Cum funcționează pariul de tip Handicap?

user avatar

Nu știi ce să pariezi pe rezultatul final al echipei tale favorite, sau cauți o cotă mai mare?! Încearcă pariurile de tip Handicap.

Dacă ești inspirat că echipa ta va câștiga meciul fără probleme, sau jucătorul tău preferat de tenis va face un meci bun dar va fi învins în cele din urmă, descoperă pariurile pe Handicap, cele mai populare pariuri la Superbet, și află în continuare cum funcționează:

 

one  Pariul de tip Handicap în care numele echipei/jucătorului este specificat în opțiunea de pariere

 

Handicap

 

memoExemple:

Dacă ai pariat Metz (F) (-1.5), pentru ca pariul tău să fie câștigător trebuie ca echipa gazdă, Metz (F), să câștige meciul la cel puțin 2 goluri diferență.


Dacă ai pariat Kristiansand (F) (1.5), pentru ca pariul tău să fie câștigător trebuie ca echipa oaspete, Kristiansand (F), să nu piardă meciul la mai mult de un gol diferență. Desigur, dacă Kristiansand (F) câștigă meciul, pariul tău este câștigător.

 

bulb Așadar, atunci când semnul din opțiunea de pariere este “-“, din numărul total de goluri al echipei pe care ai pariat se vor scădea numărul de goluri specificat. Pentru ca pariul tău să fie câștigător, echipa pe care ai pariat trebuie să câștige meciul după ce s-a scăzut numărul de goluri specificat din scorul final.


bulb Atunci când semnul din opțiunea de pariere este “+”, la numărul total de goluri al echipei pe care ai pariat se va aduna numărul de goluri specificat. Pentru ca pariul tău să fie câștigător, echipa pe care ai pariat trebuie să câștige meciul după ce s-a adunat numărul de goluri specificat la scorul final.

 

two Pariul de tip Handicap în care numele echipei/jucătorului Nu este specificat în opțiunea de pariere

memoExemple:

 

handicap game-uri

 

Dacă ai pariat H1 (-5.5), pentru ca pariul tău să fie câștigător trebuie ca R.Nadal să câștige meciul la cel puțin 6 game-uri diferență.


Dacă ai pariat H2 (-5.5), pentru ca pariul tău să fie câștigător trebuie ca A.Zverev să nu piardă meciul la mai mult de 5 game-uri diferență. Desigur, dacă A.Zverev câștigă meciul, pariul tău este câștigător.

 

bulb Așadar, atunci când pariezi H1, jucătorului 1 i se vor scădea numărul de game-uri specificat. Pentru ca pariul tău să fie câștigător, jucătorul trebuie să câștige meciul după ce i s-a scăzut numărul de game-uri specificat.
bulb Atunci când pariezi H2, tot jucătorului 1 i se va scădea numărul de game-uri specificat. Pentru ca pariul tău să fie câștigător, jucătorul 2 trebuie să câștige meciul după ce jucătorului 1 i s-a scăzut numărul de game-uri specificat.

În exemplul de mai sus Handicapul este cu semnul “-“ pentru că Jucătorul 1 (R.Nadal) este favorit. Atunci când jucătorul 2 (A.Zverev) este favorit, numărul de game-uri nu se va mai scădea, ci se va aduna tot jucătorului 1. De exemplu, pentru ca pariul H2 (5.5) să fie câștigător, jucătorul 2 trebuie să câștige la cel puțin 6 game-uri diferență meciul, pentru că jucătorului 1 i se vor aduna 5.5 game-uri.

 

three Pariul de tip Handicap European 1x2

 

handicap european

 

Pentru tipul de pariu Handicap 1x2, trebuie să ghicești rezultatul final al meciului după aplicarea handicapului.

 

memoExemple:

Dacă ai pariat opțiunea CA River Plate (1:0), iar meciul s-a terminat cu scorul de 1:3, pariul tău este câștigător. La scorul final de 1:3 s-a aplicat (adunat) handicapul 1:0 din opțiunea aleasă și scorul meciului devine 2:3, caz în care CA River Plate câștigă partida.

Dacă alegi să pariezi pe opțiunea Egalitate (2:0), pariul tău va fi din nou câștigător. La scorul final de 1:3 se adaugă scorul 2:0 din opțiunea aleasă și scorul meciului devine 3:3, egalitate în meci.


Dacă alegi să pariezi pe opțiunea Defensa y Justicia (2:0), pariul tău va fi pierzător. La scorul final de 1:3 se adaugă scorul 2:0 din opțiunea aleasă și scorul meciului devine 3:3, caz în care Defensa y Justicia nu a câștigat meciul.

 

mega Fie că este vorba de goluri, game-uri, puncte sau inning-uri, cele trei variante ale tipului de pariu Handicap nu își schimbă mecanica de calculare.

 

bulbAflă mai multe:                                                                                                                                       

point_right Pentru mai multe informații, poți citi și articolul referitor la Ce este Handicapul Asiatic?  

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

A fost util acest articol?

75 din 164 au considerat acest conținut util

Articole conexe

Super Pariuri

Verifică noile SuperPariuri și adaugă-ți combinația preferată pe bilet!   Fie că preferi pariurile Pre-meci sau cele Live, la Superbet găsești c...

Pariuri pe Statistici (Validare Opta)

Pariurile pe Statistici (Validare Opta), reprezintă cea mai nouă componentă din ofertă și au la bază statisticile uzuale ale evenimentelor sportive...

Ce sunt pariurile Fantezie?

Partidele oferite în secțiunea “Meciuri duel fantezie” reprezintă dueluri imaginare. Acestea au fost create de Superbet, între echipe care urmează ...

Super live

Crește-ți emoția și câștigurile cu meciurile pe care le urmărești! E seară și te bucuri de o SuperExperiență la meci? Fie că ești pe stadion, fie ...

Oferta Superbet

Fii la curent cu oferta Superbet și descoperă cele mai avantajoase opțiuni de pariere. Citește, mai departe, articolul și profită de ofertă!   Impo...

Ce este Handicapul Asiatic?

Ai un bilet care conține pronosticul “Handicap Asiatic” și nu știi cum a fost calculat câștigul total de pe bilet?! Vezi acest articol   Dacă pen...

Total goluri asiatice

Citește mai jos informații despre Total Goluri Asiatice și cum se calculează un bilet care conține acest tip de pronostic   Dacă pentru clasicele p...

Tipuri de pariuri

Ești pregătit să devii un parior și mai bun?    Dacă ești pasionat de pariurile online şi nu numai, cu siguranţă ştii deja că Superbet îţi pune la ...

Pariuri Speciale Superbet

Pariuri speciale în fiecare zi! Câștigă mai mult cu oferta specială doar la Superbet!   Pariezi pe soliști, goluri sau reprize dar vrei și mai mul...

Ce este un pariu tip sistem/combinat?

  Pariul sistem​ (combinat): Implică selectarea din ofertă a mai multor evenimente (minim 2, maxim 30) care îți păstrează posibilitatea ca unul sau...