Curse moto (VMS)

user avatar

 

Ce sunt cursele moto Virtuale? Citește, din articolul de mai jos, tot ce trebuie să știi, dar și instrucțiunile pentru acest joc!

 

Jocul Curse moto virtuale poate fi regăsit pe site la secțiunea "Virtuale", iar pe aplicație este disponibil doar pe versiunea de Games secțiunea "Virtuale".

:mag_right: Jocul VMS (Virtual Motorcycle Speedway) este un joc electronic în care poți paria pe evenimente ce constau în curse de motociclete virtuale.

curse_moto_virtuale

Cursa virtuală are :four: concurenți (fiecare concurent poartă un anumit număr, de la 1 până la 4).

curse_moto_virtuale

 

Descrierea ciclului de joc:

Runda unui joc constă în anunțarea cursei, vizualizarea și afișarea rezultatelor. Rezultatele sunt generate de Generatorul Aleatoriu de Numere (RNG). Generatorul Aleatoriu de Numere (RNG) este certificat de o persoană autorizată să certifice dispozitivele de tip slot și sisteme de loterie.

 

Opțiuni de pariere:

Curse_moto_virtuale

Curse_moto_virtuale

Curse_moto_virtuale

:white_check_mark: Câştigător - Pentru acest tip de pariu trebuie sa ghicești dacă pilotul ales de tine va câștiga sau va traversa linia de sosire înaintea celorlalți concurenți

:white_check_mark: Locul 1-2 - Pentru pariul special Locul 1-2, trebuie sa ghicești dacă pilotul pe care l-ai ales va fi unul dintre primii doi care traversează linia de sosire.

:white_check_mark: Confruntare directa - Selectezi care dintre primii doi concurenți se va clasa pe o poziție mai bună la sfârșitul cursei.

:white_check_mark: Pronostic - Pentru pariul Pronostic, trebuie sa ghicești clasarea primilor doi concurenți.

:white_check_mark: Pronostic invers - Pronosticul invers îți permite să ghicești mai multe combinații diferite de pronostic pe un singur bilet. Fiecare combinație necesită o plată separată iar plata minimă pe un bilet va crește proporțional cu numărul de combinații jucate.

 

Suma minimă necesară pentru plasarea unui pariu este de 2 Lei si câștigul se determină prin multiplicarea cotei totale cu miza.

Exemplu: Plasezi un pariu de 2 Lei pe un pronostic care are cota totală 3.5. Câștigul se calculează înmulțind miza cu cota: 2 Lei * 3.5 = 7 Lei.

 

:bulb:Află mai multe:

:point_right: Află despre Verificare bilet                                                                                   

:point_right: Află și despre Unde pot găsi rezultatele evenimentelor?

 

 Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

2 din 2 au considerat acest conținut util