Super Avantaj

user avatar

Acum te poți bucura de Super Avantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 6 sporturi diferite!

Pariurile pe rezultatul final al partidelor din cele mai importante competiții sunt verzi atunci când echipele sau sportivii pe care ai mizat au un avans important.

:alert: Te bucuri de această promoție oriunde pariezi, fie că o faci alături de prietenii din agenție, fie că o faci online.

boom Cum funcționează SuperAvantajul?

Fotbal Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega:SuperAvantajul pe fotbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete, 1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal, 12 - victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2, SC-1X, SC-X2, SC-12) sau SuperExtra (SE-1, SE-2, SE-1X, SE-X2, SE-12).

Exemplu partida Croația - Spania de la European:

La un moment dat în meci, Spania a condus cu scorul de 3:1. Datorită diferenței de 2 goluri, toate pariurile de tip Final-2, Final-X2, Final-12, SuperCotă-2, SuperCotă-X2. SuperCota-12,  au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu scorul de 3:3 în timpul regulamentar.

superavantaj

Tenis Câștigi pariul dacă jucătorul (sau jucătorii, în cazul meciurilor de dublu) câștigă orice set cu scorul de 6:0, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe tenis este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 - victoria primului jucător, 2 – victoria celui de-al doilea), SuperCotă (SC-1, SC-2) și SuperExtra (SE-1, SE-2).

Exemplu meciul dintre F.Fognini și L.Djere:

După ce F.Fogini s-a impuns în primele 2 seturi conducând detașat cu partida cu 2 la 0, sârbul L.Djere se impune în setul 3 cu scorul de la 6:0. Conform promoției SuperAvantaj toate pariurile de tip Final-2, SuperExtra-2 și SuperCotă-2, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu victoria italianului F.Fogini, cu 3 la 1.

superavantaj

 

Baschet Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 15 puncte, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe baschet este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2), SuperExtra (SE-1, SE-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

Exemplu meciul dintre Atlanta și Milwaukee:

Atlanta a condus în primul sfert din meci la o diferență de minim 15 puncte, urmând ca mai târziu, să piardă partida. Conform promoției SuperAvantaj toate pariurile de tip Final-2, SuperExtra-2, Câștigă Meciul-2, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a termina cu victoria celor de la Milwaukee.

superavantaj

Volei Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 seturi, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe volei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2) și SuperExtra (SE-1, SE-2).

Handbal Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 6 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe handbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete, 1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal, 12- victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete), SuperCotă (SC-1, SC-2, SC-1X, SC-X2, SC-12) și SuperExtra (SE-1, SE-2, SE-1X, SE-X2, SE-12).

Hochei pe gheață Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 3 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: SuperAvantajul pe hochei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete, 1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal, 12 - victoria echipei gazdă sau victoria echipei oaspete ), SuperCotă (SC-1, SC-2, SC-1X, SC-X2, SC-12), SuperExtra (SE-1, SE-2, SE-1X, SE-X2, SE-12) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

 

:bulb: Nu uita că poți să verifici în timp real competițiile și evenimentele care beneficiază de SuperAvantaj pe https://superbet.ro/wiki/superavantaj

 

:bulb: Află mai multe:

:point_right:Află despre Total goluri asiatice

:point_right:Află despre SuperStats

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

11 din 15 au considerat acest conținut util

Articole conexe

GO SUPER! Activează-ți cardul și primești 50 de Lei bonus de bun venit în SuperClub

  GO SUPER! Activează-ți cardul de membru în perioada 01 septembrie - 30 septembrie, scanează fie un bilet activ de minim 25 de Lei, fie mai mul...

Vara SuperPremiilor

Vara SuperPremiilor începe azi! În perioada 15.06.2022 - 15.09.2022 vom desfășura o super-activare atât pe plajă cât și în agențiile Superbet. Doua...

Bonus Cashback 1% la casierie și 5% la terminalul SuperTouch

Bucură-te și tu de noul Bonus Cashback 1% la casierie și 5% la terminalul SuperTouch, pe biletele sport, loto, live sau virtuale.   Condiții de pa...

Bonus aniversar agenție

Descoperă cum poți să te bucuri de bonusul aniversar în agenția Superbet. Profită de toate surprizele noastre și fii un jucător experimentat! De z...

Super Avantaj

Acum te poți bucura de Super Avantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 6 sporturi diferite! Pariurile pe rezultatul final a...

Pariul gratuit (vouchere) în agențiile Superbet

 BUCURĂ-TE DE SUPEREXPERIENŢA JOCULUI ONLINE! PRIMEȘTI UN PARIU GRATUIT ÎN AGENŢIA TA PREFERATĂ! Deschide cont pe Superbet în perioada 08.09-...

Noul Super Bonus în agenții și online

Bucură-te și tu de Noul SuperBonus, care a crescut de la 100% la 150%! Acesta se aplică pe biletele câștigătoare care au cel puțin 25 de evenimente...

Pariul Șansă

Am reintrodus Pariul Șansă! Câștigi chiar și atunci când ratezi un eveniment! SuperJoacă  în agenție și bucură-te de Pariul Șansă!   O şansă în pl...

Jackpot agenții

Superbet a plătit și X Jackpot de nivel 5 – 483.000 LEI! Am resetat contorul și am luat-o de la început! Cu 5 lei, poți câștiga la oricare dintre...