Lucky Six

user avatar

Ce este Lucky Six? Citește, din articolul de mai jos, tot ce trebuie să știi, dar și instrucțiunile pentru acest joc!

:8ball: Urmărește acest video pentru a vedea cum poți plasa un bilet la Lucky Six în aplicația Jocuri, simplu și rapid!

Poți juca în continuare la cel mai îndrăgit joc cu numere virtuale, însă o poți face doar în agențiile Superbet.

 

:8ball: Lucky Six este un joc cu pariu pe numere în cotă fixă, pe evenimente virtuale, ce sunt redate live și pot fi vizualizate în toate agențiile Superbet din țară, în care acest pariu este disponibil.  Aceste extrageri pot fi urmărite și online de pe site-ul Superbet.

Se extrag 35 de numere aleatoriu, dintr-un total de 48 de numere participante la extragere (de la 1 la 48).

:clock1: Extragerile au loc la fiecare 5 minute și 30 de secunde, și trebuie să indici corect 6 dintre cele 35 de numere afișate pentru a câștiga.

Lucky_six

Superbet îți oferă mai multe opțiuni de pariere pe această loterie virtuală.

lucky_six

:white_check_mark: Pariuri pe numere:

-> Pariul simplu – Este cel mai ușor tip de pariu și constă în parierea pe un bilet a 6 numere de la 1 la 48. Biletul este câștigător doar dacă cele 6 numere pe care le-ai ales se regăsesc printre cele 35 de numere extrase. Biletul simplu costă 2 lei. Câștigul se calculează prin înmulțirea mizei cu cota indicată de ultimul număr extras.

-> Pariul combinat – Pe un pariu tip sistem, se pot paria maxim 10 numere, dintre care cel puțin 6 trebuie să se regăsească între cele 35 afișate în cadrul unei extrageri/runde. Aici, câștigul se calculează înmulțind miza pe combinație cu cota ultimului număr câștigător extras pentru combinații formate din 6 numere. Miza minimă acceptată pe combinație este de 0.1 lei si este dată de miza pe bilet împărțită la numărul de combinații. Dacă sunt mai multe combinații câștigătoare, atunci acestea se însumează pentru a afla câștigul final pe bilet.

 

:white_check_mark: Pariuri speciale:

-> Culoare primul număr - Pariază pe culoarea pe care o va avea prima bilă extrasă. Poți juca 1, 2 sau 4 culori din posibilul de 8, pe un singur bilet. Cotele sunt de 7.20 dacă pariezi pe 1 culoare, 3.60 dacă pariezi pe 2 culori și 1.80 dacă pariezi pe 4 culori.

-> Primul număr sub/peste 24.5 - Poți paria că primul număr afișat va fi mai mare sau mai mic de 24.5. Cotele sunt de 1.80 pentru "peste' cât și pentru "sub".

-> Primul număr (par/impar)-  Ai posibilitatea de a paria dacă prima bilă extrasă în cadrul rundei va fi un număr par sau impar. Cotele pentru acest tip de pariu sunt de 1.80 pentru "par" cât și pentru "impar".

-> Suma primelor 5 numere sub/peste 122.5 - Ai posibilitatea de a paria ca suma primelor 5 bile extrase să fie mai mică sau mai mare de 122.5. Cotele sunt de 1.80 pentru "sub" cât și pentru "peste".

-> 6 numere și o culoare - Acest pariu este câștigător în cazul în care 6 numere de aceeași culoare sunt generate. Cotele și regulile sunt aceleași ca și în cazul unui pariu simplu 6/35.

-> Mai multe numere Par/Impar – Poți paria dacă în primele cinci bile afișate vor fi mai multe numere pare sau mai multe numere impare. Pariul este câștigător atunci când cel puțin 3 dintre cele 5 bile afișate au calitatea indicată de pariu (par/impar). Cotele pentru acest tip de pariu sunt de 1.80 atât pentru "par" cât și pentru "impar".

:mag_right: Dacă ai ratat extragerea pentru care ai optat pe biletul tău, găsești rezultatele Lucky Six aici.

luckysix

 

Acest joc este disponibil atât pe platforma online cât și în agenții! Bucură-te de această experiență oricum dorești!

 

:bulb: Află mai multe:                                                                                                                    

:point_right: Află despre Verificare bilet                                                                                   

:point_right: Află și despre Unde pot găsi rezultatele evenimentelor?

 Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

272 din 377 au considerat acest conținut util