Tipuri de pariuri

user avatar

Ești pregătit să devii un parior și mai bun? 

 

Dacă ești pasionat de pariurile online şi nu numai, cu siguranţă ştii deja că Superbet îţi pune la dispoziţie o ofertă cu foarte multe variante de pariere.

Dacă nu ai jucat foarte des, probabil ţi-ar plăcea să ştii mai multe despre cum mizezi pe sporturile preferate. Indiferent de nivelul tău, îți oferim câteva informații despre tipurile de pariere disponibile, cât și despre tipurile de produse active:

Tipuri de pariere:

1. Pariul solo reprezintă selectarea şi înscrierea pe bilet a unui singur eveniment.

2. Pariul simplu, fără combinaţii implică selectarea mai multor evenimente şi înscrierea lor pe același bilet.

3. Pariul sistem care implică selectarea din ofertă a mai multor evenimente pentru care optați pentru o anume condiţie de minim în indicarea pronosticurilor corecte.

De asemenea, pariul sistem poate fi:

 - Simplu -> Acest tip de pariu sistem presupune indicarea corectă a numărului de pronosticuri minim ales, în acest caz câștigul maxim calculându-se printr-un algoritm matematic luând în calcul miza jucată şi un coeficient al cotelor evenimentelor pentru care s-au oferit pronosticurile exacte.

 - Sistem cu fixe -> Acest tip de pariu presupune selectarea pe lângă evenimentele din combinaţii (pentru care se respectă condiţia de minim) a unui număr de evenimente (între 1 şi 33) pentru care este obligatorie indicarea pronosticului exact.

 

Tipurile de produse active sunt:

1. Super Cota - se stabilesc zilnic câteva meciuri cu cote speciale, cu opţiuni de pariere: 1, X, 2, şi se pot se pot juca single, simplu sau sistem. Se pot juca unul sau mai multe evenimente Super Cotă pe același bilet.

2. Extra cota - se stabilesc meciuri cărora li se acordă o cotă specială cu opţiuni de pariere: 1, X, 2. Se poate juca un singur eveniment din categoria Super Extra, dar cu încă 5 alte evenimente din oferta standard sau chiar cu Super Cota.

3. Top live - se stabilesc meciuri din oferta Live cărora li se acordă o cotă mărită pe o multitudine de opțiuni de pariere.

4. Superpariuri - reprezintă un tip de pariu format din combinații de pariuri (opțiuni de pariere) single aparținând aceluiași meci sau eveniment, care are toate caracteristicile unui pariu single.

5. Superbonus - Alege 6 evenimente sportive pre-meci cu o cotă minimă de 1,25 pentru fiecare eveniment ales și beneficiezi de un super bonus pe biletul tău.

6. BetBuilder - Sunt disponibile la partidele din cele mai importante competiții din oferta Superbet. La fiecare eveniment care beneficiază de această opțiune, poți selecta cel puțin două dintre următoarele piețe:

 • Rezultat final
 • Ambele echipe marchează (GG)
 • Total goluri
 • Total cornere
 • Total cartonașe
 • Înscrie oricând

După ce ai ales selecțiile pe care dorești să le combini, adăugă-le pe bilet. Acestea vor apărea pe biletul tău combinate într-un singur pariu.

5. Combinabile - Sunt disponibile la partidele din cele mai importante competiții din oferta Superbet. La fiecare eveniment care beneficiază de această opțiune, poți selecta cel puțin două dintre următoarele piețe:

 • Rezultat final
 • Total cornere
 • Total cartonașe
 • Total șuturi pe poartă
 • Total ofsaiduri
 • Total faulturi comise jucător
 • Total autogoluri
 • Cornere impar/par
 • Șuturi pe poartă impar/par
 • Faulturi impar/par

Verifică oferta pentru Combinabile și pe meciurile de baschet unde găsești o gamă largă de opțiuni de pariere:

 • Total puncte sub/peste
 • Pase decisive
 • Recuperări
 • Intercepții
 • Mingi pierdute
 • Blocaje

Mai multe informații poți regăsi accesând și oferta clasică în Regulamentul de pariere.

 

boom Pont: dacă utilizezi varianta desktop, accesează Regulamentul și folosește combinația de taste CTRL + F pentru a căuta un anumit tip de pariu și informații /exemple pentru acesta.

 

De asemenea, nu uita că poți avea oricând la dispoziție oferta zilnică și/sau săptămânală în format PDF, astfel:

iphone În aplicație:

:one: Accesează meniul din stânga-sus, reprezentat prin cele 3 linii și intră în  "Ajutor"

Ajutor

:two: Accesează secțiunea "Regulament"

Regulament

 

Oferta Varianta desktop:

Selectează una din opțiunile disponibile în secțiunea "Ofertă", aflată în partea de jos a paginii.

Oferta.png

 

Profită de super cotele oferite de Superbet și încearcă-ţi abilitățile de parior, mizând pe tipuri de pariuri atractive și avantajoase! Nu uita de faptul că poți intra în legătură și cu echipa de suport, pentru eventuale nelămuriri privind pariurile Superbet.

 

 

:bulb: Află mai multe

:point_right: Citește Regulamentul de joc

:point_right: Află și despre Verificare bilet

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

 

A fost util acest articol?

36 din 53 au considerat acest conținut util

Articole conexe

Grupul de pariuri "Combinabile"

Cele mai tari meciuri de fotbal te așteaptă cu o nouă opțiune!   Grupul de pariuri „Combinabile” este disponibil la partidele din cele mai importa...

Super pariuri

Verifică Superpariurile și adaugă-ți combinația preferată pe bilet!   Fie că preferi pariurile pre-meci sau cele live, la Superbet găsești comb...

Bet Builder

Ce este Bet Builder? Reprezintă o funcționalitate care îți permite să combini două sau mai multe selecții din același eveniment, într-un singur...

Pariurile Antepost

Ai auzit de pariurile antepost și nu știi ce sunt și unde se găsesc? Vezi acest articol   Pariurile Antepost sunt pariurile pe termen lung și vize...

Pariuri pe statistici (Validare Opta)

Pariurile pe statistici (Validare Opta), reprezintă cea mai nouă componentă din ofertă și au la bază statisticile uzuale ale evenimentelor sportive...

Oferta Superbet

Fii la curent cu oferta Superbet și descoperă cele mai avantajoase opțiuni de pariere. Citește, mai departe, articolul și profită de ofertă!   Impo...

Ce este Handicapul Asiatic?

Ai un bilet care conține pronosticul “Handicap Asiatic” și nu știi cum a fost calculat câștigul total de pe bilet?! Vezi acest articol   Dacă pen...

Total goluri asiatice

Citește mai jos informații despre Total goluri asiatice și cum se calculează un bilet care conține acest tip de pronostic   Dacă pentru clasicele p...

Tipuri de pariuri

Ești pregătit să devii un parior și mai bun?    Dacă ești pasionat de pariurile online şi nu numai, cu siguranţă ştii deja că Superbet îţi pune la ...

Ce este un pariu tip sistem/combinat?

  Ce înseamnă pariu sistem la Superbet? Biletul sistem Superbet implică selectarea din ofertă a mai multor evenimente (minim 2, maxim 30) care îți ...