Cum îmi încasez câștigul pe un bilet?

Avatar
by Superbet
Urmăriți

Instalează SuperAplicațiile noastre!

 

💡 Știai că? 

😎 De acum poți plăti biletele făcute în agenții și cu cardul bancar, inclusiv îți poți alimenta contul de jucător online cu cardul la casierie. Acceptăm toate cardurile emise sub sigla Visa și Mastercard!

 

💥BILETE JUCATE IN AGENȚIE💥

💲🧐 În conformitate cu prevederile prezentului regulament de joc:

💡 " Câștigurile se ridica de către Jucator din oricare locatie specializata Superbet, in baza biletului de pariu, in original, Organizatorul stabilind urmatoarele :  
§ pentru castigurile ≤ 1.000 lei , Jucatorul poate incasa valoarea castigului din orice Agentie Superbet, fara aprobari suplimentare din partea Organizatorului, cu exceptia castigurilor aferente evenimentelor de tip live si virtuale, situatie in care castigul se ridica doar in Agentia in care a fost emis biletul de pariu;
§ Pentru castigurile ≥1.001 lei, Jucatorul poate incasa valoarea castigului, in Agentia Superbet in care a fost emis biletul de pariu sau in oricare alta Agentie Superbet, exceptie facand Agentiile de pe raza orasului in care a fost emis biletul de pariu (spre exemplificare : castigul aferent unui bilet de pariu emis in Agentia Constanta 01 se poate incasa din Agentia Constanta 01 sau in oricare alta Agentie Superbet din tara, cu exceptia Agentiilor Superbet din Municipiul Constanta) ; " 

🧐 La ridicarea câștigului, jucătorul are obligația de a avea biletul în original pentru a-l înmâna operatorului. Nu se va face plata dacă aveți doar fotografii ale biletului. Este foarte important de știut că plata se va face doar în baza biletului original, nedeteriorat. Operatorul / casierul poate cere celui care solicită plata câștigurilor să prezinte un document de identitate cu fotografie, în original.

👉 Vă reamintim că dreptul de a încasa câştigul se menţine timp de 30 de zile calendaristice de la anunţarea rezultatelor oficiale. În situaţia în care pe un bilet sunt selectate mai multe evenimente, cu date/ore diferite de desfăşurare, data considerată ca fiind oficială este data anunţării ultimului rezultat oficial de pe bilet.

💥 Dacă este un bilet virtual, care nu a fost plasat în agenție, atunci nu veți putea beneficia de niciun câștig. Codul unui bilet virtual trebuie jucat în agenție pentru a primi un bilet printat. În baza biletului printat puteți solicita plata dacă biletul este câștigător. 

 

💡 Află mai multe:                                                                                                              

👉 Află despre Lista și programul agențiilor Superbet

👉 Află și despre Bonusuri de loialitate

 

Dacă nu ești clientul nostru, înregistrează-te acum și profită de Bonusurile de bun venit:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!

Comentarii

0 comentarii
Articolul este închis pentru comentarii.