Superavantaj

user avatar

Acum te poți bucura de Superavantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 6 sporturi diferite!

 

Te bucuri de această promoție oriunde pariezi, fie că o faci alături de prietenii din agenție, fie că o faci online.

Ce înseamnă Superavantaj la Superbet? boom

Superavantaj Fotbal :soccer: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe fotbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Supercotă (SC-1, SC-2) sau Extra cota (EC-1, EC-2).

Exemplu Superbet avantaj 2 goluri partida Croația - Spania de la European:

La un moment dat în meci, Spania a condus cu scorul de 3:1. Datorită diferenței de 2 goluri (avantaj 2 goluri), toate pariurile de tip Final-2, Supercotă-2 au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu scorul de 3:3 în timpul regulamentar.

super avantaj

Superavantaj Tenis :tennis: Câștigi pariul dacă jucătorul (sau jucătorii, în cazul meciurilor de dublu) câștigă orice set cu scorul de 6:0, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe tenis este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 - victoria primului jucător, 2 – victoria celui de-al doilea), Extra cota (EC-1, EC-2) și Supercotă (SC-1, SC-2).

Exemplu: meciul dintre F. Fognini și L. Djere:

După ce F. Fogini s-a impus în primele 2 seturi conducând detașat cu partida cu 2 la 0, sârbul L. Djere se impune în setul 3 cu scorul de la 6:0. Conform promoției Superavantaj toate pariurile de tip Final-2, Extra cota -2 și Supercotă-2, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu victoria italianului F. Fogini, cu 3 la 1.

superavantajul

 

Superavantaj Baschet :basketball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 18 puncte, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe baschet este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Extra cota (EC-1, EC-2), Supercotă (SC-1, SC-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

Exemplu Superavantaj 18 puncte în meciul dintre Atlanta și Milwaukee:

Atlanta a condus în primul sfert din meci la o diferență de minim 18 puncte, urmând ca mai târziu, să piardă partida. Conform promoției Superavantaj toate pariurile de tip Final-1, Extra cota -1 , Câștigă Meciul-1, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a termina cu victoria celor de la Milwaukee.

super avantaj

Superavantaj Volei :volleyball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 seturi, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe volei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Extra cota (EC-1, EC-2) și Supercotă (SC-1, SC-2).

Superavantaj Handbal Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 6 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe handbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Extra cota (EC-1, EC-2) și Supercotă (SC-1, SC-2).

Superavantaj Hochei pe gheață :ice_hockey_stick_and_puck: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 3 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe hochei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Extra cota (EC-1, EC-2), Supercotă (SC-1, SC-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

 

:bulb: Nu uita că poți să verifici în timp real competițiile și evenimentele care beneficiază de Superavantaj pe pagina Superavantaj.

 

:bulb: Află mai multe:

:point_right: Află despre Total goluri asiatice


 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

20 din 26 au considerat acest conținut util

Articole conexe

Superavantaj

Acum te poți bucura de Superavantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 6 sporturi diferite!   Te bucuri de această promoție...

50 Lei voucher de Bun Venit în SuperClub

Descoperă cum poți obține voucher-ul de Bun Venit în Clubul Superbet și profită de toate surprizele noastre! Perioada campaniei Campania este act...

Bonus Cashback 1% la casierie și 5% la terminalul de pariere

Bucură-te și tu de Bonus Cashback 1% la casierie și 5% la terminalul de pariuri, pe biletele sport, loto, live sau virtuale. Condiții de particip...

Bonus aniversar agenție

Descoperă cum poți să te bucuri de bonusul aniversar în agenția Superbet. Profită de toate surprizele noastre și fii un jucător experimentat! De z...

Pariu gratuit (voucher) în agențiile Superbet

 BUCURĂ-TE DE SUPEREXPERIENŢA JOCULUI ONLINE! PRIMEȘTI UN PARIU GRATUIT ÎN AGENŢIA TA PREFERATĂ!   Deschide cont pe Superbet în perioada 01.0...

Super bonus în agenții și online

Bucură-te și tu de Superbonus, care a crescut de la 100% la 150%! Acesta se aplică pe biletele câștigătoare care au cel puțin 25 de evenimente pre-...

Pariul Șansă

Ce înseamnă pariu șansă la Superbet? Câștigi chiar și atunci când ratezi un eveniment! Joacă în agențiile Superbet și bucură-te de pariu șansă la S...

Jackpot agenții

Superbet a plătit și X Jackpot de nivel 5 – 483.000 LEI! Am resetat contorul și am luat-o de la început! Cu 5 lei, poți câștiga la oricare dintre...