Promoție SuperLiga 22+23

user avatar

SuperLiga României a fost disponibilă în perioada 17.03.2023 – 20.03.2023

Bucură-te de fotbal! 

 

În fiecare etapă a sezonului 2022-2023 al Superligii, poți să te bucuri cât ai zice Super, de un Pariu Gratuit în valoare de 23 de Lei, dacă îndeplinești acești pași super simpli:

  • Acceptă oferta primită pe Superbet.ro sau în aplicația Superbet, înainte de startul fiecărei etape.
  • Pariază pre-meci sau live minimum 22 de Lei pe oricare dintre meciurile din etapa curentă, la cotă de minimum 1.60/bilet single și cotă totală minimă 2.50/bilet acumulator.
  • Așteaptă validarea biletului și câștigă 23 de Lei Pariu Gratuit cât ai zice Super!

super-22-23

 

Promoția “SuperLiga României 22+23” este dedicată primei ligi de fotbal a României și este disponibilă pe platforma Superbet.ro și în aplicatia Superbet. Îți putea aduce un Pariu Gratuit în valoare de 23 de Leidacă pariai cel puțin 22 de Lei în perioada 17.03.2023 - 20.03.2023 pe bilete care conțin unul sau mai multe meciuri DOAR din etapa curentă a Superligii (prima ligă de fotbal a României).

 

face_with_monocle Cum particip?

În fiecare etapă, acceptă oferta prin selectarea butonului "Accept" din notificarea de tip pop-up primită în momentul logării în contul de jucător Superbet.

22%2B23.png

După acceptarea ofertei, pariază cel puțin 22 de Lei bani reali pe un bilet de tip single sau acumulator (cotă de minimum 1.60/bilet single și cotă totală minimă 2.50/bilet acumulator), care să conțină unul sau mai multe meciuri DOAR din etapa curentă a Superligii (prima ligă de fotbal a României).

alert Sunt luate în considerare doar biletele pre-meci și/sau Live care conțin DOAR meciuri din prima ligă de fotbal a României.

 

moneybag Ce câștig?

Pentru îndeplinirea condițiilor de mai sus, vei primi 23 de Lei Pariu Gratuit.

Poți să câștigi un singur Pariu Gratuit/etapă și până la 30 de Pariuri Gratuite pe parcursul promoției.

 

alarm_clock Când primesc Pariul Gratuit?

  Pentru a putea primi Pariurile Gratuite, clienții trebuie să își fi dat acordul în privința contactării de către organizator pentru oferte promoționale și bonusuri înainte de participarea la promoție.

  Pariurile Gratuite se acordă în mod obișnuit instant, după validarea biletului. În anumite cazuri, acordarea poate să dureze până la cel mult 48 de ore de la încheierea etapei.

  Pariul Gratuit trebuie acceptat în decurs de 24 de ore de la creditare, prin selectarea butonului "Accept" din notificarea primită în momentul logării în cont.

 

arrow_forward Cum joc Pariul Gratuit?

  Suma va fi creditată în balanța bonus, în categoria Pariu Gratuit.

Atunci când ai un Pariu Gratuit activ, la plasarea pariurilor ai posibilitatea de a alege când să utilizezi pariul gratuit.

Pariul Gratuit trebuie rulat o singură dată. Dacă Pariul Gratuit este câștigător, condiția de rulaj va fi considerată îndeplinită, iar câștigul va fi transferat automat în balanța reală.

Bonusul va fi acordat imediat după validarea primului bilet eligibil plasat, tuturor jucătorilor cu conturi active înregistrați pe Superbet.ro , care la momentul acordării bonusului aveau bifat în secțiunea de profil acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale companiei Superbet.

Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 7 zile din momentul activării. Exemplu: dacă Pariul Gratuit este acordat la ora 13:00, acesta expiră șapte zile mai târziu, la ora 13:00, în cazul în care nu este jucat.

Pariul Gratuit poate fi jucat în secțiunile Sport și Live. tip single și/sau acumulator (pe cote de minimum 1.60 pentru pariurile single, respectiv cotă totală de minimum 2.50 în cazul pariurilor acumulator), care include evenimente care se încheie înainte de expirarea perioadei de valabilitate de 7 zile.

 

 

 

bulbAflă mai multe:

point_rightAflă despre Termenii specifici promoției

point_rightAflă despre cum joci Pariul Gratuit

point_rightAflă și despre Campania Super Prono

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

4 din 6 au considerat acest conținut util

Articole conexe

Rezultate SuperDuel

  În acest articol vom publica rezultatele pentru fiecare etapă din SuperDuel     Rezultate Martie   Etapa 3 ( 13.03.2023 - 19.03.2023 ) H.Kane ...

Super Duel - Intrebari

  Întrebări frecvente despre promoția SuperDuel Important: pentru a accesa jocul din aplicație, te rugăm să te asiguri că ai actualizat-o la ultim...

Promoția Super Duel

"SuperDuel" este o promoție disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți, iar participarea este gratuită.   Important: pentru ...

SuperPasiuni turate la maxim - Dacia electrica

INTRĂ ȘI DESCOPERĂ NOILE BENEFICII ALE SUPERCARDULUIHai și tu în SuperClub! Campania nu mai este activă Cum particip? Campania a fost activă Onlin...

Promoție SuperLiga 22+23

SuperLiga României a fost disponibilă în perioada 17.03.2023 – 20.03.2023 Bucură-te de fotbal!    În fiecare etapă a sezonului 2022-2023 al Superl...

Campania Super Prono

Fii la curent cu detaliile campaniei Super Prono. Află de mai jos cum poți să participi, precum și alte condiții utile, necesare unui parior!   Ca...

Promoție Super Spin!

Fii la curent cu cele mai noi informații despre promoția Super Spin. Profită de oportunitățile oferite de Superbet pariorilor cu experiență!   Ben...

Oferte pariuri Superbet

Citește despre ofertele exclusive, în articol   Cele mai importante evenimente și competiții îți aduc la Superbet pariuri gândite pentru cei mai...

Ce promoții aveți?

 Săptămânal, oferim clienților noștri anumite promoții care sunt valabile câteva zile. Cele mai multe dintre ele sunt publice, afișate pe site-ul n...