Super Avantaj

user avatar

Acum te poți bucura de Super Avantaj și poți câștiga biletele înainte de finalul meciului la 6 sporturi diferite!

 

Te bucuri de această promoție oriunde pariezi, fie că o faci alături de prietenii din agenție, fie că o faci online.

Ce înseamnă Superavantaj la Superbet? boom

Superavantaj Fotbal :soccer: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe fotbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete) sau Supercotă (SC-1, SC-2).

Exemplu Superbet avantaj 2 goluri partida Croația - Spania de la European:

La un moment dat în meci, Spania a condus cu scorul de 3:1. Datorită diferenței de 2 goluri (avantaj 2 goluri), toate pariurile de tip Final-2, Supercotă-2 au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a terminat cu scorul de 3:3 în timpul regulamentar.

super avantaj

Superavantaj Tenis :tennis: Câștigi pariul dacă jucătorul (sau jucătorii, în cazul meciurilor de dublu) câștigă orice set cu scorul de 6:0, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe tenis este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 - victoria primului jucător, 2 – victoria celui de-al doilea) și Supercotă (SC-1, SC-2) 

Superavantaj Baschet :basketball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 18 puncte, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe baschet este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Supercotă (SC-1, SC-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

Exemplu Superavantaj 18 puncte în meciul dintre Atlanta și Milwaukee:

Atlanta a condus în primul sfert din meci la o diferență de minim 18 puncte, urmând ca mai târziu, să piardă partida. Conform promoției Superavantaj toate pariurile de tip Final-1, Câștigă Meciul-1, au fost validate câștigătoare, chiar dacă meciul s-a termina cu victoria celor de la Milwaukee.

super avantaj

Superavantaj Volei :volleyball: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 seturi, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe volei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete) și Supercotă (SC-1, SC-2).

Superavantaj Handbal Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 6 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe handbal este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete) și Supercotă (SC-1, SC-2).

Superavantaj Hochei pe gheață :ice_hockey_stick_and_puck: Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 3 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

:mega: Superavantajul pe hochei este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete), Supercotă (SC-1, SC-2) și Câștigă meciul (CM1, CM2).

 

:information_source: Atunci când biletul tău este salvat de SuperAvantaj, SuperBonusul nu se mai aplică. Să luăm un exemplu: Dacă evenimentul pe care pariezi este validat cu SuperAvantaj, primești pe loc câștigul de pe bilet, pentru ca la finalul meciului să te bucuri si de Superbonus, însă DOAR în cazul în care echipa pe care ai mizat reușeste să câștige. În caz contrar, Superbonusul nu se mai acordă. 


Beneficiile tale rămân la un Super Nivel. Îți poți crește câștigurile cu Cote Mărite și Super Cota pentru cele mai importante evenimente din sport.

 

:bulb: Nu uita că poți să verifici în timp real competițiile și evenimentele care beneficiază de Superavantaj pe pagina Superavantaj.

 

:bulb: Află mai multe:

:point_right: Află despre Total goluri asiatice


 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

A fost util acest articol?

27 din 34 au considerat acest conținut util