Lucky X

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

💡 Este un pariu pe numere în cotă fixă, pe evenimente virtuale, ce sunt redate live. Aceste extrageri pot fi urmărite și online de pe site-ul www.superbet.ro.

 

lucky-x.jpg

Extragerile au loc la fiecare 5 minute și se extrag 36 de numere aleatoriu, dintr-un total de 50 de numere participante (de la 1 la 50). Suma minimă care poate fi pariată pe un bilet este de 2 Ron.

 

LuckyX1.jpg

Superbet oferă mai multe opțiuni de pariere pe această loterie virtuală.                                                        

🧐 Opțiuni de pariere:

 

LuckyX2.jpg

✅ Pariuri standard :

Pariul Aleatoriu 1 – Poți paria pe 1 număr din cele 50. Acest pariu este valabil pentru primele 9 numere extrase și biletul este câștigător dacă numărul ales de tine se află în primele 9 numere extrase. 

Pariul Aleatoriu 2 – Poți paria pe 2 numere din cele 50. Acest pariu este valabil pentru primele 18 numere extrase și biletul este câștigător dacă numerele alese de tine se regăsesc în primele 18 numere extrase. 

Pariul Aleatoriu 3 – Poți paria pe 3 numere din cele 50. Acest pariu este valabil pentru primele 25 numere extrase și biletul este câștigător dacă numerele alese de tine se află în primele 25 numere extrase.

Pariul Aleatoriu 4 – Poți paria pe 4 numere din cele 50. Acest pariu este valabil pentru primele 31 numere extrase și biletul este câștigător dacă numerele alese de tine se află în primele 31 numere extrase.

Pariul Aleatoriu 5 – Poți paria pe 5 numere din cele 50. Acest pariu este valabil pentru primele 34 numere extrase și biletul este câștigător dacă numerele alese de tine se află în primele 34 numere extrase.

Pariul Aleatoriu 6 / 7 / 8 / 9 / 10 – Poți paria de la 6 la 10 numere din cele 50. Acest pariu este valabil pentru toate cele 36 numere extrase și biletul este câștigător dacă numerele alese de tine se află în primele 36 numere extrase.

 

✅ Pariuri Speciale:

Suma primelor 6 numere (sub/peste 153) – Poți paria dacă suma primelor 6 numere extrase va fi „mai mică sau egală cu 153” sau „mai mare sau egală cu 153”. Dacă suma bilelor extrase este egală cu 153, ambele pariuri vor fi câștigătoare, iar cota pentru ambele va fi 1.80.

Culoare primul număr - Poți paria pe culoarea primei bile extrase, dacă aceasta va fi albastru, roșu, verde, galben sau violet. Cota pentru acest tip de pariu este 4.50.

Număr în primele 6 bile – Poți paria că numărul ales de tine va fi afișat în primele 6 bile. Cota pentru acest tip de pariu este 7.00.

Primul număr (par/impar) – Ai posibilitatea de a paria dacă prima bilă extrasă în cadrul rundei va fi un număr par sau impar. Cotele pentru acest tip de pariu sunt de 1.80 atât pentru par cât și pentru impar.

Primul număr (sub/peste 25.5) - Poți paria că primul număr afișat va fi mai mare sau mai mic de 25.5. Cotele sunt de 1.80 atât pentru peste cât și pentru sub.

  

✅ Pariul de tip sistem (combinat)

 Acest tip de pariu oferă posibilitatea de a juca, pe un bilet, de la 1 la 10 numere, indicând sistemul dorit.

💡 Află mai multe:                                                                                                                    

👉 Află despre Verificare bilet                                                                                   

👉 Află și despre Unde pot găsi rezultatele evenimentelor?

 Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

33 din 48 au considerat acest conținut util

Articole conexe

 • Curse câini live!

  💥 NOU!!! Tocmai au fost introduse în of...

 • Lucky Six

   Urmărește acest video pentru a vedea c...

 • Lucky X

  💡 Este un pariu pe numere în cotă fixă,...

 • Next Six

  💡 Next Six este un joc electronic în ca...

 • Curse câini

    💡Sunt jocuri electronice în care juc...

 • Curse cai

  💡 Este un joc electronic în care poți p...

 • Tenis (VTO)

  💡 VTO (Virtual Tennis Open) este un joc...

 • Liga de fotbal (VFL)

    💥 Bucură-te de experiența parierii c...

 • Curse moto (VMS)

  💡 VMS (Virtual Motorcycle Speedway) est...

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.