Liga de fotbal (VFL)

user avatar

Ce este Fotbalul Virtual? Citește, din articolul de mai jos, tot ce trebuie să știi, dar și instrucțiunile pentru acest joc!:arrow-down:

 

fotbal_virtual

:boom:Bucură-te de experiența parierii cu bani reali pe fotbalul virtual, în orice moment al zilei!:boom:

În Liga de fotbal virtual, 16 echipe se luptă într-un sezon cu 30 de etape (zile de joc), 24/7, iar în fiecare etapă au loc concomitent 8 partide.

 

:mag_right:  Poți comuta liber între toate cele 8 partide, care sunt difuzate ca stream-uri live și pe care le poți urmări.

Simulările de meci sunt create printr-o combinație de inteligență artificială și generatoare de numere aleatoare independente, iar nivelul de performanță al jucătorilor din Liga de fotbal virtual se bazează pe jucători profesioniști de fotbal, luând în considerare parametri ca: goluri, statistici consecutive de meci, formă fizică etc.

Ai zeci de opțiuni de pariere per meci pe care poți plasa, în următoarele 2 etape care vor avea loc, în orice moment al sezonului. De la clasicele pariuri pe 1X2 sau total goluri la pariuri pe reprize, șansă dublă, asiatice sau scor corect.

:ok_hand::skin-tone-2:  În meniul principal poți vedea cele 8 meciuri care au loc în același timp, scorul în timp real și rezultatul de la pauză și poți selecta pe care din ele vrei să-l urmărești. Mai sus de stream-ul video ai informații despre etapa care are loc în acest moment, numărul sezonului, clasamentul în timp real și o secțiune cu rezultatele din sezoanele și etapele precedente.

fotbal_virtual

Mai jos de stream și de cele 8 meciuri în desfășurare ai toate partidele care vor avea loc în următoarele 2 etape, cronometrul care arată în cât timp va începe etapa, principalele opțiuni de pariere pentru fiecare meci și informații cu privire la istoricul celor două echipe din ultimele 5 confruntări directe.

fotbal_virtual

📱 Opțiunile de pariere multiple sunt disponibile  sunt fiecare streaming( vezi poza de mai sus:point_up::skin-tone-2: ), iar pentru a le vedea este necesar să apeși pe unul dintre meciurile dorite.

📱 Pentru a paria, alege-ți opțiunea care te interesează, deschide detaliile biletului din bara aflată în josul paginii, ajustează miza după preferințe și apasă “PLATĂ”.

 

:heavy_dollar_sign: Îți dorim mult succes! :moneybag:

 

:bulb: Află mai multe:                                                                                                                    

:point_right: Află despre Verificare bilet                                                                                   

:point_right: Află și despre Unde pot găsi rezultatele evenimentelor?

 

 Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

1 din 3 au considerat acest conținut util