Verificarea identității (KYC)

user avatar

Ne mândrim cu integritatea și transparența activității noastre. Este important să ne putem identifica pozitiv clienții și, în mod special, să confirmăm că au peste 18 ani.

De asemenea, prin verificarea identității jucătorilor, vrem să asigurăm securitatea contului și să prevenim furtul de identitate.

Procesul de verificare a identității se numește KYC (Know your customer) și reprezintă un pas obligatoriu de parcurs la fiecare operator licențiat ONJN.

Așadar, ai la dispoziție 30 de zile de la data la care ți-ai alimentat pentru prima oară contul de jucător să închei această procedură. În caz contrar, contul tău va fi închis. 

E simplu să-ți verifici contul. Iar echipa noastră Suport Clienți te ajută non-stop. Trimite-ne cât mai repede o poză color cu buletinul tău, prin secțiunea de încarcare a documentului din contul tău personal sau pe adresa suport@superbet.ro

Verificarea-contului.png

incarcaredoc.png

Poza să aibă maxim 5MB, iar buletinul să fie vizibil în totalitate și informațiile să fie clare.

ÎNCARCĂ DOCUMENTUL AICI!

Te rugăm să reții că până la verificarea contului de jucător, prin trimiterea documentelor solicitate, nu vei putea depune mai mult de 900 RON.

 

💡 Află mai multe:

👉Află cum poți trimite documentele citind articolul "Cum trimit documentele pentru verificarea identității?"

👉Află detalii și despre "Cât durează verificarea documentelor''? 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

A fost util acest articol?

341 din 462 au considerat acest conținut util