Superavantaj

user avatar

Acum te poți bucura de Superavantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 6 sporturi diferite!

 

Te bucuri de această promoție oriunde pariezi, fie că o faci alături de prietenii din agenție, fie că o faci online.

Ce înseamnă Superavantaj la Superbet? boom

Superavantaj Fotbal :soccer: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe fotbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete) sau Supercotă (SC-1, SC-2).

Exemplu Superbet avantaj 2 goluri partida Croația - Spania de la European:

La un moment dat în meci, Spania a condus cu scorul de 3:1. Datorită diferenței de 2 goluri (avantaj 2 goluri), toate pariurile de tip Final-2, Supercotă-2 au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu scorul de 3:3 în timpul regulamentar.

super avantaj

Superavantaj Tenis :tennis: Câștigi pariul dacă jucătorul (sau jucătorii, în cazul meciurilor de dublu) câștigă orice set cu scorul de 6:0, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe tenis este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 - victoria primului jucător, 2 – victoria celui de-al doilea) și Supercotă (SC-1, SC-2) 

Superavantaj Baschet :basketball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 18 puncte, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe baschet este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Supercotă (SC-1, SC-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

Exemplu Superavantaj 18 puncte în meciul dintre Atlanta și Milwaukee:

Atlanta a condus în primul sfert din meci la o diferență de minim 18 puncte, urmând ca mai târziu, să piardă partida. Conform promoției Superavantaj toate pariurile de tip Final-1, Câștigă Meciul-1, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a termina cu victoria celor de la Milwaukee.

super avantaj

Superavantaj Volei :volleyball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 seturi, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe volei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete) și Supercotă (SC-1, SC-2).

Superavantaj Handbal Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 6 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe handbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete) și Supercotă (SC-1, SC-2).

Superavantaj Hochei pe gheață :ice_hockey_stick_and_puck: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 3 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe hochei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Supercotă (SC-1, SC-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

 

:bulb: Nu uita că poți să verifici în timp real competițiile și evenimentele care beneficiază de Superavantaj pe pagina Superavantaj.

 

:bulb: Află mai multe:

:point_right: Află despre Total goluri asiatice


 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

27 din 33 au considerat acest conținut util