Verificarea identitatii (KYC) in SuperbetClub

user avatar

Ești membru SuperbetClub, dar nu ți-ai verificat identitatea? Află, în continuarea acestui articol, cum poți face asta.

Începând cu 26 ianuarie 2023, procesul de verificare a identității, cunoscut ca și proces KYC (Know your customer), a devenit un pas obligatoriu în SuperBetClub.

verificarea identitatii in Superbet Club

Așadar, toți jucătorii care sunt înregistrați în SuperbetClub și care nu și-au verificat identitatea, au avut la dispoziție 30 de zile pentru a-și verifica identitatea (până la data de 25 februarie 2023). 

 

face_with_monocle Ce se întâmplă dacă nu efectuezi procesul de KYC?

Dacă nu ai verificat identitatea până pe 25 februarie 2023, nu vei mai avea acces la beneficiile SuperbetClub, mai exact:

  • nu vei mai beneficia de bonusuri în SuperbetClub;
  • nu vei mai putea genera vouchere din SuperbetClub;
  • nu vei mai putea acumula sanse pentru campanii.

Acces restrictionat SuperClub

Dacă nu ai reușit să îți verifici identitatea până pe 25 februarie 2023, iar accesul tău în Superbet Club a fost restricționat, va fi necesar să te prezinți în oricare dintre agențiile Superbet pentru a obține un nou card de membru. Află aici cum poți obține un card de membru Superbet Club.

Atât bonusurile, cât și șansele acumulate până la data de 25 februarie 2023, vor rămâne valabile încă 180 de zile, dar nu le vei putea utiliza până nu vei efectua verificarea identității dar nu mai târziu de 24 august 2023.

Dacă nu vei finaliza procesul de KYC până în data de 24 august 2023, accesul tău în Superbet Club va fi restricționat și nu te vei mai putea loga.

 

 

point_rightAflă și despre Terminalele de pariuri Superbet

 

Dacă preferi să joci în agenție și încă nu ești jucătorul nostru și pe Superbet.ro, fă-ți cont acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

 

A fost util acest articol?

82 din 141 au considerat acest conținut util