Verificarea identității (KYC)

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

 

Ne mândrim cu integritatea și transparența activității noastre. Este important să ne putem identifica pozitiv clienții și, în mod special, să confirmăm că au peste 18 ani.

De asemenea, prin verificarea identității jucătorilor, vrem să asigurăm securitatea contului și să prevenim furtul de identitate.

Procesul de verificare a identității se numește KYC (Know your customer) și reprezintă un pas obligatoriu de parcurs la fiecare operator licențiat ONJN.

Conform articolului 129 alineatul (5) din Decizia nr. 111, din data de 24 februarie 2016, conturile de pariuri neverificate în termen de 30 de zile de la prima depunere trebuie închise, iar banii de pe cont trebuie transferați în conturile statului fără ca jucătorul să aibă posibilitatea de a îi mai recupera.

Așadar, ai la dispoziție 30 de zile de la data la care ți-ai alimentat pentru prima oară contul de jucător să închei această procedură. În caz contrar, contul tău va fi închis. 

În cazul în care actul de identiate ți-a expirat și nu ai reușit să finalizezi verificarea contului, având în vedere situația actuală și a faptului că nu se pot elibera noi documente, poți trimite pașaportul valid sau permisul de conducere în vederea verificării identității  jucătorului.

NOTĂ: Această excepție va fi validă până când vei putea să îți reinoiești actul de identitate.

PONT! Aceeași regulă se aplică și în cazul în care ți-a fost deja închis contul pentru că nu ai trimis buletinul în termen de 30 zile precizat în lege.

E simplu să-ți verifici contul. Iar echipa noastră Suport Clienți te ajută non-stop. Trimite-ne cât mai repede o poză color cu buletinul tău, prin secțiunea de încarcare a documentului din contul tău personal sau pe adresa suport@superbet.ro.

Verificarea-contului.png

Incarca_documente.jpg

Poza să aibă maxim 5MB, iar buletinul să fie vizibil în totalitate și informațiile să fie clare.

ÎNCARCĂ DOCUMENTUL AICI!

Te rugăm să reții că până la verificarea contului de jucător, prin trimiterea documentelor solicitate, nu vei putea depune mai mult de 900 RON.

 

💡 Află mai multe:

👉Află cum poți trimite documentele citind articolul "Cum trimit documentele pentru verificarea identității?"

👉Află detalii și despre "Cât durează verificarea documentelor''? 

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

Înregistrează-te!

 

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.