru pariurile plasate online, opțiunile de pariere din secțiunea Speciale nu sunt eligibile pentru Superbonus.

 

bulbAflă mai multe:

point_rightAflă despre Regulament de joc       

point_rightAflă și despre Verificare bilet

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

551 din 614 au considerat acest conținut util