Curse moto (VMS)

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

💡 VMS (Virtual Motorcycle Speedway) este un joc electronic în care poți paria pe evenimente ce constau în curse de motociclete virtuale.

moto.jpg

Jocul constă într-o cursă virtuală la care participă maxim 6 concurenți (fiecare concurent poartă un anumit număr, de la 1 până la 6).

moto4.jpg

 

👉 Descrierea ciclului de joc:

Runda unui joc constă în anunțarea cursei, vizualizarea și afișarea rezultatelor. Rezultatele sunt generate de Generatorul Aleatoriu de Numere (RNG). Generatorul Aleatoriu de Numere (RNG) este certificat de o persoană autorizată să certifice dispozitivele de tip slot și sisteme de loterie.

👉 Opțiuni de pariere:

 

moto1.jpg

moto2.jpg

moto3.jpg

Câştigător - Pentru acest tip de pariu trebuie sa ghicești dacă pilotul ales de tine va câștiga sau va traversa linia de sosire înaintea celorlalți concurenți

Locul 1-2 - Pentru pariul special Locul 1-2, trebuie sa ghicești dacă pilotul pe care l-ai ales va fi unul dintre primii doi care traversează linia de sosire.

Confruntare directa - Selectezi care dintre primii doi concurenți se va clasa pe o poziție mai bună la sfârșitul cursei.

Pronostic - Pentru pariul Pronostic, trebuie sa ghicești clasarea primilor doi concurenți.

Pronostic invers - Pronosticul invers îți permite să ghicești mai multe combinații diferite de pronostic pe un singur bilet. Fiecare combinație necesită o plată separată iar plata minimă pe un bilet va crește proporțional cu numărul de combinații jucate.

 

Suma minimă necesară pentru plasarea unui pariu este de 2 Ron si câștigul se determină prin multiplicarea cotei totale cu miza.

Exemplu: Plasezi un pariu de 2 Ron pe un pronostic care are cota totală 3.5. Câștigul se calculează înmulțind miza cu cota: 2 Ron * 3.5 = 7 Ron.

💡 Află mai multe:                                                                                                                    

👉 Află despre Verificare bilet                                                                                   

👉 Află și despre Unde pot găsi rezultatele evenimentelor?

 Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

2 din 2 au considerat acest conținut util

Articole conexe

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.