Se iau în considerare și prelungirile pentru pariul meu?

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

Prelungirile se iau în considerare în cazul în care este menționat acest lucru în oferta de pariere sau în regulile specifice ale sporturilor. În general, pariurile se bazează pe rezultatul obținut la finalul celor 90 de minute de joc, care includ eventualele prelungiri datorate accidentărilor sau opririlor.

Se exclud reprizele de prelungiri datorate timpului alocat loviturilor de departajare sau golul de aur.

Dacă un eveniment nu se termină la egalitate, însă se vor juca prelungiri având scopul unei calificări, toate pariurile vor fi validate conform rezultatului înregistrat la sfârșitul timpului regulamentar de joc (90 minute).

Fotbal:  timpul total este prevăzut a fi de 90 de minute, inclusiv prelungirile datorate întreruperilor de joc și accidentărilor;

Hochei pe gheață: timpul total este prevăzut a fi de 3 reprize a câte 20 de minute.

Dacă asociația conducătoare responsabilă de desfășurarea evenimentului decide să prevadă înainte de începutul acestuia, că respectivul eveniment se va juca pe o durată diferită, acestea se vor considera a fi reguli oficiale pentru eveniment (de exemplu, meciul de fotbal Under 17 care se joacă în 2 reprize a câte 40 de minute). 

La pariurile speciale (exemple: total cartonașe, total cornere, marcatori în meci, etc) de obicei, nu se iau în calcul și eventualele reprize de prelungiri, însă acest lucru nu este neapărat obligatoriu. Dacă eventualele reprize de prelungiri vor fi luate în considerare, atunci această informație va fi menționată în oferta de joc. 

prelungiri...png

💡 Află mai multe:                                                                                               

👉 Află despre Regulament de joc                                                                        

👉 Află și despre Verificare bilet

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.